Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pindulina85 píše:
Eeelliii jde to zjistit i z tvé krve. Zkus se na to zeptat, od určitého týdne těhotenství koluje i v tvé krvi DNA miminka a lze to porovnat s otcem
To jsem nevedela, dekuji
@eeelliii nechci tě strašit ale moje spolupracovnice byla na potratu v 8 tt a ted nemůže mít dti
vim jak sis prcka přála a je to dar.budu ti držet palce at už se rozhodneš jakooliv.je to prostě tak všechno má své následky ![]()
drž se ![]()
@Verčule to je pravda vše má své, ale taky to tak vždy být nemusí kamarádka byla na potratu už 2× nebo dokonce 3× a ted má krásnou zdravou holčičku
@Efulka jůůůůů to je super a bude to tedy holčička jo
jinak já si měřim teplotu, takže ta mi klesla a dneska sem to dostala, pro zajímavost sem si udělala ještě jednoho šmejda a byl tam zase duch, takže tyhle testy doporučuju jenom tehdy, když si chce někdo 3 dny myslet, že je těhotnej ![]()
@romča36 Romčo jesti budeš 10 dpo, tak už by mohlo bejt něco vidět
sem zvedaváááááááááááááá
@snazilka pul roku píše:
No ja to nechapu taky… ms stale nikde.. a prsa se mi uz nevejdou do podprdenkyale jinak mi nic neni..nechapu
a v lekárně neprodávaj nějakej lepší test než z tesca? určitě už by ti něco ukázal, mě se taky prsa nevešli do podprdy hned na začátku
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 tak ms stale nikde… no budu muset asi do lekarny…
honeeeem utékeeeeeej
já to dneska dostala podle plánu, ale na cestě už je kurýr s testama
tak si je schovám na příští měsíc ![]()
@eeelliii eli byla si pevně rozhodnutá mimčo si nechat, ale jak jsem řikala, že budeš mít čas přemejšlet, tak je to tu..já sem byla v podobný situaci, ale věděla sem, že přítele to neni na 100% protože sme byli rozejití. Nechala jsem si ho vzít a s přítelem jsem do te´d a miluju ho nejvíc na světě i za to, že mi to odpustil. Jestli tě požádal o ruku a seš si na 100% jistá, že se milujete a on by to byl ochotnej skousnout, tak bych si nejdřív udělala nějaký ty testy, ale neni moc času, protože kdyby si chtěla jít na potrat, tak už je nejvyšší čas
a jak to vůbec přítel vzal? byl asi hodně zklamanej viď? a kamarád to ví?
Holky jsem byla včera na kontrole tak posílám fotku z ultrazvuku, která mě hrozně potěšila ![]()
@Ge a cooooo??? nevim kolik měří ale odpovídáme 16+4 a takhle se mi tam chlapec vystavuje ![]()
Co myslite zeny? ja jsem v soku..