Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3643
2.1.13 10:02
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 neeeeekeeeeccceeeejjj… nooo super krasny… snad to bude silit zkus za dva dnyyy…jeeeeeee ja mam radost :hug: :hug: :hug: i ja jsem furt na zachode a prsa mam nality…

jupííííííí ono je to samozřejmě vidět ještě líp, ale tenn foťák to moc nebere :hug: :hug: :hug: kdybych nevěděla, kdy byla ovulka, tak ještě netestuju, ale kolik si tak myslíš, že seš dpo? :) určitě to tenhle měsíc vyjde :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.1.13 10:05

@Zuzik86 gratulujuuuu - teda zuzi, to je hned druhý měsíc, co jste se začali snažit, to tak někomu můžu akorát závidět :-D
já měla ovulku tento měsíc až po 12 DC, teď jsem 17 DC, tak prostě fakt musím počkat do toho příštího úterka, ale vzhledem k tomu, že jsme se do ovulky trefovali i dřív, tak tomu tak nějak přestávám věřit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
2.1.13 10:07

@Zuzik86 ja mam z tebe raaaddoossttt… normalne se mi chce az brecet… ja jsem mela ovulku asivtak jakobty aj vubec nevim myslela jsem tak podle hlenu… ja bych to mela dostat asi tak za tyden… vubec nevim…a bojims e zas zklamani ale doufam ze to vyslo i u me…

• Citovat
  • Upravit
3643
2.1.13 10:10

@romča36 no čekala sem, že budu mít ovu standartně 14 dc, ale měřim si teplotu, tak sem čuměla jako puk, když už to bylo 10 dc. Ještě že sme se do toho pustili od 7 dc, ale to bylo spíš pro zábavu. Určitě to tenhle měsíc vyjde, jaký si měla svátky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
2.1.13 10:12
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 ja mam z tebe raaaddoossttt… normalne se mi chce az brecet… ja jsem mela ovulku asivtak jakobty aj vubec nevim myslela jsem tak podle hlenu… ja bych to mela dostat asi tak za tyden… vubec nevim…a bojims e zas zklamani ale doufam ze to vyslo i u me…
ó děkuji děkuji :-D určitě ti to vyjdeee, od den je to úplně ideální :) já sem koukala na madagaskar a řikala sem si, jaká to musela bejt dřina ten film udělat a když sem si představila, že se pak na to koukli prvně v kině na premiéře všichni co na tom dělali, tak sem se rozbulela :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
2.1.13 10:19

@Zuzik86 a podbrisek te boli???

• Citovat
  • Upravit
3643
2.1.13 10:23
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 a podbrisek te boli???

ne nic mě nebolí, u prvního mimča mě nic nebylo tak do 8 tt, pak mě začal tlačit močák a celý břicho a začala sem ukrutně blejt. Te´d se mi asi měněj hormony, protože mě bolí hlava a z kafe se mi dělá blbě, nevim jak to bez něj přežiju. Až na ty prsa mi vlastně nic nejni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.1.13 10:23

@Zuzik86 svátky byly super, ale krátké, zařizovali jsme malému pokoj, jeden den jsme dovezli nábytek a do dvou do rána ho skládali, další den jsme malovali, třetí den jsme mu tam ten nábytek dali, naskládali hračky… měli tu furt nějakou návštěvu nebo jsme někde byli - fakt super
v pátek jsem byla 12 DC na té folikumetrii, byl tam krásný skoro čtyřcentimentrový folikul, takže hned večer jsme to pojistili, bohužel 13 DC nám to nevyšlo, ale 14 DC jsme jistili znovu… takže tak, ale jak říkám, do ovu jsme se strefili i minulý měsíc a nic z toho nebylo (samozřejmě se utěšuju, že to bylo těma kvasinkama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.1.13 10:26

@Zuzik86 ale dobrá zpráva je, že mě tvoje dvě čárky vůbec nepřišly líto - před svátkama jsem všechny ořvala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
2.1.13 10:27

@romča36 no to je kráááása…ani sem nevěděla, že ty folikuly sou tak veliký 8o nebo myslíš 4 mm? :-D určitě to vyjde, hlavně, že máš potvrzený, že se tam něco děje a všechno je ok, to už potom jedině mužik, že by něco neměl v pořádku. My sme to dělali 7 dc a pak až 9 dc a 10 byla ovulka a pak už sme to nedělali, teda jko jo 12 dc a pak ještě, aby si přítel nepřišel zneužit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
2.1.13 10:29

@romča36 @romča36 když sem přemlouvala přítele, tak když sem koukala na ostatní testy, tak sem taky bulela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.1.13 10:47
@magda82 píše:
Nikdo mi to nedokázal říct, ve zprávě má neúplný komplikovaný potrat s revizí dělohy, ale komlpikace po zákroku jsem neměla, takže jsem byla na druhý po kontrolním UTZ propuštěná domů
bohužel teď je mi smutno a prázdno. na kontrolu jdu asi 11.1. to vychází těch 14 dní. miminko bylo o týden starší, tedy 12tt

Magdi, moc mě to mrzí, ale uvidis, ze se za chvili budete radovat z cekani na dalsiho andilka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.1.13 10:48

@Zuzik86 né, fakt čtyři centimetry… jsem valila oči a dokonce říkala že i sliznice v děloze je ukázková, tak fakt uvidíme, no pokud to tento měsíc nevyjde, tak pošlu mojého na spermiogram :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.1.13 10:49
@Zuzik86 píše:
Holky já to nevydržela :) jsem 10 dpo, v sobotu bych to měla dostat.Nic mi není kromě toho, že sem dost protivná, ale to bejvám vždycky, když o svátcích cestujeme po návštěvách. V noci sem chodila čůrat, ale to bylo z tý věčný coly a prsa mě tlačej sem tam jako by se mi tam vlejvalo mlíko. Na ten pocit nezapomenu, kojila sem 18 měsíců a bylo to dost nepříjemný. A toto je výsledek, snad už MS nedojde

Zuzi, mooc gratuluji…je to nadherny darek do noveho roku:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
2.1.13 10:50

@eeelliii moc děkujíííííí :) a co ty? jak to jde, snad je všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí