Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jane1990 no, u nás jsem ráda za to „ob den“ jinak tento měsíc, kdybych si nedělal ovulační testy, které vyšly náádherně pozitivní, tak o ovulce taky nevím
No je to divný, srpen a září jsem myslela, že mám cystu a ono ne, prý ovulace (pokud byla cysta, tak nebyla vidět). říjen se dal, aspoň jsem to poznala a minulý měsíc žádná bolest v podbříšku, jen bradavky mě začaly bolet o pár dní pozdějc a taky že jo- mrcha přišla o 4 dny pozdějc a já co? já si už dělala naděje, testovala, představovala si druhou čárku
.. jak já zas pak bulela..
ale test při ms jsem si nedělala… (furt se musím smát té představě
) tak uvidíme tento měsíc, taky nečekám 18ho, tak když budu mít 6 dní zpoždění, tak si ten test pod stromeček udělám
do té doby ani ranu ![]()
@romča36 a ještě lepší by bylo kdybysme ten pěknej dáreček pod stromekm měly obě
sranda ![]()
@romča36 píše:
@Zuzik86 no jo, ale posun tu je
jo posun určitě je
už nejsem tak zoufalá
samozřejmě sem to na něj zkoušela už tenhle měsíc, ale nebudu dráždit hada bosou nohou..hele o tom ananasu sem to slyšela prvně, ale za to sem tu četla, že zase grepovej džus je dobrej na ovulační hlen, nečetla sem to tady u vás? ![]()
Taky jsem to četla, nevím přesně kde, ale když jsme to četly obě, tak to asi bylo tady
takže letím pro džus ![]()
Ahoj holky.. muzu se pridat k vam??? uz mi ze vseho hrabe..
Jsem uz 7 mesic bez HA a snazime se poctive kazdy mesic.. delalbjsem i test na ovu ale teplotu jsem nikdy nemerila a ani merit nebudu nebo zcvoknu… tento mesic jsem uz nedelala ani ovu testy rekla jsem si ze se na to vykaslu a necham to byt…akorat jsem zacla pit kontryhel tech prvnich 14 dni cyklu a zobu i listovku… a doufaaammm ze najdu tento mesic //…
jak jste na tom vy???
@Jane1990 píše:
Taky jsem to četla, nevím přesně kde, ale když jsme to četly obě, tak to asi bylo tadytakže letím pro džus
přitom já ananas ani grep moc nemusim, ale tak co bych pro to neudělala ![]()
Ahoj! Tak třeba se zadaří
prý to normálně trvá tak rok, než se zadaří, tak jsi ještě v limitu
a třeba to přijde už tento měsíc ![]()
My se snažíme od března (směšně krátká doby vůči jiným, já vím), a když mrcha dorazila i v říjnu, tak jsem se naštvala, že do Vánoc na „to kašlu“ a začnem se pořádně snažit od ledna (tím myslím zobání něčeho na podporu, svíčku po aktu atd… ) ale jsem zvědavá na přítele. v říjnu mi dr na kontrole řekl že jsem úplně zdravá, a kdyby do března teda nic tak ať se zastavím a udělá důkladnější kontrolu nebo mě někam pošle, ale ať spíš přítel papá míň masa a víc zeleniny, pravidelný sport, no stress atd atd… no jestli bude fakt problém u něj tak to obrečím, protože co je zdravé, to mu nechutná, tak uvidíme… ![]()
@Zuzik86 no já taky ne, ale už jsem ten grep pila minulý a předminulý měsíc a není to tak hrozné, dkyž to ředíš třeba půl na půl vodou
ale musí to být 100%grep, když už je to naředěné, tak už neředit
a je pravda, že to funguje, hlenu bylo až až
![]()
@snazilka pul roku píše:
Jsem uz 7 mesic bez HA a snazime se poctive kazdy mesic.. delalbjsem i test na ovu ale teplotu jsem nikdy nemerila a ani merit nebudu nebo zcvoknu… tento mesic jsem uz nedelala ani ovu testy rekla jsem si ze se na to vykaslu a necham to byt…akorat jsem zacla pit kontryhel tech prvnich 14 dni cyklu a zobu i listovku… a doufaaammm ze najdu tento mesic //…jak jste na tom vy???
Tak my se ještě nesnažíme, musela sem přemluvit přítele a nakonec souhlasil, tak se začnem snažit příští měsíc. Mám dceru povedla sem nám hned na první pokus. Myslim, že 7 měsíců neni tak dlouho, ale musí to bejt na budku stejně. Mám kamarádku, který to nešlo rok a půl a nakonec někam odjeli a přivezli si mimčo ![]()
@Zuzik86 ja vimmm ze 7 mesicu neni dlouha doba ale me to prijde jako vecnost… ;( ja jeste mimi nemam zadne tal jsem z toho jeste vic na palici… ale doufam ze se nam tento mesic zadarilo…
zatimm jen doufam a verim …tak uvidime…tak ti preji at se ti brzy zadari ![]()
@Jane1990 ahojky my se snazime od cervna vim je to taky smesna dobaale me to prijde jako vecnost… ;( taky to nechavam jeste byt ale zacla jsem pit kontryhel a jist tu listovku a priteli jsem nasadila vitamin E pry to taky pomaha… tak uvidime… pres doktory to taky hodlam resit az uplyne rok ale stale doufam ze to zvladnem bez doktoru… ![]()
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 ja vimmm ze 7 mesicu neni dlouha doba ale me to prijde jako vecnost… ;( ja jeste mimi nemam zadne tal jsem z toho jeste vic na palici… ale doufam ze se nam tento mesic zadarilo…zatimm jen doufam a verim …tak uvidime…tak ti preji at se ti brzy zadari
ono to vypadá jako krátká doba, když si řekneš, že si měla „jenom“ 7× MS, ale věřim, že si z toho neštastná. Já sem jedla nezávazně na snažení asi rok pupalku s vitamínem E a teprve pak sem se dozvěděla, že je to taky na plodnost