Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem měla zase Gynex a Pyl perga
A nevím, co pomohlo ![]()
Už aby byl čtvrtek.. se nemůžu dočkat doktorky.. Jsem se zařekla, že žádný další test kupovat nebudu, že to stejně neovlivním ![]()
Moc prosím o radu nebo vlastní zkušenost. Před 2 měsíci jsem vysadila antik. Pak odmenstruovala, ale další ms se už nedostavila. Počkám ještě týden nebo dva a zajdu na vyvolávačku. Chce se ale zeptat, jestli teoreticky mohu otěhotnět i bez menstruace. Nikde jsem nenašla odpověď. Děkuju
Holky dneska sem si dělala test, kvůli tomu divnýmu špinění a je tam duch
nebo jako je vidět, ani nemusim moc na světlo, ale přijde mi to divný, jako by to bylo neposkvrněný početí, nebo že by mu to opravdu jednou za 7 let uteklo? mám to dostat až 15. hodim foto jestli to někdo uvidíte
Mám blbý barvy na no´tasu a ještě k tomu ho mám upatlanej, v tom foťáku to bylo vidět víc
Čoveče, ať koukám jak koukám, tak vidím prd a pak zase jako že něco zaostřím
Zkus vyfotit ještě z jinýho úhlu ![]()
To je asi jako můj první test
také tam byl viditelný neviditelný duch ![]()
Každopádně doufám, že bude sílit a budeš nás dále zásobovat!! ![]()
@Zuzik86 píše:
Mám blbý barvy na no´tasu a ještě k tomu ho mám upatlanej, v tom foťáku to bylo vidět víc
Nějaký mini náznak tam je. Ale protože máš dostat MS až za 4 dny, zkusila bych test tak za 3 dny.
Držím palce, aby byl za 3 dny test s jasně viditelnýma //. ![]()
Holky zkusim to až za pár dnů, taky sem pak koukala na obrazovku a vidim prd
a to vim, kde ta čárka je
nic na sobě nepozoruju, kdybych nešpinila v tý půlce, tak ani nic nevim. Vždycky sem měla testy jasně negativní, tak tam přeci nějakej ten hormon musí bejt sakryš ![]()
@Zuzik86 strašně bych ti přála aby to klaplo a tvůj přítel teda nebyl mistr v přerušované souloži ![]()
@romča36 a nebo bych se mohla považovat za svatou…takhle před vánocema ![]()
Ahojky…tak ms stale nikde… dnes rano se mi udelalo pekne blbe az jsem si musela na 10 minut sednout a rozdychat to… ale test jsem jeste nedelala…
@snazilka pul roku píše:
Ahojky…tak ms stale nikde… dnes rano se mi udelalo pekne blbe az jsem si musela na 10 minut sednout a rozdychat to… ale test jsem jeste nedelala…
já bych se testla
já se taky testuju a vlastně neni jako z čeho ![]()
Snažilo, já se taky furt testuju, i bez příznaků
ale jestli máš příznaky, tak ty bez hcg být nemůžou, tak testni. tento měsíc jsem si nasadila vitamíny proti pms a s tím související depresí a je mi fajn, dokonce ani nesmutním, že ostatní mají čárku a tento měsíc žádné bolení prsou, žádné bolení podbřišku, jako není to s tou náladou úplně perfektní, cítím se smutná, ale ne tak jako minulý měsíc ![]()
Zítra jdu na gyndu kvůli kvasinkám, ale spojím to s pohovorem o snažení a nechám předepsat metodu mojžíšové a dnes jsem byla u obvodní doktorky objednat se na preventivku, tak po novém roce jdu na vyšetření štítné žlázy a odběry krve.
@romča36 ROmčo určitě to vyjde, je dobře, že už ti neni tak smutno, to dělá taky hodně. Proto mě to štve. Zvířatům to jde hned a dokonce snad i o tom věděj a my musíme čekat a ještě k tomu zasmutníme a nic z toho neni. Já měla u dcery příznaky až tak po 5ti dnech vynechání - prsa a zvracení. A co všechno už jsi zkoušela? jako myslim vitamíny? kontryhel?
@Zuzik86 asi budu muset ale nemam odvahu na to… jo a jediny co mam tak je bricho nafoukly a prsa nality… jinak asi nic…jak rikam tentokrat jsem si rekla zadne pozorovani sama sebe…protoze minuly mesic jsem mela snad vsechny priznaky samozrejme vsugerovane pak nikde nic a ms prisla…
@romča36 tak at ti vse dobre dopadne vsechna ta vysetreni… ja pockam jeste par mesicu a pak to budu take resit pres doktory ale zatim to zkousime samy.. tak uvidime… ![]()