Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ge ty jooooo
a jak tě to napadloooo? tobě mešká ms? no to sou dálnicee ![]()
@Zuzik86
jsem zavidela, ze vsichni testujou a ja to mela dostat vcera..rano jsem si test udelala jen tak
(mela jsem jeden doma) no a dnes jsem valila koupit jiny, jestli nemam vlci mhu..no a takhle to dopadlo
![]()
a prijdu pozde do prace.. ![]()
@Ge ty jooooo moc gratulujuuuu a nakonec nebudou léky potřeba ![]()
@Zuzik86 jo jo nahoře je natažená nožička druhou má skrčenou a v tom véčku je takovej světlej flíček a to je prý pindík ![]()
@Ge to je paráda, moc ti gratuluju… tady se to zase nějak rozhýbalo s těma těhulkama ![]()
@getdzitka jo ahaaaa
já se v těch uzt moc nevyznám, když mě ukazovali malou, tak sem rozpoznala jenom ruce a hlavu
ty jo tak to je super, že to vědí takhle rychle
seš ráda?
@Zuzik86 jo jo hrozně moc ráda, chtěli jsme chlapečka, tak jen doufám, že si to doktoři nerozmyslí i když si byla lékařka dost jistá, že je to krásná a průkazná fotka…
@getdzitka tak to je super, myslim, že kluci se poznaj mnohem dřív a líp než holky
u mě si nikdo nebyl jistej do 20tt, kdy mi řikali, že to bude „asi“ holka. Kamarádce tvrdili až do porodu, že to bude holka, takže všechno růžový a narodil se jim kluk
asi měl malý nádobíčko ![]()
Ja jsem z toho vseho nejaka vyrizena… ms furt nikde a test se bojim udelat… a to cekani me uz fakt nebavi nebo neeee nebavi unavuje ![]()
@getdzitka kluk má opravdu všechno růžový, teda až na oblečení, to si pak někde půjčili ![]()
@snazilka pul roku píše:
Ja jsem z toho vseho nejaka vyrizena… ms furt nikde a test se bojim udelat… a to cekani me uz fakt nebavi nebo neeee nebavi unavuje
a už si byla v lekárně? udělala bych si fakt hodně citlivej, třeba ten pregnancy early jak si udělala Ge
@snazilka pul roku píše:
Ja jsem z toho vseho nejaka vyrizena… ms furt nikde a test se bojim udelat… a to cekani me uz fakt nebavi nebo neeee nebavi unavuje
Šup testuj…