Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo holky já se teď tak nasmála
měla sem ty tři testy co sem si dělala v takový krabičce a naše malá je vyštrachala a chodila s nima k oknu a šilhala na ně
takže je vidět, jak mě pozoruje, aniž bych o tom věděla a co se v mládí naučíš ![]()
@Zuzik86 jsemmm v prrraaccii ;((( koncim okolo 4… tak pak… ale uz mi to nebavi…
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 jsemmm v prrraaccii ;((( koncim okolo 4… tak pak… ale uz mi to nebavi…
tak si pak kup nějakej dobrej a k večeru už skoro nepij, aby si to ráno něměla moc zředěný a uvidíš. jestli se ti prsa nevejdou do chlívku, tak je dost pravděpodobný, že jsi těhu ![]()
Ge jejda tak to potichounku gratuluju, vidíš postrašila jsi tělo doktorem a domovní razií a je to tam
![]()
Ty jooo, to je divný
ale někdo třeba může být těhotný a může mít i MS ![]()
Juuuuu, to jsou ale kráásné zprávy takto při pátku ![]()
Ge, mooooc gratuluji!!!
Takové dálnice!!
Konečně se nám tu začíná čárková nákaza šířít
Jupíííí ![]()
Gedzitko, gratulace ke kloučkovi
Asi bude mít dobrou výbavu, když ji tak ukazuje
my máme Oliverovu z UTZ také takovou
roztažený nohy a plavající pytlík
Bylo to docela směšný vidět na UTZ, jak to tam pluje
Já byla radostí bez sebe, chtěla jsem kluka.. Manžel to zkousl
Chtěl holčičku..
Tak holčička holt „musí“ být teď. S klukem se prý nepočítá ![]()
Ale mě by to bylo šumák, co to je.. hlavně, že to bude zdravý ![]()
Holky to jsou ale novinky - Ge gratuluju a na Zuzi jsem zvědavá. Jinak já si dnes dělala test, sněhobílo… strašně jsem během dne olezla a začalo mě bolet břicho, takže MS na cestě, myslela jsem si, že je mi to jedno, ale není, je mi to líto a zase to na mě padlo
Holky, kdo tu vlastně ještě zůstal netěhotný… tento měsíc tři, to je mazec…
Tak já to včera taky dostala
ale nevadí, už se těším až to budem pokoušet tento měsíc… navíc se stěhujem do nového, tak to půjde snad samo ![]()
jinak všem // gratuluji ![]()
Moc Vam dekuju
ja tomu nemuzu uverit, ziram na ty testy a cekam jestli nahodou ty carky nezmizi, bo co.. Netusim kdy byla ovulka, myslela jsem minule pondeli, ale to by ty carky asi nebyly az takovy
a sexovali jsme jen 2× (9DC a 18DC)
Ja jsem u toho doktora musela trefit anovulacni cyklus, asi..
@romča36 ale tak není to přeci ztracený, dokud nedorazí MS, tak je tu naděje. Já ty testy měla všechny vadný. Určitě těhotná nejsem, MS úplně normální s bolestí břicha a hlavně snížená BT, takže testy hážu do koše. Viděla sem úplně stejný duchy na fertility friend, úplně stejná značka a taky jich bylo víc, takže opravdu nedoporučuju
Romčo a co kdyby sis taky zkusila změřit BT? ![]()
@Ge píše:
Co myslite zeny? ja jsem v soku..
Moocc gratuluji!!
@Zuzik86 píše:
@eeelliii eli byla si pevně rozhodnutá mimčo si nechat, ale jak jsem řikala, že budeš mít čas přemejšlet, tak je to tu..já sem byla v podobný situaci, ale věděla sem, že přítele to neni na 100% protože sme byli rozejití. Nechala jsem si ho vzít a s přítelem jsem do te´d a miluju ho nejvíc na světě i za to, že mi to odpustil. Jestli tě požádal o ruku a seš si na 100% jistá, že se milujete a on by to byl ochotnej skousnout, tak bych si nejdřív udělala nějaký ty testy, ale neni moc času, protože kdyby si chtěla jít na potrat, tak už je nejvyšší časa jak to vůbec přítel vzal? byl asi hodně zklamanej viď? a kamarád to ví?
Byl zklamany, ale rikal, ze je to i jeho chyba, ze se mi dostatecne nevenoval. V pondeli jsem objednana na kliniku, mam jeste vikend ti promyslet… A asi potrebuju slyset i vsechny informace na ty klinice.
Tak přeji, ať se rozhodneš „správně“
Nebude to asi lehké ![]()
Třeba si to snoubenec rozmyslí a na potrat tě nepožene a zůstanete spolu. Třeba jen tak pohrozil. ![]()
Bre jitro holky… tak ta svine uz asi dorazila… takze zaciname na novo… tak koukej napsat vsechny mozne metody protoze ted se to uz povede… ![]()