Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mater píše:
@eeelliii a napadlo ho vubec že je mimi třeba jeho??bud silná..je fajn že kontrola dopadla ok
Napadlo, ale jaka je pravdepodobnost… Posledni ms byla 28.10. 7.11 styk s pritelem… 9.11 s kamaradem a 15. 11. S pritelem…Takhle to vypada hrozne, ja vim… Ale stalo se a vim, ze to byla chyba.. Jen uz ji ted nevratim
@eeelliii holka at tak či tak hlavne se rozhodni zprávne srdíčkem… abys třeba nedala mimi pryč a pak se ti vztah stejne nerozpadl..hodne to promysli.je to jen na tobe a tvých pocitech..
@mater píše:
@eeelliii holka at tak či tak hlavne se rozhodni zprávne srdíčkem… abys třeba nedala mimi pryč a pak se ti vztah stejne nerozpadl..hodne to promysli.je to jen na tobe a tvých pocitech..
Jsi hodná, děkuji. Mit aspon 50% sanci ze ten prcek je pritele, tak neni o cem premyslet.
@snazilka pul roku píše:
@eeelliii at se rozhodnes jak se rozhodnes bude to dobra volba… hlavne se nerozhoduj tak aby si pak neceho litovala…
To je prave to… Kdyby bylo aspon vic casu, takhle to je opravdu narychlo.
@eeelliii ale to preci máš plodné dny ti pri sexu s kamarádem preci nevycházeli
@eeelliii verim mas to tezky… ale jak pise mater aby jsi pak nedipadla tak ze das mimi pryc a vztah se ti stejne rozpadne… je to tezky holka v tom ti asi nikdo neporadi… musis se ridit sama sebou.. drzim ti palce…
@eeelliii holka akdyž vypočítáš jak je mimi staré dle ultrazvuku??tak náko odhadem??
Holky pomoc me zacalo bolet v krizi co to ma sakra zna
menat…
@snazilka pul roku píše:
Holky pomoc me zacalo bolet v krizi co to ma sakra znamenat…
zalez do tepla, to by buď mohlo znamenat, že jsi těhu a rozvolňují se ti kosti, anebo můžeš mít zánět ledvin…
@romča36 mmmmm zanet ledvin nee.. na to netrpim a nikdy jsem nemela… prvni variantu beru… ![]()
@snazilka pul roku píše:
@romča36 mmmmm zanet ledvin nee.. na to netrpim a nikdy jsem nemela… prvni variantu beru…
přeju ti to ![]()
@mater píše:
@eeelliii holka akdyž vypočítáš jak je mimi staré dle ultrazvuku??tak náko odhadem??
No jak jsem brala nosifol, tak se mi cyklus trochu poupravil…podle ultrazvuku to ted nepoznam… A kalkulacky mi ukazuji ruzne moznosti,..
@snazilka pul roku píše:
Holky pomoc me zacalo bolet v krizi co to ma sakra znamenat…
Nechci ti brát iluze, ale mě takto bolelo vždy tak týden před MS
Ale třeba je to u tebe jinak a je to „reakce“ na hnízdění ![]()
No, přeji ti abys zvolila „dobře“.. i když to se ukáže časem, jak dobré to bylo rozhodnutí. Každopádně ti nezávidím ![]()
Je to šílený.. se tu „honíme“ za mimi a když mimi příjde, tak nevhod ![]()
Snad vše dobře dopadne!
Jinak tvého přítele - snoubence obdivuji. Mě se přiznat manžel, že mě podvedl.. tak mu to možná časem nějak odpustím, ale nikdy bych nezapomněla
a ve slabých chvilkách bych mu to asi vmetla do obličeje ![]()