Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
snazilka pul roku
28.12.12 13:54

@Zuzik86 tak doufam ze to vyslo… :hug: ja vubec nevim kdy mam ovulku ale jistime to obden… uz neee kazdy den dala jsem na vas tak zkousime obden… uz se na to neupinam a uz na to ani nemyslim tak snad to bude ok… uvidime… ja seusim podivat a vzpomenout si kdy jsem mela ms… ani nevim kolikaty den jsem..

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
28.12.12 13:56

Tak mela bych byt 15 dc…

• Citovat
  • Upravit
3643
28.12.12 14:02
@snazilka pul roku píše:
Tak mela bych byt 15 dc…

tak to je super, uvidíš, že to te´d vyjde, já sem taky 15 dc :-D ale ovu sem měla nezvykle brzy už 10 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
28.12.12 14:05

@Zuzik86 ja si myslim taky ze jsem mela ovu drive..mela jsem hlen pekny… teda ted to bylo poprve cp jsem to poznala…tak jsem na to zvedava… no kdyby jsme zapadli stejne to bych teda mela dost ze by se mam tp obema povedlo :mrgreen: a samozrejme bych mela radost :hug:

• Citovat
  • Upravit
3643
28.12.12 14:11
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 ja si myslim taky ze jsem mela ovu drive..mela jsem hlen pekny… teda ted to bylo poprve cp jsem to poznala…tak jsem na to zvedava… no kdyby jsme zapadli stejne to bych teda mela dost ze by se mam tp obema povedlo :mrgreen: a samozrejme bych mela radost :hug:

nevim jestli se udržim netestovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
28.12.12 14:15

@Zuzik86 tak vydrz ja taky vydrzim… :) mysli na neco jineho… treba na pripravu silvestra… ;) a po silvestru uz nevim na co budem myslet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
354
29.12.12 11:42

Ahoj holky!
Jak užíváte volno? Samozřejmě že ta mrcha mi 22.přišla, navíc přítelova sestra už je prý zase v tom, takže jsem úplně mimo 8o skoro bych se rozbrečela, ale nemůžu, přítel by byl smutnej, takže si pouštím muziku, poskakuju, chodím se psem na dlouhý procházky, uklízím jak robot abych na to nemyslela :( no, tak ještě 3× a když furt nic, tak přítel sám řekl, že půjde na ten spermiogram, ať teda něco zjistíme.. a já půjdu taky na generální prohlídku.. člověk by měl být nadšenej z volna, ale já jsem zas smutná.. jak každej měsíc, ach jo.
Ale vám holky gratuluju k miminkům, ať pěkně rostou :-))) a my, co zase nečekáme, ať už se nedočkáme, kurnik.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
29.12.12 12:09
@Jane29 píše:
Koukam Ge ze kontrola dopadla dobre a v brisku mas 1mm zazrak :mrgreen:
Tak si uzivejte svatky

Ahoj Jane, ale kdepak! To jsem jen tak tipla :P 24.12. jsem sla na krev, jak mne objednala sestra na recepci a ta co mi brala krev, se se mnou 15 min dohadovala, ze mi tu krev nevezme, protoze nemam zadanku od doktora (tam me objednali az na 4.1.) a ze tady se stejne hcg z krve NIKDY nedela. Nakonec jsem ji ukecala aspon na test na hormony SZ jelikoz jsem byla pod dohledem od mych 15.. Jednim slovem, legrace. Takze 4.1. bych mela videt svou praktickou lekarku, ta mne doporuci k midwife a budu cekat do pulky unora na 1. utz :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
29.12.12 12:13

@Jane1990 ja jsem volna moc nemela (2 dny :) ) ale i tak to bylo fajn. Ja nemam tuseni, co pomohlo me, nejspis vedomi, ze to bez hormonu nepujde a vidis to, ani nebyly potreba. Taky jsem pila grepovy a ananasovy dzus a jedla hodne cocky, brambor a ryze (docetla jsem se, ze obsahuji malou davku prirodniho progesteronu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.12.12 19:28

@Ge Týýýjo… brambory miluju, čočku a rýži moc nemusím, ale napravím to :))) a grepový džus můžu.. ananasový? sladký… ale zkusím :) za mimi cokoliv :-)))) Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
29.12.12 20:17

Holky, tak moc držím pěsti, aby tu po novém roce bylo minimálně 5 nových těhulek :D A jestli ne, tak dostanete na holou :twisted: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
30.12.12 14:52

Ahoj holky moje..tak zitra silvestr to nam to leti to je hruza..chtela bych vam poprat stastny novy rok…uz me zase chyta testovani ale nesmim musim vydrzet do ms…

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
30.12.12 14:52

Ahoj holky moje..tak zitra silvestr to nam to leti to je hruza..chtela bych vam poprat stastny novy rok…uz me zase chyta testovani ale nesmim musim vydrzet do ms…

• Citovat
  • Upravit
14777
30.12.12 18:06

Tak já se od pátku řadím ke snažilkám :,( :,( :,( :,( :,( :,( přišli jsme o našeho drobečka ve 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
30.12.12 18:34

@magda82 to je mi lito :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat