Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snazilka pul roku píše:
@romča36 ja nam stejny problem… ;( ale tento mesic se nedaaaaamm… a ty to tak musis zvladnout....
já myslím, že zvládnu, to teď zafungovaly ty vánoce… jinak už to bylo celkem dobré
Holky,
Dnes jsem uklizela, tak jsem jeste nasla teh. test a rikala jsem si, ze si ho udelam a dam do alba, protoze jsem ty stary vyhodila.
Je to mamatest 10 no a carka jen slaboucka… Jak je to mozny? Jsem 8+2… Znamena to, ze mi klesa hcg a neni to v poradku?
Poradte prosim
@eeelliii já jsem slyšela, že tyhle hodně citlivé testy jsou potom při obrovských hodnotách hcg celkem zmatené
takže neplaš, kdy jdeš na kontrolu?
@eeelliii nestresuj se…mimi bylo ok srdícko také..i kdyby si mela zamlklé tehu tak by to HCg tak rychle nekleslo aby si mela tu čárku takto slabou. Sestra mela zamlké v sestém týdnu a HCg měla 1300.Takže to byl proste blbý testík a užívej si klidu ![]()
@romča36 píše:
@eeelliii já jsem slyšela, že tyhle hodně citlivé testy jsou potom při obrovských hodnotách hcg celkem zmatenétakže neplaš, kdy jdeš na kontrolu?
Kontrola me ceka az 2.1… Uz zadny testy… Uplne me to rozhodilo.
@mater píše:
@eeelliii nestresuj se…mimi bylo ok srdícko také..i kdyby si mela zamlklé tehu tak by to HCg tak rychle nekleslo aby si mela tu čárku takto slabou. Sestra mela zamlké v sestém týdnu a HCg měla 1300.Takže to byl proste blbý testík a užívej si klidu
Vsechny testy uz vyhazuju… Akorat se plasim… Je vubec mozny mit klidne tehotenstvi, kdyz se clovek porad obava, aby vse bylo ok..?
@eeelliii od prvních // už budeš žít ve strachu až do konce života, protože strach o nenarozené mimi a narozené mimi už nikdy nevymizí
hlavně se nenervuj, určitě je všechno OK
@eeelliii nervuju se furt…nekdy že málo kope jindy že me tlací bricho, nekdy že spiním..pak zase že me nebolí prsa, pak že me bolí prsa..dokavad ty uzlíky nebudeme držet v náručí tak tenhle stres nezkoncí a pak nastane nový ![]()
@eeelliii tak tě uklidnim já měla v 9 tt skoro pidi čárku šílela jsem plakala jsem a kelpala jsem se. možná někde dočteš jak jsem panikařila no a zííírej dnes jsem byla na UZ ve 20 tt a holčička nám roste jako z vody už máme 21 cm a srdíčko šlape jak hodinky
úplně tě chápu ale nestresuj se.
@Verčule píše:
@eeelliii tak tě uklidnim já měla v 9 tt skoro pidi čárku šílela jsem plakala jsem a kelpala jsem se. možná někde dočteš jak jsem panikařila no a zííírej dnes jsem byla na UZ ve 20 tt a holčička nám roste jako z vody už máme 21 cm a srdíčko šlape jak hodinkyúplně tě chápu ale nestresuj se.
Jeee… Tak nakonec holcicka.. A uz mas vymysleny jmeno? Jsem rada, ze je vse v poradku, hlavne se mam opatruj!
@eeelliii jo psala jsem ti ho
Klaudie
no jo já se opatruju a ty nápodobně
kdy jdeš na kontorlu?
@Verčule jéé to mě taky nějak uniklo, tak gratuluju k holčině…
@Verčule takže to bude fakt holčička, jak předpověděla babička ve snu?
@romča36 ja nam stejny problem… ;( ale tento mesic se nedaaaaamm… a ty to tak musis zvladnout..
..