Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4843
4.12.12 17:07

@uf-ounek

Však uvidíš, jak se zadaří. Kamarádka měla také dvě mimoděložní, jednou byla na výškrabu a podruhé jí to odešlo samo. Byli s manželem objednaní na genetiku a tam zjistili, že čekají mimi :) a to už se chytlo :)
Držím pěsti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
4.12.12 17:47

@Efulka já jsem se testovala každý den a furt sem si ty testy porovnávala, jestli to sílí nebo nemizí no a když byla taková slabší, tak jsem hned stresovala, jestli je všechno dobrý… no magor no… teď se taky stresuju, jelikož je mi dobře, tak se nemůžu dočkat, až mě zkoukne doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
4.12.12 18:51

@getdzitka

Jj, také mám tři testy a mám je vedle sebe :D Pako, no.. a to mě ještě dva testy čekají :D Víc kupovat nebudu (doufám :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
4.12.12 18:54

@getdzitka

Jooo a buď ráda, že je ti dobře :) Víš kolika holkám je blbě? Mě s Oliverem také nebylo vůbec nic, tak doufám, že teď budu také v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
4.12.12 20:00

Ženy jak kopírka :) hele já ted vyhazovala testy a nechala si jen eden a hádejte jaké bylo číslo? 34 ha :) tak kdo je tady magor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
4.12.12 20:15

@Verčule

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: Hustýýýý :D :pankac: :pankac:

Tak na tebe mít nebudu :D

U Olivera jsem měla „jen“ dva testy… Docela čučím, jak jsem to před tím „bojkotovala“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
4.12.12 20:41

@Efulka chi chi to jen at je vidět kdo je magor :) jsem byla podělaná strachy :) a tak jsem si to kompenzovala testama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
5.12.12 11:22

Ahoj holky, zdravim nove prichozi a Efulce gratuluji ke // :palec:

me z toho asi uz hrabne :( doktor z Cr mi slibil, ze k nasim posle recept na klomifen a mamina mi to preposle, ale stale nic a uz je to druhy tyden :nevim:
Takze me se tedy hned tak nezadari. Ani Vanocni naladu nemam, ikdyz litani spousta. Stale nemam darky pro vsechny, napeceno ani tuk…ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
5.12.12 11:27
@Jane29 píše:
Tak trosku vědeckou cestu už podstupujeme, ale my to máme asi na trošku dýl. Hele a neboj ono za chvilku zase budeš myslet pozitivně, to je ten první šok, když ti řeknou, že je něco v nepořádku a že to jen tak lehce nepůjde. Taky jsem si to zažila.
Pak napiš jak vypadá zásah protidrogové jednotky, by mě to zajímalo a hlavně to vzrůšo a sousedi kolem, si to dokážu živě představit :mrgreen:

Jane, zatim se zadny zasah nekona. Kazdopadne ti drzim palce aby to dopadlo co nejdrive. Urcite budete mit krasny miminko! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
5.12.12 12:34
@Ge píše:
Jane, zatim se zadny zasah nekona. Kazdopadne ti drzim palce aby to dopadlo co nejdrive. Urcite budete mit krasny miminko! :hug: :hug: :hug:

jo oni si to nechávaj až na Vánoce, aby u vás bylo víc veselo a pak k Vám vrthnou se vší parádou :mrgreen: :mrgreen: A neboj, taky se dočkáš a budete mít brzo malý :hug: :hug: Hlavně nic nevzdávat, víš jak funguje pošta před vánocema a kolik toho maj na přeposlání. takže žádné smutnění, ju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
5.12.12 14:36
@romča36 píše:
@Jane1990 no mě už to připadá, že diskuze se zvrtla opravdu na ty nečekatelky :-D a taky přemýšlím, kdo zbyl :-D ještě nová Zuzka, co měla s přítelem/manželem stejný problém psala, že se začínají snažit…
jinak já měla asi včera ovulku (vůbec nic necítím a kdyby mi to neukázal test, tak ani nevím) a snaženíčko bylo v neděli a bude dnes, tak doufám, že nějaká spermijka vydržela a pod tím stromkem to bude :-D

Romčo my až příští měsíc, asi si nechce přítel kazit vánoce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
5.12.12 14:40

@Zuzik86 no jo, ale posun tu je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.12.12 15:00

Holky tak dneska by to šlo.. :) takže večer šup do pelecha a pelešit :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
5.12.12 15:04

@Jane1990 já pelešila včera :-) dnes už by to bylo zbytečné, ovulka byla s největší pravděpodobností v pondělí :-) ale ty si to pěkně užij

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.12.12 15:10

No já zatím ovu necítila, tak jestli se mi tentokrát nechtla schovat, tak teprva bude.. ale kdo ví :)) ale i kdyby už byla, tak přece jen.. proč ne jen tak :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí