Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7022
18.12.12 12:24

@eeelliii me to trochu přeslo kolem 14 týdne ale i ted nekdy obcas prijde den kdy jsem ko celý den…proste unava. Žaludek je už ok ale unava o sobe dává vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
18.12.12 12:41

Já sem zvracela až do porodu víc jak vévodkyně z cambridge :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
18.12.12 13:00

Ahoj holky :mavam: ja zatim krome prsou (auvejsky auvejsky :roll: ) a sem tam pichnuti v brise nic.. Vtipny je, ze mne to znervoznuje, porad si rikam, jen at mi je spatne, abych vedela, ze to telo neco dela! Mam pochybnosti po tom co se stalo pred 10ti lety.. :( Priteli jsem to jeste nerekla, byl pracovne pryc a uvidime se ve ct..do Vanoc to nevydrziiiiim! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
18.12.12 13:28

@Ge zase kdybys vydržela, tak je to opravdu moc moc krásný dárek pod stromeček.

Mě bylo taky pořád vcelku dobře, zvracela jsem asi 4krát. Únava byla veliká a pálení žáhy. Teď jsem v období, kdy je mi fajn, takže se taky pořád zkoumám, jestli je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
18.12.12 13:33

GE já bych to vydržela hele kup třeba botičky a zabal je pod stromeček jéé víš jak bude vykulenej :) a neboj sem tam pích je normoš koukni na mě já myslela že mám v břiše bandu pidilidiček s nožema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
18.12.12 13:35

Ahoj holky… :mavam: tak ms pomalu ale jiste odchazi tak jsem rada a brzy hupsnem na dalsi snazilkovani :dance:

• Citovat
  • Upravit
14777
18.12.12 13:36

@getdzitka ahojky ty jsi v kolikátém tt, já 9+5tt ale metřík ukazuje o den víc, ale to nevadí, jinak mě pořád bolí prsa a ještě k tomu jsem teď nachlazená :cert: :cert: :cert: a blvbě mi zatím bylo jen jednou a to asi byly nervy jestli vše ok před kontrolou u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
18.12.12 13:36

@Ge vydrz holka vydrz do Vanoc… kup ty boticky maly converse cerveny to muze mit kluk i holka a zabal pod stromecek…a uvidis bude to krasny dddaarreeekk.. :).

• Citovat
  • Upravit
7199
18.12.12 13:40

@eeelliii ještě nejsi(jste) rozhodnutá co dál? teda přijde mi že jsi variantu zříct se mimča zavrhla :) což by bylo super a k těm nevolnostem neboj ono to jednou přejde mě teda až v 16 tt a ospalost a únava teda ta nejhorší kolem 13 tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
18.12.12 13:41

@Ge vydrž, za ten nádherný dárek pod stromečkem to stojí a navíc pondělí od čtvrtka není až tak daleko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
18.12.12 13:46

Ahoj holky, mám takovej blbej dotaz, přesto nutnej :mrgreen: Dnes jsem 12DC a od dnešního dne testuju ovu, dnes vůbec nebyla vidět testovací čárka, takže neg. ale mám docela hodně bílého hlenu, tak by mě zajímalo, jestli to znamená, že se uchyluje na plodný dny? :lol: :lol: Díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
18.12.12 13:49

@magda82 já jsem už 17+2 utíká to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
18.12.12 15:01
@Verčule píše:
@eeelliii ještě nejsi(jste) rozhodnutá co dál? teda přijde mi že jsi variantu zříct se mimča zavrhla :) což by bylo super a k těm nevolnostem neboj ono to jednou přejde mě teda až v 16 tt a ospalost a únava teda ta nejhorší kolem 13 tt :)

Veru, mimi si 100% necham. Pritel mi kazdy den vola a je starostlivy..domluvili jsme se, ze testy udelame az po narozeni, at jsem ted v klidu.

Jak se citis Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
18.12.12 15:02
@Jane29 píše:
@Ge vydrž, za ten nádherný dárek pod stromečkem to stojí a navíc pondělí od čtvrtka není až tak daleko :hug:

Jsem taky pro, pikus se to vydrzet… Je to za dvermi!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
18.12.12 15:12

Experti varují před zatměním oblohy 21.12. "Obloha se začne stmívat od východních častí Tichého oceánu přibližně o půl 10 našeho času. Bude postupovat přes Austrálii, území Čínské lidové republiky, Ruska, Ukrajiny a na naše území dorazí přesně v 15 hodin 49 minut. Vyzýváme obyvatele ČR, aby nepodléhali panice. Tento jev bude dočasný a je známý také pod pojmem NOC. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí