Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snazilka pul roku píše:
A podbrisek me poboliva ale o vikendu a zacatkem tydne me bolel dost a i bradavky.. tak jaaa nevim… zase se bojim testnout abych nebyla zklamana…
Já to podle bradavek nepoznala. Ani podle prsou. Jak tu holky píší, že jim vyrostla prsa atd. Tak mě to neudělalo ani u prvního mimi ani teď. Takže kdybych netestla, tak nepoznám, že jsem těhotná
Páč podbřišek mi pobolívá i před MS i u ovulace ![]()
takže se vůůůbec neboj a testni
Kolikátý jsi DPO?
@snazilka pul roku píše:
@Efulka a gratuluji ti ze se vam zadarilo…bmohu se zeptat po jake dobe??
Děkuji
No, MS jsem dostala teprve po roce kojení a laparu cysty a slepáku - srpen. Takže se snažíme od září/října, ale měla jsem děsně dlouhý cykly - 43 dnů. Tak jsem zkusila nasadit Gynex a dr. mi předepsala na zkrácení cyklu Duphaston a hned první měsíc s Gynexem se zadařilo ![]()
Jinak první prcek byl napoprvé. To jsem ani nevěděla, že mám nějakou ovulaci a co to ovulace je
Bylo to tak nejlepší.. člověk když neví, tak se nestresuje a jde to hned líp ![]()
Děkuji za odborné poradenství
Já na to naštěstí netrpím. Ale Rosalgin mi ve skříni stále smrdí. Je mi to trochu proti srsti si to tam vyšplíchnout a čekat jak to vytýká
![]()
@Efulka ono je vazbr lrpsi nic nevedet a o nic se nezajimat… ;/ ja jsem si nasadila tento mesic ten kontryhel ktery jsem pila prvnich 14 dni a listovku jsem si koupila.. ja ani nevim kolik dni jsem po protoze jsem to prestala testovat ale myslim ze ovu byla minuly tyden ve stredu…
@snazilka pul roku píše:
@Efulka jsou tan trosku preklepy protozw pisi pres telefon…
V poho
nejsem učitelka češtiny ![]()
Nu, zítra nebo v sobotu by testik nebyl marný
nějaký dušík by tam mohl být ![]()
@Efulka dobra dobra.. zitra po praci koupim a behem vikendu dam vedet… ![]()
@Zuzik86 já to mám právě úplně stejně, normální ranní nevolnosti, proto jsem si koupila ty bylinky na pms a doufám, že pomůžou ![]()
@Schnapi dík za zdravotní okénko - mě zatím vždycky zabral jenamazol mast co mi poradili v lékárně - jak dovnitř, tak ven proti tomu svědění, ale už mě to štve, tak to chci řešit a ve středu jdu k doktorce ![]()
@snazilka pul roku píše:
@Efulka dobra dobra.. zitra po praci koupim a behem vikendu dam vedet…
jj, pak dej vědět, jestli máš příznaky, tak by měl být i duch ![]()
No jen me poboliva podbrisek a bejak hodne spim a to u me neni normalni…kolikrat by jste me mohli vzbudit i ve ctyri rano a fungovala bych a ted mam problem vstat v osum…tak nevim..
Jako hrdinka si testy pujdu koupit ale jestli najdu odvahu si je udelat to nevim… ![]()
@snazilka pul roku píše:
Jako hrdinka si testy pujdu koupit ale jestli najdu odvahu si je udelat to nevim…
já bych nenašla odvahu si je neudělat ![]()
@snazilka pul roku píše:
@romča36 ja se bojim zase zklamani jak minuly mesic…
pokud nejsi těhotná, tak zklamání přijde s ms… tomu neutečeš, u mě to funguje naopak, já když mám negativní test, tak si říkám zas nic a doufám, že je třeba ještě brzo, ale pomalu se srovnávám s tím, že přijde ms…