Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 to ani nevim jaky to jsou… v UK nemaji moc testu na vyber…tento jsem koupila v tescu a je to takovy ten plastovy…a ukazuje jen carky… tak neviiiimmm
myslim jako citlivost, to by tam někde mělo bejt napsaný jestli je to citlivost 10 nebo 12,5 nebo 20 nebo 25,kdyby sis koupila ten 25 tak bych se ani nedivila, kdyby ti to nic neukazovalo ![]()
@Zuzik86 tak to uz asi nezjistim jsem to vzteky vyhodila do kose a kos do popelnice
no tak uvidim zda ms dorazi ci ne… jeste teda nehazu flintu do zita ale nasrana jsem byla… dneska se mi uz zdal i sen ze mam pozitivni test a byl to normalne zivi sen ![]()
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 tak to uz asi nezjistim jsem to vzteky vyhodila do kose a kos do popelniceno tak uvidim zda ms dorazi ci ne… jeste teda nehazu flintu do zita ale nasrana jsem byla… dneska se mi uz zdal i sen ze mam pozitivni test a byl to normalne zivi sen
jé já dnes měla sen, že jsem měla pozitivní hnedka tři testy
holky neházejte flintu do žita, ještě je brzo na nějaké výsledky, dokud mrcha nepřijde, naděje tu je ![]()
jinak jsem se právě vrátila z gyndy, paní doktorka mi udělala stěry, dala nějaké léky do pusy pro mě i pro manžela a pak macmiror na zavádění a ze stěrů prý mi zkusí udělat vakcínu - čučela jsem jako puk
myslela jsem, že se to dělá jenom na alergii, no uvidíme a zrovna mě objednala na 28. prosince na folikumetrii ![]()
jo a taky jsem si ráno dělala test 8 DPO, takže si asi domyslíte s jakým výsledkem
ale sranda musí byt
efulko, tobě držím pěstičky a hned dej vědět co a jak u doktorky
@romča36 jsem rada ze jsem tu mezi vami vy mi tu nadeji davate jinak uz bych ji nemela…
o te vatvine jsem uz slysela ze se to pry tak dela vemou ti odber a z toho ti udelaji tu vakcinu a pry to pomaha…
@snazilka pul roku píše:
@romča36 jsem rada ze jsem tu mezi vami vy mi tu nadeji davate jinak uz bych ji nemela…o te vatvine jsem uz slysela ze se to pry tak dela vemou ti odber a z toho ti udelaji tu vakcinu a pry to pomaha…
no doufejme, že tam toho bylo dost, abych to pak zlikvidovala vlastníma zbraněma ![]()
Děkujii
zítra podám hlášení jak vše dopadlo
Jsem sice nachcipaná, ale snad to nebude Dr. vadit
Holt rýma se mě drží ![]()
Zdravím, všechny snažilky… MS jsem dostala normálně v termínu měsíc po vysazení antikoncepce. Trvaly sice 7 dní, ale pak byl klid. Asi po 10 dnech od prvního dne MS jsem začala krvácet – taková divná hnědá krev. Docela mě to vystrašilo ještě k tomu byla taková divná bolest v zádech (vaječníky zřejmě) a pak v podbřišku. K tomu jsem ještě dostala zánět močáku, takže jsem hned navštívila všechny doktory. Netušila jsem o co jde. Na gyndě mi řekli, že to krvácení je ovulace a že to nic není, že dle tohoto hlediska je všechno v pořádku. Tak jsem se si oddechla. Po třech dnech ovšem krvácím znovu a bolí mě na druhé straně zad (vaječníky zřejmě), tak právě nevím zda mám toto považovat také za ovulaci či za další MS kdy od poslední uběhlo pouze 14 dní. Bolesti jsou jiné než u prvního krvácení. Nevím no. Jsem z toho zmatená. Přichází to samo od sebe a nebyla jsem na to vůůbec připravená. Po dvou dnech krvácení přestalo a zase nic… tak si počkám to 18 kdy snad nepříjde MS.
Vysadila jsem HA minulý měsíc s tím, že tomu dáme volný průběh. Ovšem první měsíc bez ochrany za mnou a už jsem dost nervózní
testů už jsem si dělala po ovulaci několik, když jsem se dočetla, že může být pozitivní už před očekávanou MS, všechny ovšem byly negativní, stejně jako ten dnešní, MS jsem měla dostat včera??? Teď nevím, zda je to rozházený cyklus a nebo se nám mohlo zadařit ihned???
HA neberu už třetí měsíc. Někde jsem četla, že první měsíce po vysazení HA jsou nejplodnější. Já jsem si taky myslela, že tomu dám volný průběh a stále se mě ta myšlenka drží. Ovšem víc mě znepokujuje to „krvácení“ dle doktora mám prostě takovou ovulaci. Bolestivou a s tímto projevem. No alespoň víme kdy si na sebe máme udělat hezkou chvilku. Ovšem příjde mi to takové divné no
K tomu všemu jsem ji tento měsíc měla zřejmě dvakrát, tak se nechám překpvapit.
Teď čekám na 18.12. testy zatím nechávám ve skříni. Použila jsem jen jeden, jelikož mi nebylo nějak dobře, ovšem negativní.
A bereš nějakou kyselinu listovou nebo nějaké vitamíny? Ona ta HA je docela záhul pro tělo a je to pěkný svinstvo, tak aby mělo tělo „něco“ do začátku..
Jjj beru kyselinu listouvou… ráno a večer. Doktor říkal, že mám ještě dva měsíce počkat a pak se uvidí, no… zatím si myslím, že mám trošku splašený hormony a tělo si dělá co chce, jen tu MS mám „zatím“ pravidelnou ![]()
Holky, mám dotaz - zase
dneska jsem zjistitla, že trošku špiním, bolí mě břicho, jako na ms. Jsem 17DC, těhotná bych být teoreticky neměla. Co by to mohlo být?
NO můj doktor říkal, že to je příznak ovulace. Pokud je to špinění spíš hnědé než červené, tak se může jednat o ovulaci. Alespoň já to tak mám… po třech dnech to přejde samo. Pokud ne, tak bych asi zašla na gyndu
Holky tak na testu furt stejnej duch a dneska mi spadla teplota, takže to co nevidět dostanu. Testy házim do koše a už aby na mě přítel vlez ![]()