Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 asi se testnu nemam na to uz nervy… stale cekat… uvidime budu doufat… zitra napisi jak to dopadlo…
budeme se těšit na dvě čárky ![]()
Tak tak - já se budu těšit na čtyři čárky a mimochodem snažilko, sedm měsíců není krátká doba
zkus zajít k doktorce, nemusíš zrovna do CAR, ale může zjistit, jestli ovuluješ, jestli máš dostatečnou sliznici na zavrtání vajíčka, tohle není potřeba oddalovat a navíc, třeba tvůj má špatné spermie a snažíte se zbytečně, to nikdo nemůže vědět. hlavně se nenech odbýt.
@romča36 ja vim muze to byt ve me nebo v mem pritely… ale ovu si myslim mam kdyz jsem testovala tak urcite probehla…jenomze je tu jeden probleeem… ja jsem mimo CR… ;(
@romča36 a prave momentalne s tim nic delat nemuzu… a budu to resit az v lete protoze to se vracime na stalo domu… a to me hloda jeste vic ze ted nemuzu nic resit..
.
@snazilka pul roku píše:
@romča36 a prave momentalne s tim nic delat nemuzu… a budu to resit az v lete protoze to se vracime na stalo domu… a to me hloda jeste vic ze ted nemuzu nic resit...
a kde te´d bydlíte? neřikej, že taky v UK ![]()
Taky, taky
šup sem s testíky ![]()
Já jsem úspěšně vydržela netestovat - nebo spíš nekoupit si test. Nebylo to až tak těžký, páč jsem nachcipaná a ven nechodíme, tak nechodím kolem pokušení jménem lékárna ![]()
Zítra jdu k Dr., tak jsem zvědavá. Akorát přemýšlím, jestli to nepřehodit na příští týden. Zítra bych měla být dle ovulace 5+1 - tak aby bylo něco vidět? ![]()
@snazilka pul roku píše:
Tedt negativni…to vzdavam…
Neva, nevzdávat.. třeba je ještě brzo
Zkus zase třeba den dva počkat a pak znovu ![]()
Tak u mě taky nic, úplně stejně duchovní jako včera, tak sem si koupila nějaký šmejdy..počkám do soboty na MS a kdyžtak testnu znovu
@snazilka pul roku píše:
Tedt negativni…to vzdavam…
nevzdávej spousta holek má pozitivní test za dlouhou dobu..jaký používáš? 10tkový?
@Zuzik86 to ani nevim jaky to jsou… v UK nemaji moc testu na vyber…tento jsem koupila v tescu a je to takovy ten plastovy…a ukazuje jen carky… tak neviiiimmm ![]()
@Zuzik86 asi se testnu nemam na to uz nervy… stale cekat… uvidime budu doufat… zitra napisi jak to dopadlo…