Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj, z délkou cyklu lítá i ovulace.
Když jsem měla cyklus 43 dní, tak ovu jsem měla 30 den. A pak jsem brala gynex a ovu se mi posunula na 21 den. MS jsem se už nedočkala ![]()
@Efulka píše:
@eeelliiiJj, z délkou cyklu lítá i ovulace.
Když jsem měla cyklus 43 dní, tak ovu jsem měla 30 den. A pak jsem brala gynex a ovu se mi posunula na 21 den. MS jsem se už nedočkala :
Efulko, jak jsi ho dlouho uzivala? Ja uzivala nosifol 2 mesice, tak doufam, ze mi to neposunul na driv.
21 dní - dle návodu. Já byla ráda, že mi to posunul
ty strašně dlouhé cykly byly šíílené ![]()
@Efulka píše:
@Carla7Sliny by mě připadly méně „náročné“
Jinak koukám na tvůj metříkTy jsi už těhulka nebo ee? Já jsem se snažila také nějaké to kilčo shodit, ale teď jsem otěhotněla, tak si říkám, jestli zajít někam k nutriční poradkyni, aby mi řekla co cca jíst a čemu se vyhnout. Nebo jestli mám jíst na co budu mít chuť a dále pokračovat v chození do fitka?
Abych mimi nějak neohrozila
Nene, nejsem těhulka. Již jsem byla, ale bylo to mimoděložní a teď je to asi pul roku od toho mimoděložního a nic.
A před mimoděložním jsme se snažili skoro rok a pak se mimi zaseklo ve vejcovodu, takže mám jen jeden vejcovod.
Jinak jsem začala jíst méně a hlavně v pravidelný čas a kilča jdou pomaloučku dolů. Teď tedy před vánocema to moc nejde, ale po novém roce to zase rozjedu. ![]()
@Efulka píše:
@eeelliii21 dní - dle návodu. Já byla ráda, že mi to posunulty strašně dlouhé cykly byly šíílené
Ja to brala 2 mesice… Ale je 3 mesicni kura… Tak to snad melo stejny ucinek jako prvni mesic a ovu byla opravdu az toho 15.:)
můžu se zeptat??? 3.12.jsem měla pozit. ovutes, s drahým jsme se
a v sobotu 15.jsme to měla dostat
ale od té soboty jen slaboučce špiním ale opravdu jen pidi špinění…nevíte co by to mohlo být??? děkuji
@Liskynka píše:můžu se zeptat??? 3.12.jsem měla pozit. ovutes, s drahým jsme se
a v sobotu 15.jsme to měla dostat
ale od té soboty jen slaboučce špiním ale opravdu jen pidi špinění…nevíte co by to mohlo být??? děkuji
To by mohlo byt mimi:))
@mater píše:
@eeelliii a je ti dobře???vše ok??
Jsem hrozne unavena a zaludek blazni, ale jinak stastna:))I kdyz samozrejme mam strach, jak vse dopadne.
@eeelliii dopadne to dobře…co má se stát stane se..hlavní že že ty se cítíš být stastná…já tyhle mrtvolný stavy kdy mi bylo furt jak po kocovine mela hrozne dlouho.
@mater píše:
@eeelliii dopadne to dobře…co má se stát stane se..hlavní že že ty se cítíš být stastná…já tyhle mrtvolný stavy kdy mi bylo furt jak po kocovine mela hrozne dlouho.
Dlouho..? To znamena co presne:)?