Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4843
1.12.12 17:01

@romča36

Jj, gynex jsem začala brát (3 krát denně 7 kapek) a Duphaston jsem měla, aby se mi upravil cyklus - tedy se mi zrychlil - měla jsem cyklus 43 - 45 dní. Tedy ovulaci jsem mívala někdy kol 30 - 33 dne cyklu (dle testů a podbřišku, výtoku atd.).
Po gynexu - tedy tento měsíc jsem měla ovulaci 22 - 23 den cyklu - gynex mi pomohl ovulku posunout. A po ovulaci jsem začala brát Duphaston, abych pak dostala MS a nečekala zase do soudnýho dne :)
takže za mě můžu gynex doporučit :palec: Tedy pokud to dobře dopadne :) A spolupisatelka na emiminu po gynexu otěhotněla ve druhém cyklu (a to měla problémy s cystama). :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
1.12.12 17:06

@getdzitka

:D noo, taktže já zvědavka zvědavá vytáhla test ještě teď :D A dnes i v tuto hodinu tam mám ducha :) Sice né tak velikýho jako dopo, ale dnes tam je vidět :) Včera tam touto dobou nebylo skoro nic :)
Noo, takže mi zbývá jeden test :D Zítra ráno na to asi zase vlítnu a pak vezmu útokem lékárnu.. ještě jeden mama test koupím.. jsem pako, co? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
1.12.12 17:41

Nejsi, já před ms testovala každý den i když žádný duch nebyl a bylo jenom zpoždění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
2.12.12 08:09

Efulko gratuluju cerka je hezka :hug: a hele klidne testuj dvakrat denne, sak kolikrat za zivot si budes moci takhle dvoucarkove potestovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
2.12.12 09:13

@Jane29

:D tak jsem dnes počůrala poslední test :D Zítra budu muset do lékárny pro novej, takže nové testování bude v neděli. Tak snad už tam bude silnější DUCH :D

Holky, co nečekáte, držím pěsti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.12.12 09:49
@Efulka píše:
Holkýýý, to není tak rychlý :D Prvně jsem se musela postarat o malýho a pak teprve čůůůrat na papírek :) jako normááálně, něco tam jee :D Se mi úúúplně klepou ruce a blbě se mi píše :D
Co myslíííte? :andel:

Gratuluji!! Je to krasny nadělení pod stromeček:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
2.12.12 10:05

@eeelliii

To joo, pokud to opravdu výjde :) Raději jsem trochu skeptická, abych pak nebyla moc rozčarovaná. Dokud nebude dálnice, tak o tom raději moc nemluvím :D

Kdy jsi ty měla dálnici? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
2.12.12 10:11

@Efulka já jsem na něj taky čekala a měla hoa si 19 dpo stejná čárka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
2.12.12 10:14

@Verčule

Tak to si ještě minimálně týden počkám :D :( :lol: To padnou tak ještě dvě krabičky testů :D
Doufám, že se tam dálnice fakt objeví :D Jinak by nás to dostalo na mizinu.. Gynex 400,–, ovu. testy.. těhu testy :D :lol: Ještě že to manžel neví, by mě zabil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.12.12 11:16
@Efulka píše:
@eeelliii

To joo, pokud to opravdu výjde :) Raději jsem trochu skeptická, abych pak nebyla moc rozčarovaná. Dokud nebude dálnice, tak o tom raději moc nemluvím :D

Kdy jsi ty měla dálnici? :)

No ja 27. mela uz skoro tu dalnici, coz me docela prekvapilo( posledni MS 28.10.)… Den pred predpokladanou MS… Ale mam neoravidelny cykly… 27-31…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.12.12 11:30

@Efulka hlídala sis ovu i testama? nebo tento měsíc ultrazvukama?
Eli a ty se cítíš jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.12.12 11:56
@romča36 píše:
@Efulka hlídala sis ovu i testama? nebo tento měsíc ultrazvukama?
Eli a ty se cítíš jak?

Romco, jsem hrozne unavena a nemuzu poradne spat… O prsach a podbrisku ani nemluvim… Boli jak cert:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
2.12.12 12:35

@romča36

Já většinou ovulaci na sobě poznám - bolí mě podbřišek, ale teď dva měsíce jsem si ji ještě „potvrzovala“ testy. Na UTZ jsem nechodila.

Jinak mě nic moc není, občas mi pobolí podbřišek jako při ovu nebo MS, prsa nic, jen jsem taková trochu víc unavená, ale to může být i tím počasím.
U prvního těhotenství mi také nic nebylo - prsa nic, špatně mi nebylo.. kdyby mi nerostl pupek, tak nevím, že jsem těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.12.12 13:03

Holky, nádhera, moc vám to přeju a nezbývá, než se vrhnout na další snažení, vypadá to, že ovulka se blíží, tak na to musíme dneska hupnout - musíme, fuj, hnusné slovo, ale když jde o výsledek :-D
já teda tento měsíc vůbec nic necítím, ale ovulační test před chvílí ukázal dvě krásné čárky, testovací opravdu silnější než kontrolní, takže to vypadá, že ovulka se mi posunula z 11 DC asi na 12 nebo 13 DC… nechám se překvapit a vy si sem tam vzpomeňte… třeba mi zabral ten mastodynon na premenstruační syndrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
2.12.12 13:06

@romča36

Tak tfuj, tfuj, tfuuuj :) Ať dneska mají spermie svůj den :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...