Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
16.12.12 22:04
@Efulka píše:
@eeelliii

Noo, takže už to naštěstí tak nehrotí :kytka: Akorát by bylo nemilé, kdyby se pak ukázalo, že to jeho není a začal by se „cukat“. Ale snad takový není.

Jako je to velký zásah, no :(

Když se vcítím do tvého přítele, tak ho docela i chápu, jak se zachoval. Je to takový kopanec pod pás.. chtěl mít s tebou mimi, abyste byli rodina. A tímto co se stalo, tak to s ním muselo hodně hýbnout. Se mu rozplynuly sny a usadil se v hlavně strašák, že bude mít sice tvé dítě, ale možná nebude jeho :nevim:
Ale čas snad vše vyřeší ;) a zase bude dobře :pankac:

Ja ho taky chapu, ja byt on, tak uz me nechci videt. Zachoval se nadocekavani dobre.

Ja hlavne chtela vedet, zda ta sance je… A jestli mel treba nekdo podobne testiky z 11-12 DPO..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
16.12.12 22:05
@Efulka píše:
@eeelliii

Jj, já měla také druhý den silnější a pak ještě silnější :) docela rychle to „tmavne“.
Ono ale také záleží na typu testu.. Já měla mamatest. A už v 9 tt. jsem sem dávala na kontrolu test :D a už tam byl také dušík. Takto viditelný jsem měla ten 10 - 11 DPO. Přesně už nevím.

Copak, přemýšlíš, že si mimčo necháš a zkusíš risknout, jestli je to přítelovo? Nechce jít přítel na srovnání DNA? Bylo by to nejlepší.

Vypadá to, že by to mohlo být jeho.. Stálo by to za to.

Ja taky mela mamatest… 10tkovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
16.12.12 22:43

@eeelliii - zvláštní je spíše to, že s přítelem to nešlo a jeden sex s kamošem a je to tam. A co vyšetření spermiogramu, klidně u obou. Třeba jeden z nich ho bude mít špatný a mohlo by to aspoň nasměrovat na případného otce.
Já si takovou situaci vůbec nedovedu představit co bych dělala. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4843
16.12.12 22:55

@Carla7
To si nedokáži představit, že bych jako chlap podstoupila. Natož kdybych byla podvedená, tak ještě takto zjišťovat, jaké mám spermie :nevim:

Spíš bych zkusila ty testy otcovství :think: Pokud to fakt jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
16.12.12 23:01

@Efulka - no jasně, to chápu. Ale možná by bylo jasno. Nejsem si jistá, zda v tak brzkém těhu se dá otcovství zjistit. A na odběr stejně musejí chlapi jít. Berou se myslím stěry ze slin.

• Citovat
  • Upravit
4843
16.12.12 23:06

@Carla7

Sliny by mě připadly méně „náročné“ :)

Jinak koukám na tvůj metřík :) Ty jsi už těhulka nebo ee? Já jsem se snažila také nějaké to kilčo shodit, ale teď jsem otěhotněla, tak si říkám, jestli zajít někam k nutriční poradkyni, aby mi řekla co cca jíst a čemu se vyhnout. Nebo jestli mám jíst na co budu mít chuť a dále pokračovat v chození do fitka? :think: Abych mimi nějak neohrozila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
17.12.12 09:10

Eli, myslím, že ses nakonec rozhodla dobře a uvidíš, že to bude přítelovo - přítel má ty super spermie, takže to prostě dřív nedařilo, protože jste nevychytali tu ovulku :-)
jinak mě se dnes hýbla hladina hormonů takže přišla šílená depka :-( a zítra nebo pozítří čekám mrchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
17.12.12 12:54

@romča36 jo tak tohle znám, úplně vždycky cejtim jak to ze mě vyprchává. Já to dostala v pátek a už mi to končí, tak už se připravuju na akci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
17.12.12 13:00
@snazilka pul roku píše:
Bre jitro holky… tak ta svine uz asi dorazila… takze zaciname na novo… tak koukej napsat vsechny mozne metody protoze ted se to uz povede… :pankac:

tak co, přišla ms nakonec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
17.12.12 13:15

@Zuzik86 no já doufám, že aspoň dorazí co nejdřív ať se můžem začít snažit - já jdu příští pátek na folikumetrii, tak doufám, že bude co měřit :-D a že nám to pod dozorem vyjde :-)
prostě nechci tři dny zpoždění jako minulý měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
17.12.12 13:32

Ahoj holky :mavam: tak jsem si udelala od ctvrtka asi 5 testu, jestli nahodou nejsem blazen.. zatim to vypada, ze nejsem :)
mam mensi dotaz na ty, co uz tehu byly, nebo jsou. Je to dobry znameni, kdyz me priserne boli prsa (hlavne v noci), sem tam podbrisek a mam pocit horkosti ve tvarich? ja jsem uz jednou tehu byla, ale bylo to ZT v 10tt a ja jsem na to chtela zapomenout tak moc, ze ani nevim jak mi bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
17.12.12 13:36

@eeelliii
nemas to jednoduche rozhodovani..rekla jsi to i tomu kamaradovi, aby pripadne pocital s testy DNA? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
17.12.12 13:39

@Ge mě boleli prsa hrozně a od 5týho měsíce sem měla v noci denně mokrý pyžamo od colostra. A kojila sem 18 měsíců a furt sem měla prsa plný mlíka, byl to děs :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
17.12.12 13:44

@Zuzik86 no v patek jsem dojela domu a nedosla jsem ani do lekarny jak mi bylo spatne v sedum hodn jsem sla spat a v sobotu rano svine dorazila…takze vse na novo… neda se nic delat jedeme daaaall… tak uvidime snad to vyjde tento mesic… budu doufat… kolikaty den cyklu je asi tak nejak ovu?? nechci nic merit a nechat to byt… a jak jste dopadly vy holky?? taky vam dorazila nebo ne…

• Citovat
  • Upravit
792
17.12.12 13:56
@Ge píše:
Ahoj holky :mavam: tak jsem si udelala od ctvrtka asi 5 testu, jestli nahodou nejsem blazen.. zatim to vypada, ze nejsem :)
mam mensi dotaz na ty, co uz tehu byly, nebo jsou. Je to dobry znameni, kdyz me priserne boli prsa (hlavne v noci), sem tam podbrisek a mam pocit horkosti ve tvarich? ja jsem uz jednou tehu byla, ale bylo to ZT v 10tt a ja jsem na to chtela zapomenout tak moc, ze ani nevim jak mi bylo :think:

Ahoj Ge, me bolely prsa jeste pred nálezenim // a boli do ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí