Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
snazilka pul roku
19.12.12 16:02

@romča36 ja nam stejny problem… ;( ale tento mesic se nedaaaaamm… a ty to tak musis zvladnout.. :hug:..

• Citovat
  • Upravit
4387
19.12.12 16:06
@snazilka pul roku píše:
@romča36 ja nam stejny problem… ;( ale tento mesic se nedaaaaamm… a ty to tak musis zvladnout.. :hug:..

já myslím, že zvládnu, to teď zafungovaly ty vánoce… jinak už to bylo celkem dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
19.12.12 16:19
  • Citovat
  • Upravit
792
20.12.12 09:53

Holky,

Dnes jsem uklizela, tak jsem jeste nasla teh. test a rikala jsem si, ze si ho udelam a dam do alba, protoze jsem ty stary vyhodila.
Je to mamatest 10 no a carka jen slaboucka… Jak je to mozny? Jsem 8+2… Znamena to, ze mi klesa hcg a neni to v poradku?
Poradte prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
20.12.12 09:57

@eeelliii já jsem slyšela, že tyhle hodně citlivé testy jsou potom při obrovských hodnotách hcg celkem zmatené :-) takže neplaš, kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
20.12.12 09:58

@eeelliii nestresuj se…mimi bylo ok srdícko také..i kdyby si mela zamlklé tehu tak by to HCg tak rychle nekleslo aby si mela tu čárku takto slabou. Sestra mela zamlké v sestém týdnu a HCg měla 1300.Takže to byl proste blbý testík a užívej si klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.12.12 10:03
@romča36 píše:
@eeelliii já jsem slyšela, že tyhle hodně citlivé testy jsou potom při obrovských hodnotách hcg celkem zmatené :-) takže neplaš, kdy jdeš na kontrolu?

Kontrola me ceka az 2.1… Uz zadny testy… Uplne me to rozhodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.12.12 10:05
@mater píše:
@eeelliii nestresuj se…mimi bylo ok srdícko také..i kdyby si mela zamlklé tehu tak by to HCg tak rychle nekleslo aby si mela tu čárku takto slabou. Sestra mela zamlké v sestém týdnu a HCg měla 1300.Takže to byl proste blbý testík a užívej si klidu :mavam:

Vsechny testy uz vyhazuju… Akorat se plasim… Je vubec mozny mit klidne tehotenstvi, kdyz se clovek porad obava, aby vse bylo ok..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
20.12.12 10:16

@eeelliii od prvních // už budeš žít ve strachu až do konce života, protože strach o nenarozené mimi a narozené mimi už nikdy nevymizí :-D hlavně se nenervuj, určitě je všechno OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
20.12.12 10:26

@eeelliii nervuju se furt…nekdy že málo kope jindy že me tlací bricho, nekdy že spiním..pak zase že me nebolí prsa, pak že me bolí prsa..dokavad ty uzlíky nebudeme držet v náručí tak tenhle stres nezkoncí a pak nastane nový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.12.12 13:30

@eeelliii tak tě uklidnim já měla v 9 tt skoro pidi čárku šílela jsem plakala jsem a kelpala jsem se. možná někde dočteš jak jsem panikařila no a zííírej dnes jsem byla na UZ ve 20 tt a holčička nám roste jako z vody už máme 21 cm a srdíčko šlape jak hodinky :) úplně tě chápu ale nestresuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.12.12 14:02
@Verčule píše:
@eeelliii tak tě uklidnim já měla v 9 tt skoro pidi čárku šílela jsem plakala jsem a kelpala jsem se. možná někde dočteš jak jsem panikařila no a zííírej dnes jsem byla na UZ ve 20 tt a holčička nám roste jako z vody už máme 21 cm a srdíčko šlape jak hodinky :) úplně tě chápu ale nestresuj se.

Jeee… Tak nakonec holcicka.. A uz mas vymysleny jmeno? Jsem rada, ze je vse v poradku, hlavne se mam opatruj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.12.12 14:14

@eeelliii jo psala jsem ti ho :) Klaudie :) no jo já se opatruju a ty nápodobně :) kdy jdeš na kontorlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
20.12.12 14:16

@Verčule jéé to mě taky nějak uniklo, tak gratuluju k holčině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
20.12.12 14:22

@Verčule takže to bude fakt holčička, jak předpověděla babička ve snu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí