Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 no v patek jsem dojela domu a nedosla jsem ani do lekarny jak mi bylo spatne v sedum hodn jsem sla spat a v sobotu rano svine dorazila…takze vse na novo… neda se nic delat jedeme daaaall… tak uvidime snad to vyjde tento mesic… budu doufat… kolikaty den cyklu je asi tak nejak ovu?? nechci nic merit a nechat to byt… a jak jste dopadly vy holky?? taky vam dorazila nebo ne…
Snažilko, to záleží na délce cyklu, normálně tak 13. 14. den, ale já jsem ze začátku měla ovu 10 nebo 11 takže kdybych neměřila, tak se netrefíme
jestli ale sexujete obden celý měsíc, tak si fakt nemusíš nic měřit ani sledovat
leda snad abys věděla, jestli ovu vůbec máš… já za sebe, kdybych tento měsíc neměla dva dny krásné čárky na ovu testu, tak ovu ani nepoznám…
@snazilka pul roku píše:@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 no v patek jsem dojela domu a nedosla jsem ani do lekarny jak mi bylo spatne v sedum hodn jsem sla spat a v sobotu rano svine dorazila…takze vse na novo… neda se nic delat jedeme daaaall… tak uvidime snad to vyjde tento mesic… budu doufat… kolikaty den cyklu je asi tak nejak ovu?? nechci nic merit a nechat to byt… a jak jste dopadly vy holky?? taky vam dorazila nebo ne…
tak to mi je líto
jak dlouhej máš cyklus? no já to taky dostala už v pátek, už mi to pomalu končí, tak vlezu na přítele ![]()
@romča36 tak to je super, že to budete mít pod dohledem a dostaneš i takový ty injekce na uvolnění vajíčka?
@Zuzik86 tak to nevím, příští pátek jdu na tu folikumetrii a uvidíme, co mi doktorka řekne
vůbec neprotestovala, si říkám, že zkontrolovat, jestli je všechno v pořádku může hned, nemusíme čekat rok, no ne? uvidíme jestli dostanu nějaké vitamíny, fakt netuším
@Zuzik86 jo tak posledni dobou jsi to telo dela co chce minuly cyklis jsem mela 33 dni a ted jsem mela 36 dni tak nebim co to ma znamemat…nic se mi merit nechce protoze se na to pak moc upnu… tento mesic to musime zkusit obden sexikovat…
mohlo by to klapnout kdyz budou ty Vanoce
svatky klidu a pohody ![]()
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 jo tak posledni dobou jsi to telo dela co chce minuly cyklis jsem mela 33 dni a ted jsem mela 36 dni tak nebim co to ma znamemat…nic se mi merit nechce protoze se na to pak moc upnu… tento mesic to musime zkusit obden sexikovat…mohlo by to klapnout kdyz budou ty Vanoce
svatky klidu a pohody
aha, tak to je docela těžký jen tak z voleje říct, kdy bys mohla mít ovulaci..Tak to zkuste ob den a určo to vyjde
pořádně se o vánocích nacpěte dobrym jídlem a užívejte si ![]()
@romča36 kámoška právě vyfasovala i ty injekce, tak třeba ti řekne, kdy to asi tak bude, dáš si ďobana, vlítnete na to a jak na novej rok, tak po celej rok budeš těhotná ![]()
@Zuzik86 celý rok néééé - stačí devět měsíců.
Holky, jak já bych chtěla být těhotná, dneska jsem si dělala test - sněhobílý a celý den se na něho dívám, jestli se náhodou neobjeví aspoň dušík a přitom všechny přiznaky mluví pro mrchu, ale stejně doufám, doufám a doufám ![]()
Ahoj holky,
Snazilko pul roku jestli můžu poradit tak si vem délku svého cyklu od toho odečti 17 dní, to je maximální délka luteální fáze, která po ovulaci může být, takže pokud máš cyklus 36 dní tak 36 - 17= 19 tak ve tvém případě může být ovulka od 19 dne cyklu, ale pokud máš cyklus plus mínus dva dny, tak bych to brala od 17 dne cyklu ![]()
@Jane29 super moc dekuji… me se totiz nic merit nechce protoze se pak na to mco upinam…
@romča36 jeeeeejjj a jak jabuz chci byt tehotna… ;( neboj do jara se nam to vsem povede uvidis…
@Zuzik86 presne to mam v planu.. relaxovat, nacpat se dobrym jidlem, koukat na pohadky a vegetit a snazilkovat se o miminko a doufat ze nam jezisek splni prani…
Holky, tak mrcha se rozjíždí, mě se tak ulevilo, že nebude žádné spoždění
a to taky znamená, že příští pátek budu 12 DC, takže to by přesně mohla být ovulka
jsem strašně zvědavá, jak to bude vypadat
@romča36 bude to vypadat tak ze se nam vsem m
usi zadarit… a jak neee tak uz budu nasrana… a pujdu snad k doktorovi…
Holky, kdyz jsem mela cyklus 29 dni a ovu 16-17.den. Je moznx, ze kdyz posledni cyklus byl 32 dni, tak i ovu se posune na dyl?
Podle kalkulacky mi vychazi ovu presne jak rekl doktor ( u 29 denniho cyklu to vychazelo 16-17DC)
A dalsi ovu u posledniho cyklu 32dni mi vychazi ovu na 19-20, tudiz na pritele.
Nemate s tim nejaka zkusenost ze se s delkou cyklu posune i ovu? Dekuji