Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzik86 nejhorší je, když ti přijde mrcha pozdějc - to je vyložená naschválnost… člověk by to mohl mít dřív za sebou a už se snažit a místo toho doufá a doufá - já to tak měla minulý měsíc - zpoždění 3 dny… normálně na prd…
@romča36 jo jo přesně tak, já to teda naštěstí mám dostat až v sobotu, takže sem tomu moc nevěřila, ale kdybych měla zpoždění a ještě k tomu tohodle poser ducha, tak se půjdu oběsit ![]()
No ja to nechapu taky… ms stale nikde.. a prsa se mi uz nevejdou do podprdenky
ale jinak mi nic neni..nechapu
@snazilka pul roku píše:
No ja to nechapu taky… ms stale nikde.. a prsa se mi uz nevejdou do podprdenkyale jinak mi nic neni..nechapu
ty prsa, to by mohlo být těhu, kolik dní už meškáš?
Jinak já byla dneska na potvrzení/vyvrácení těhotenství a jsem tedy těhotná : zatím je Žofka velká asi jako zrnko maku
které bylo viděno v dutince ![]()
Na další KO jdu 3. 1. 13
to už bude i srdíčko a bude vidět víc ![]()
@Efulka Efulko - gratulace veliká
snažilko - neházej flintu do žita, jestli jsi měla později ovulku, tak nemusí být ještě nic vidět, ale zkus si zítra zase udělat test
tím nic nezkazíš, já se taky chystám, zítra jsem 10 DPO, taky asi nebude nic vidět, páč se necítím těhotně, ale sranda musí byt ![]()
@romča36 tak citit se nemusi byt tehotny…treba se s tim popralo telo ze to ani nepoznam a teda zatim to poznavam jen ze 4 dni meskani MS a prsou ktery se mi nevejdou do chlivkuuu
testovat budu az o vikendu… prdim na to ted… zas po vikendu dam vedet jestli vysli // nebo ne.. ale asi si to telo dela ze me prdel ![]()
@romča36 ja si myslim ze byla pozdeji ale nevim kdy presne… proc je to vse tak napinavy??? proc nemuzem pocurat papirek a mit tam //… ![]()
Ahoj vsichni,
Gratuluji novym maminkam:)
Dnes jsem byla na kontrole a jsem 6tt+4, bylo videt i srdicko. Pritel o nevere uz vi, takze ted se rozmyslim nad nim, nebo ditetem. Takze takze bud potrat a nove snazeni, nebo mimi.