Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4843
13.12.12 14:41

Holky, vůbec neztrácejte naději, já se také necítila vůbec těhotně a stále necítím :) Blbě mi není, prsa nic nedělají atd.
Je to jako přes kopírák jako těhotenství u Olivera. Také mi nic nebylo - krom // :D

Takže tfuj, tfuj, tfuj.. ať tam objevíte // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.12.12 14:44

@eeelliii zrovna včera jsem na tebe myslela, jak se to s tebou vyvíjí. takže chápu správně, že máš od snoubence nůž na krku, buď on nebo miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.12.12 14:48

@Efulka já se necítím těhotně, ale strašně moc bych těhotná být chtěla, nemám sice deprese jako minulé měsíce, ale jsem hned ze všeho naměko - včera jsem brečela u zpráv, když vybírali nejhezčí vánoční stromek - je to na palici, ale furt je to lepší než minulé měsíce, kdy jsem ostatním těhotenství sice přála ale moc moc záviděla, teď mě to jenom prostě nějak rozněžní ale v dobrém, že to ostatním přeju a nezávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
13.12.12 14:57
@romča36 píše:
@eeelliii zrovna včera jsem na tebe myslela, jak se to s tebou vyvíjí. takže chápu správně, že máš od snoubence nůž na krku, buď on nebo miminko?

Jj, ale nedivim se…nuz na krku ne… Bere to racionalne a netlaci na me… Dokonce mi je i ochotny pomoci, kdyz bude potreba, ale pokud si dite necham, tak uz spolu nebudeme jako par.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.12.12 15:04

@eeelliii nooo, ty jo, tak to je brutus jak se ti ta nevěra vymstila, jak to nakonec nešlo přejít a utajit… a jak to teda vypadá s rozhodnutím? já vůbec netuším, jak bych se rozhodla a může mě ukamenovat kdo chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
13.12.12 15:13

@romča36

Nooo, tak to bys mohla být. To jsem také naměkko když dávají sebevětší blbost v TV :D Nebo byla ukázka na film „Milý Johne“ - a já jsem ten film viděla cca měsíc zpět a ani to se mnou nehlo a teď jsem viděla ukázku a skoro jsem řvala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
13.12.12 15:17

@eeelliii

Ty joo a ty jsi mu to tedy nakonec řekla? Ale asi to bylo správné rozhodnutí. Jako pokud někdo ujede a není v tom dítě, tak bych řekla raději neříkat partnerovi a pěkně si to nechat sám pro sebe a nosit tu „špínu“ v sobě. Ale když je v tom mimčo, tak by to asi snoubenec měl vědět.

Akorát je to pech.. třeba je to vážně snoubence :(

Jak jsi se rozhodla? Jestli to není tajemstvím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
13.12.12 15:37

@eeelliii teeeedddaaaa… no to by me taky zajimalo jak jsi se rozhodla… jestli to neni tajne??? ale muj nazpr je takovy ze podle me se snoubence pokud by jsi s nim zustala uz by to stejne nebylo takove jako predtim slepovany vztah vzdy nedela dobrotu… a jestw podstoupit to ze si mimi nechas vzit… a zase na druhou stranu chlapu je na svete dost a miminko muzes mit treba jen jedno protoze nikdo ti nezaruci ze kdyz pujdes na potrat tak pak muzes mit dalsi mimi… ja nevim asi blbej nazor co…

• Citovat
  • Upravit
4843
13.12.12 15:40

A nebo budeš s tím kamarádem, co je mimi potenciálně jeho? :) To jsou hypotézy, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
13.12.12 15:50

Ja bych si mimi nenechala vzit…

• Citovat
  • Upravit
7022
13.12.12 16:13

@eeelliii a napadlo ho vubec že je mimi třeba jeho??bud silná..je fajn že kontrola dopadla ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
13.12.12 16:15

Tak to jste se hezky rozpovidaly:)…s kamaredem urcite nebudu, mam ho rada, mimi by si pral, ale je to jem blizky kamarad. Ja se jeste nerozhodla… Mozna ze e pritele, ale kdo vi… No dnes vecer po skole a praci to nejak promyslim, ale zatim opravdu nevim.
Vim ze je chlapu dost, ale pritel je jen jeden a na jednu stranu je to dost skaredy ponaucni, ale na druhou to tak asi i melo byt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.12.12 16:15

Já osobně si myslím, že volit mezi miminkem a přítelem není vůbec fér a jak mater píše, uvažuje vůbec o tom, že může být jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.12.12 16:16

@eeelliii buď silná tak jako tak to bude ztráta :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
13.12.12 16:20

@eeelliii at se rozhodnes jak se rozhodnes bude to dobra volba… hlavne se nerozhoduj tak aby si pak neceho litovala…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex