Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
13.12.12 16:22
@mater píše:
@eeelliii a napadlo ho vubec že je mimi třeba jeho??bud silná..je fajn že kontrola dopadla ok :-)

Napadlo, ale jaka je pravdepodobnost… Posledni ms byla 28.10. 7.11 styk s pritelem… 9.11 s kamaradem a 15. 11. S pritelem…Takhle to vypada hrozne, ja vim… Ale stalo se a vim, ze to byla chyba.. Jen uz ji ted nevratim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
13.12.12 16:31

@eeelliii holka at tak či tak hlavne se rozhodni zprávne srdíčkem… abys třeba nedala mimi pryč a pak se ti vztah stejne nerozpadl..hodne to promysli.je to jen na tobe a tvých pocitech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
13.12.12 16:47
@mater píše:
@eeelliii holka at tak či tak hlavne se rozhodni zprávne srdíčkem… abys třeba nedala mimi pryč a pak se ti vztah stejne nerozpadl..hodne to promysli.je to jen na tobe a tvých pocitech..

Jsi hodná, děkuji. Mit aspon 50% sanci ze ten prcek je pritele, tak neni o cem premyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
13.12.12 16:56
@snazilka pul roku píše:
@eeelliii at se rozhodnes jak se rozhodnes bude to dobra volba… hlavne se nerozhoduj tak aby si pak neceho litovala…

To je prave to… Kdyby bylo aspon vic casu, takhle to je opravdu narychlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
13.12.12 17:11

@eeelliii ale to preci máš plodné dny ti pri sexu s kamarádem preci nevycházeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
13.12.12 17:13

@eeelliii verim mas to tezky… ale jak pise mater aby jsi pak nedipadla tak ze das mimi pryc a vztah se ti stejne rozpadne… je to tezky holka v tom ti asi nikdo neporadi… musis se ridit sama sebou.. drzim ti palce…

• Citovat
  • Upravit
7022
13.12.12 17:14

@eeelliii holka akdyž vypočítáš jak je mimi staré dle ultrazvuku??tak náko odhadem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
13.12.12 17:50

Holky pomoc me zacalo bolet v krizi co to ma sakra zna :twisted: menat…

• Citovat
  • Upravit
4387
13.12.12 17:59
@snazilka pul roku píše:
Holky pomoc me zacalo bolet v krizi co to ma sakra zna :twisted: menat…

zalez do tepla, to by buď mohlo znamenat, že jsi těhu a rozvolňují se ti kosti, anebo můžeš mít zánět ledvin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
13.12.12 18:02

@romča36 mmmmm zanet ledvin nee.. na to netrpim a nikdy jsem nemela… prvni variantu beru… ;)

• Citovat
  • Upravit
4387
13.12.12 18:04
@snazilka pul roku píše:
@romča36 mmmmm zanet ledvin nee.. na to netrpim a nikdy jsem nemela… prvni variantu beru… ;)

přeju ti to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
13.12.12 18:10
@mater píše:
@eeelliii holka akdyž vypočítáš jak je mimi staré dle ultrazvuku??tak náko odhadem??

No jak jsem brala nosifol, tak se mi cyklus trochu poupravil…podle ultrazvuku to ted nepoznam… A kalkulacky mi ukazuji ruzne moznosti,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
13.12.12 18:10

@romča36 dekuji ti… hodne mi tu pomahate… :hug:

• Citovat
  • Upravit
4843
13.12.12 18:12
@snazilka pul roku píše:
Holky pomoc me zacalo bolet v krizi co to ma sakra zna :twisted: menat…

Nechci ti brát iluze, ale mě takto bolelo vždy tak týden před MS :( Ale třeba je to u tebe jinak a je to „reakce“ na hnízdění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
13.12.12 18:16

@eeelliii

:( No, přeji ti abys zvolila „dobře“.. i když to se ukáže časem, jak dobré to bylo rozhodnutí. Každopádně ti nezávidím :(
Je to šílený.. se tu „honíme“ za mimi a když mimi příjde, tak nevhod :,(

Snad vše dobře dopadne!

Jinak tvého přítele - snoubence obdivuji. Mě se přiznat manžel, že mě podvedl.. tak mu to možná časem nějak odpustím, ale nikdy bych nezapomněla :( a ve slabých chvilkách bych mu to asi vmetla do obličeje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí