Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
5.12.12 15:17

@Jane1990 no, u nás jsem ráda za to „ob den“ jinak tento měsíc, kdybych si nedělal ovulační testy, které vyšly náádherně pozitivní, tak o ovulce taky nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.12.12 15:25

No je to divný, srpen a září jsem myslela, že mám cystu a ono ne, prý ovulace (pokud byla cysta, tak nebyla vidět). říjen se dal, aspoň jsem to poznala a minulý měsíc žádná bolest v podbříšku, jen bradavky mě začaly bolet o pár dní pozdějc a taky že jo- mrcha přišla o 4 dny pozdějc a já co? já si už dělala naděje, testovala, představovala si druhou čárku :D.. jak já zas pak bulela.. :D ale test při ms jsem si nedělala… (furt se musím smát té představě :D :D ) tak uvidíme tento měsíc, taky nečekám 18ho, tak když budu mít 6 dní zpoždění, tak si ten test pod stromeček udělám :))) do té doby ani ranu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.12.12 15:26

@romča36 a ještě lepší by bylo kdybysme ten pěknej dáreček pod stromekm měly obě :D sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
5.12.12 15:29
@romča36 píše:
@Zuzik86 no jo, ale posun tu je :-D

jo posun určitě je :lol: už nejsem tak zoufalá :lol: samozřejmě sem to na něj zkoušela už tenhle měsíc, ale nebudu dráždit hada bosou nohou..hele o tom ananasu sem to slyšela prvně, ale za to sem tu četla, že zase grepovej džus je dobrej na ovulační hlen, nečetla sem to tady u vás? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.12.12 15:35

Taky jsem to četla, nevím přesně kde, ale když jsme to četly obě, tak to asi bylo tady :)) takže letím pro džus :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
5.12.12 15:38

Ahoj holky.. muzu se pridat k vam??? uz mi ze vseho hrabe..

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
5.12.12 15:40

Jsem uz 7 mesic bez HA a snazime se poctive kazdy mesic.. delalbjsem i test na ovu ale teplotu jsem nikdy nemerila a ani merit nebudu nebo zcvoknu… tento mesic jsem uz nedelala ani ovu testy rekla jsem si ze se na to vykaslu a necham to byt…akorat jsem zacla pit kontryhel tech prvnich 14 dni cyklu a zobu i listovku… a doufaaammm ze najdu tento mesic //… :) jak jste na tom vy???

• Citovat
  • Upravit
3643
5.12.12 15:51
@Jane1990 píše:
Taky jsem to četla, nevím přesně kde, ale když jsme to četly obě, tak to asi bylo tady :)) takže letím pro džus :))

přitom já ananas ani grep moc nemusim, ale tak co bych pro to neudělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.12.12 15:51

Ahoj! Tak třeba se zadaří :) prý to normálně trvá tak rok, než se zadaří, tak jsi ještě v limitu :) a třeba to přijde už tento měsíc :))
My se snažíme od března (směšně krátká doby vůči jiným, já vím), a když mrcha dorazila i v říjnu, tak jsem se naštvala, že do Vánoc na „to kašlu“ a začnem se pořádně snažit od ledna (tím myslím zobání něčeho na podporu, svíčku po aktu atd… ) ale jsem zvědavá na přítele. v říjnu mi dr na kontrole řekl že jsem úplně zdravá, a kdyby do března teda nic tak ať se zastavím a udělá důkladnější kontrolu nebo mě někam pošle, ale ať spíš přítel papá míň masa a víc zeleniny, pravidelný sport, no stress atd atd… no jestli bude fakt problém u něj tak to obrečím, protože co je zdravé, to mu nechutná, tak uvidíme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.12.12 15:53

@Zuzik86 no já taky ne, ale už jsem ten grep pila minulý a předminulý měsíc a není to tak hrozné, dkyž to ředíš třeba půl na půl vodou :-) ale musí to být 100%grep, když už je to naředěné, tak už neředit :D a je pravda, že to funguje, hlenu bylo až až :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
5.12.12 15:53
@snazilka pul roku píše:
Jsem uz 7 mesic bez HA a snazime se poctive kazdy mesic.. delalbjsem i test na ovu ale teplotu jsem nikdy nemerila a ani merit nebudu nebo zcvoknu… tento mesic jsem uz nedelala ani ovu testy rekla jsem si ze se na to vykaslu a necham to byt…akorat jsem zacla pit kontryhel tech prvnich 14 dni cyklu a zobu i listovku… a doufaaammm ze najdu tento mesic //… :) jak jste na tom vy???

Tak my se ještě nesnažíme, musela sem přemluvit přítele a nakonec souhlasil, tak se začnem snažit příští měsíc. Mám dceru povedla sem nám hned na první pokus. Myslim, že 7 měsíců neni tak dlouho, ale musí to bejt na budku stejně. Mám kamarádku, který to nešlo rok a půl a nakonec někam odjeli a přivezli si mimčo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
5.12.12 15:55

@Jane1990 :lol: to zní zvláštně :lol: hlenový posvícení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
5.12.12 15:56

@Zuzik86 ja vimmm ze 7 mesicu neni dlouha doba ale me to prijde jako vecnost… ;( ja jeste mimi nemam zadne tal jsem z toho jeste vic na palici… ale doufam ze se nam tento mesic zadarilo… ;) zatimm jen doufam a verim …tak uvidime…tak ti preji at se ti brzy zadari :palec:

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
5.12.12 16:00

@Jane1990 ahojky my se snazime od cervna vim je to taky smesna dobaale me to prijde jako vecnost… ;( taky to nechavam jeste byt ale zacla jsem pit kontryhel a jist tu listovku a priteli jsem nasadila vitamin E pry to taky pomaha… tak uvidime… pres doktory to taky hodlam resit az uplyne rok ale stale doufam ze to zvladnem bez doktoru… :)

• Citovat
  • Upravit
3643
5.12.12 16:05
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 ja vimmm ze 7 mesicu neni dlouha doba ale me to prijde jako vecnost… ;( ja jeste mimi nemam zadne tal jsem z toho jeste vic na palici… ale doufam ze se nam tento mesic zadarilo… ;) zatimm jen doufam a verim …tak uvidime…tak ti preji at se ti brzy zadari :palec:

ono to vypadá jako krátká doba, když si řekneš, že si měla „jenom“ 7× MS, ale věřim, že si z toho neštastná. Já sem jedla nezávazně na snažení asi rok pupalku s vitamínem E a teprve pak sem se dozvěděla, že je to taky na plodnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí