Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4843
6.12.12 20:07
@snazilka pul roku píše:
A podbrisek me poboliva ale o vikendu a zacatkem tydne me bolel dost a i bradavky.. tak jaaa nevim… zase se bojim testnout abych nebyla zklamana… :(

Já to podle bradavek nepoznala. Ani podle prsou. Jak tu holky píší, že jim vyrostla prsa atd. Tak mě to neudělalo ani u prvního mimi ani teď. Takže kdybych netestla, tak nepoznám, že jsem těhotná :) Páč podbřišek mi pobolívá i před MS i u ovulace :nevim:
takže se vůůůbec neboj a testni :) Kolikátý jsi DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
6.12.12 20:13
@snazilka pul roku píše:
@Efulka a gratuluji ti ze se vam zadarilo… :potlesk: bmohu se zeptat po jake dobe??

Děkuji :) No, MS jsem dostala teprve po roce kojení a laparu cysty a slepáku - srpen. Takže se snažíme od září/října, ale měla jsem děsně dlouhý cykly - 43 dnů. Tak jsem zkusila nasadit Gynex a dr. mi předepsala na zkrácení cyklu Duphaston a hned první měsíc s Gynexem se zadařilo ;)
Jinak první prcek byl napoprvé. To jsem ani nevěděla, že mám nějakou ovulaci a co to ovulace je :D Bylo to tak nejlepší.. člověk když neví, tak se nestresuje a jde to hned líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
6.12.12 20:18

@Schnapi

Děkuji za odborné poradenství :D Já na to naštěstí netrpím. Ale Rosalgin mi ve skříni stále smrdí. Je mi to trochu proti srsti si to tam vyšplíchnout a čekat jak to vytýká :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
6.12.12 20:54

@Efulka ono je vazbr lrpsi nic nevedet a o nic se nezajimat… ;/ ja jsem si nasadila tento mesic ten kontryhel ktery jsem pila prvnich 14 dni a listovku jsem si koupila.. ja ani nevim kolik dni jsem po protoze jsem to prestala testovat ale myslim ze ovu byla minuly tyden ve stredu…

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
6.12.12 20:55

@Efulka jsou tan trosku preklepy protozw pisi pres telefon…

• Citovat
  • Upravit
4843
6.12.12 21:43
@snazilka pul roku píše:
@Efulka jsou tan trosku preklepy protozw pisi pres telefon…

V poho :) nejsem učitelka češtiny :D
Nu, zítra nebo v sobotu by testik nebyl marný :D nějaký dušík by tam mohl být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
6.12.12 22:01

@Efulka dobra dobra.. zitra po praci koupim a behem vikendu dam vedet… :palec:

• Citovat
  • Upravit
4387
7.12.12 06:53

@Zuzik86 já to mám právě úplně stejně, normální ranní nevolnosti, proto jsem si koupila ty bylinky na pms a doufám, že pomůžou :-)
@Schnapi dík za zdravotní okénko - mě zatím vždycky zabral jenamazol mast co mi poradili v lékárně - jak dovnitř, tak ven proti tomu svědění, ale už mě to štve, tak to chci řešit a ve středu jdu k doktorce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
7.12.12 06:55
@snazilka pul roku píše:
@Efulka dobra dobra.. zitra po praci koupim a behem vikendu dam vedet… :palec:

jj, pak dej vědět, jestli máš příznaky, tak by měl být i duch :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
7.12.12 11:22

No jen me poboliva podbrisek a bejak hodne spim a to u me neni normalni…kolikrat by jste me mohli vzbudit i ve ctyri rano a fungovala bych a ted mam problem vstat v osum…tak nevim..

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
7.12.12 11:26

Jo a od zacatku tohoto tydne chodim furt v noci na zachod…

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
7.12.12 11:28

Jako hrdinka si testy pujdu koupit ale jestli najdu odvahu si je udelat to nevim… :|

• Citovat
  • Upravit
4387
7.12.12 11:30
@snazilka pul roku píše:
Jako hrdinka si testy pujdu koupit ale jestli najdu odvahu si je udelat to nevim… :|

já bych nenašla odvahu si je neudělat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
7.12.12 11:31

@romča36 ja se bojim zase zklamani jak minuly mesic… :|

• Citovat
  • Upravit
4387
7.12.12 11:51
@snazilka pul roku píše:
@romča36 ja se bojim zase zklamani jak minuly mesic… :|

pokud nejsi těhotná, tak zklamání přijde s ms… tomu neutečeš, u mě to funguje naopak, já když mám negativní test, tak si říkám zas nic a doufám, že je třeba ještě brzo, ale pomalu se srovnávám s tím, že přijde ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí