Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eeelliii budu na tebe v pondělí myslet, já vůbec nevím, jestli bych dokázala žít s člověkem, který mě poslal na potrat mého vytouženého dítěte, na druhou stranu chápu, že na to má morální právo, protože jsi mu byla neměrná, sakra ošemetná situace a bohužel rozhodnutí je jenom na tobě…
@Zuzik86 já vím, že nic není ztraceno, ale já tak nějak vnitřně vím, že nic, ale snažím se přesvědčit, že naděje tu je a jsem strašně smutná, protože se s tím tak nějak nemůžu smířit. těším se až přijde nová mrcha a nové snažení tentokrát podpořené folikumetrií ![]()
snažilko já jsem vždycky strašně naštvaná, když mám spoždění, protože mi to přijde jako prodlužování agonie - plané naděje… kdyby to přišlo hned tak se člověk nenervuje a těší se z nového začátku, takže držím pěstičky do dalšího měsíce ![]()
@romča36 jaaaa nastvana jsem nasrana..ale co muzu delat nic… jen doufat v dalsi mesic a ze se zadari…
Ahoj holky, omlouvám se že jsem dlouho nepsala, ale nechtěně jsem vymazasla diskuzi
, jinak hlásím, že už nejsem snažilka ale zdárně konečně těhulka 9+2tt.
@eeelliii píše:
Tak co myslíte..?
Holky, mam na Vas jeste jednu prosbu… Tato carka nalezena 26.11… Je mozne, aby uz byla videt pokud by ovu probehla 15.11. (stejne tak jako tuleni)… Tedy 11DPO… Poprripade 10DPO pokud by doslo k oplodneni az16.den po ovu..?
Jinak posledni MS byla 28.10. A delka posledniho cyklu byla 31dni
( v rijnu mi doktor stanovil ovu na vikend 13.-14. A to jsem mela cyklus 27 dni..(dostala jsem to 1.9. A pak 28.9.)
Myslite podle techto informaci, ze mohlo dojit k oplodneni toho 15.? My meli tuleni hned rano. ( jinak pred tim bylo s tim kamaradem 10.rano)
Take mam ten zanet a podle dr by spermijky v mym prostredi nemely vydrzet dlouho..
Mooc dekuji…
@eeelliii píše:
Holky, mam na Vas jeste jednu prosbu… Tato carka nalezena 26.11… Je mozne, aby uz byla videt pokud by ovu probehla 15.11. (stejne tak jako tuleni)… Tedy 11DPO… Poprripade 10DPO pokud by doslo k oplodneni az16.den po ovu..?Jinak posledni MS byla 28.10. A delka posledniho cyklu byla 31dni
( v rijnu mi doktor stanovil ovu na vikend 13.-14. A to jsem mela cyklus 27 dni..(dostala jsem to 1.9. A pak 28.9.)
Myslite podle techto informaci, ze mohlo dojit k oplodneni toho 15.? My meli tuleni hned rano. ( jinak pred tim bylo s tim kamaradem 10.rano)
Take mam ten zanet a podle dr by spermijky v mym prostredi nemely vydrzet dlouho..
Mooc dekuji…
Jinak foto str 1320 z 26.11… Dekuji
Já si myslim, že by to klidně mohlo být toho 16. Já měla čárku vidět už 9DPO
Tak pokud to mám srovnat s těma svýma čárkama - duchama, tak toto by u mě odpovídalo cca 10 - 11 DPO.
@Efulka píše:
@eeelliiiTak pokud to mám srovnat s těma svýma čárkama - duchama, tak toto by u mě odpovídalo cca 10 - 11 DPO.
Efulko, prave ze tenhle testik je 11DPO-12DPO.
Ale druhy den jsem mela uz silnejsi..
Pokud jsi to takto mela, tak je to super.. Jsem asi cvok, ale potrebuju videt, ze to mel nkdo taky tak.. ![]()
@getdzitka píše:
Já si myslim, že by to klidně mohlo být toho 16. Já měla čárku vidět už 9DPO
Ja si jen rikala, zda je to realny videt ji ut takto brzo po ovu.. Trochu se mi ulevilo
@eeelliii tak ja stejnej mela asi 10 dpo ale den sem den tam…
Jj, já měla také druhý den silnější a pak ještě silnější
docela rychle to „tmavne“.
Ono ale také záleží na typu testu.. Já měla mamatest. A už v 9 tt. jsem sem dávala na kontrolu test
a už tam byl také dušík. Takto viditelný jsem měla ten 10 - 11 DPO. Přesně už nevím.
Copak, přemýšlíš, že si mimčo necháš a zkusíš risknout, jestli je to přítelovo? Nechce jít přítel na srovnání DNA? Bylo by to nejlepší.
Vypadá to, že by to mohlo být jeho.. Stálo by to za to.
@Efulka píše:
@eeelliiiJj, já měla také druhý den silnější a pak ještě silnější
docela rychle to „tmavne“.
Ono ale také záleží na typu testu.. Já měla mamatest. A už v 9 tt. jsem sem dávala na kontrolu testa už tam byl také dušík. Takto viditelný jsem měla ten 10 - 11 DPO. Přesně už nevím.
Copak, přemýšlíš, že si mimčo necháš a zkusíš risknout, jestli je to přítelovo? Nechce jít přítel na srovnání DNA? Bylo by to nejlepší.
Vypadá to, že by to mohlo být jeho.. Stálo by to za to.
Premyslim ze si ho necham… Pritel mi odjel na 14 dni pryc, ja tu radeji zustala a dnes mi volal, ze ten potrat je moc velky zasah a ze pokud je alespon mala sance, ze je jeho, tak by byl rad, abych to jeste promyslela… Zitra jdu na vypsani terminu, ale asi spise nepujdu..
Noo, takže už to naštěstí tak nehrotí
Akorát by bylo nemilé, kdyby se pak ukázalo, že to jeho není a začal by se „cukat“. Ale snad takový není.
Jako je to velký zásah, no ![]()
Když se vcítím do tvého přítele, tak ho docela i chápu, jak se zachoval. Je to takový kopanec pod pás.. chtěl mít s tebou mimi, abyste byli rodina. A tímto co se stalo, tak to s ním muselo hodně hýbnout. Se mu rozplynuly sny a usadil se v hlavně strašák, že bude mít sice tvé dítě, ale možná nebude jeho ![]()
Ale čas snad vše vyřeší
a zase bude dobře ![]()