Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3643
14.12.12 14:14

Ty jo holky já se teď tak nasmála :-D měla sem ty tři testy co sem si dělala v takový krabičce a naše malá je vyštrachala a chodila s nima k oknu a šilhala na ně :-D takže je vidět, jak mě pozoruje, aniž bych o tom věděla a co se v mládí naučíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
14.12.12 14:16

@Zuzik86 jsemmm v prrraaccii ;((( koncim okolo 4… tak pak… ale uz mi to nebavi…

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
14.12.12 14:17

@Zuzik86 noo tak to jsi pobavila… ;))) sikulka malinka ;))))

• Citovat
  • Upravit
3643
14.12.12 14:23
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 jsemmm v prrraaccii ;((( koncim okolo 4… tak pak… ale uz mi to nebavi…

tak si pak kup nějakej dobrej a k večeru už skoro nepij, aby si to ráno něměla moc zředěný a uvidíš. jestli se ti prsa nevejdou do chlívku, tak je dost pravděpodobný, že jsi těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.12.12 14:24

Ge jejda tak to potichounku gratuluju, vidíš postrašila jsi tělo doktorem a domovní razií a je to tam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
14.12.12 14:51

@Zuzik86

Ty jooo, to je divný :) ale někdo třeba může být těhotný a může mít i MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
14.12.12 14:58

Juuuuu, to jsou ale kráásné zprávy takto při pátku :D

Ge, mooooc gratuluji!!! :hug: :hug: Takové dálnice!!
Konečně se nám tu začíná čárková nákaza šířít :) Jupíííí :)

Gedzitko, gratulace ke kloučkovi :) Asi bude mít dobrou výbavu, když ji tak ukazuje :D my máme Oliverovu z UTZ také takovou :) roztažený nohy a plavající pytlík :D Bylo to docela směšný vidět na UTZ, jak to tam pluje :D Já byla radostí bez sebe, chtěla jsem kluka.. Manžel to zkousl :D Chtěl holčičku..
Tak holčička holt „musí“ být teď. S klukem se prý nepočítá :D
Ale mě by to bylo šumák, co to je.. hlavně, že to bude zdravý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
14.12.12 15:16

Holky to jsou ale novinky - Ge gratuluju a na Zuzi jsem zvědavá. Jinak já si dnes dělala test, sněhobílo… strašně jsem během dne olezla a začalo mě bolet břicho, takže MS na cestě, myslela jsem si, že je mi to jedno, ale není, je mi to líto a zase to na mě padlo :-( Holky, kdo tu vlastně ještě zůstal netěhotný… tento měsíc tři, to je mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
14.12.12 16:38

Tak já to včera taky dostala :( ale nevadí, už se těším až to budem pokoušet tento měsíc… navíc se stěhujem do nového, tak to půjde snad samo ;)
jinak všem // gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
14.12.12 16:58

Moc Vam dekuju :hug: ja tomu nemuzu uverit, ziram na ty testy a cekam jestli nahodou ty carky nezmizi, bo co.. Netusim kdy byla ovulka, myslela jsem minule pondeli, ale to by ty carky asi nebyly az takovy :think: a sexovali jsme jen 2× (9DC a 18DC)
Ja jsem u toho doktora musela trefit anovulacni cyklus, asi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
14.12.12 17:04

@romča36 ale tak není to přeci ztracený, dokud nedorazí MS, tak je tu naděje. Já ty testy měla všechny vadný. Určitě těhotná nejsem, MS úplně normální s bolestí břicha a hlavně snížená BT, takže testy hážu do koše. Viděla sem úplně stejný duchy na fertility friend, úplně stejná značka a taky jich bylo víc, takže opravdu nedoporučuju :) Romčo a co kdyby sis taky zkusila změřit BT? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
14.12.12 17:29
@Ge píše:
Co myslite zeny? ja jsem v soku..

Moocc gratuluji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
14.12.12 17:32
@Zuzik86 píše:
@eeelliii eli byla si pevně rozhodnutá mimčo si nechat, ale jak jsem řikala, že budeš mít čas přemejšlet, tak je to tu..já sem byla v podobný situaci, ale věděla sem, že přítele to neni na 100% protože sme byli rozejití. Nechala jsem si ho vzít a s přítelem jsem do te´d a miluju ho nejvíc na světě i za to, že mi to odpustil. Jestli tě požádal o ruku a seš si na 100% jistá, že se milujete a on by to byl ochotnej skousnout, tak bych si nejdřív udělala nějaký ty testy, ale neni moc času, protože kdyby si chtěla jít na potrat, tak už je nejvyšší čas :( a jak to vůbec přítel vzal? byl asi hodně zklamanej viď? a kamarád to ví?

Byl zklamany, ale rikal, ze je to i jeho chyba, ze se mi dostatecne nevenoval. V pondeli jsem objednana na kliniku, mam jeste vikend ti promyslet… A asi potrebuju slyset i vsechny informace na ty klinice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
14.12.12 18:26

@eeelliii

Tak přeji, ať se rozhodneš „správně“ :kytka: Nebude to asi lehké :(

Třeba si to snoubenec rozmyslí a na potrat tě nepožene a zůstanete spolu. Třeba jen tak pohrozil. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
15.12.12 09:13

Bre jitro holky… tak ta svine uz asi dorazila… takze zaciname na novo… tak koukej napsat vsechny mozne metody protoze ted se to uz povede… :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex