Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám dotaz
Je možné, aby se vajíčko zahnizďovalo 10,nebo 11DPO? ![]()
Jo tak ovu si myslim ze byla minuly tyden asi tak kolem stredy…prestala jsem uz merit a testovat tak nevim presne… jinak by mi z toho hrablo… no tak pockam jeste do vikendu to by bylo asi nejlepsi
@snazilka pul roku píše:
Jo tak ovu si myslim ze byla minuly tyden asi tak kolem stredy…prestala jsem uz merit a testovat tak nevim presne… jinak by mi z toho hrablo… no tak pockam jeste do vikendu to by bylo asi nejlepsi
jo, to budeš mít nejjistější ![]()
@Kateřina77 ono je to u každýho jiný, mě se zahnízdilo minule 5tej den od ovulky a píšou že je to od 5 snad do 12 dne maximálně..já to poznala, že sem měla takovou krvavou nitku, když se dcera povedla
@Zuzik86 tak to já u prvního nepoznala nic a ještě týden po vynechání jsem měla negativní testy
ale je pravda, že měsíc před tím to bylo chemické těhu a mohlo se to všechno posunout o to spoždění a čištění…
@snazilka pul roku píše:
Holky kdy si mam udelat testik??? reknete.. dnes jsem 27 dc a mela bych to dostat asi 33 dc vzdy jsme to mela okolo 30 dc ale minuly mesic se mi to zpozdilo tak ted vubec nevim… myslite ze by bylo neco videt???
Já měla 9 DPO pidi ducha
když pojedeš zpět v diskusi, tak tam najdeš obrázek ![]()
Takže pokud už jsi ten 9 DPO, tak bych to prubla
Ale tady se ptáš špatně na testování
tady se testuje neustále ![]()
Já nepoznala zahnizďování ani u jednoho. Ani u Oliver, ani teď..
Doufám, že už je vše uhnízděno a už se bude vše jen rozvíjet ![]()
Jen mě u obou bolel podbřišek jako před MS nebo u ovulky. Takže taková neurčitá indicie ![]()
@Efulka to mě bohužel bolí před každou MS, proto jsem si tento měsíc koupila jakési bylinné kapky na snížení PMS, tak jsem zvědavá, jestli to bude bez bolesti prsou, podbřišku a depresivních nálad
zatím se držím, ale PMS přijde tak do týdne ![]()
@Efulka ahojky ja vim ze se tu testuje porad…
no mam takovy povot ze u me taky doslo k uhnizdovani ale pocot muzu mit jaky chci coooo ![]()
A podbrisek me poboliva ale o vikendu a zacatkem tydne me bolel dost a i bradavky.. tak jaaa nevim… zase se bojim testnout abych nebyla zklamana… ![]()
@Efulka a gratuluji ti ze se vam zadarilo…
bmohu se zeptat po jake dobe??
@Efulka na kvasinky se dávají antibiotika, myslím že čípky (ale můžou být myslím i tabletky na polykání)… rosalgin je na výplach, pokud máš třeba výtoky, ale ne kvasinkové… na kvasinky už musí být antibiotika… ale kvasinky bys poznala, to pak hrozně svědí i pálí, já kvůli tomu nemohla celou nos spát, jak jsem trpěla…
jinak na výtoky normálně trpím pořád, rosalgin už jsem měla a pak různé jiné prostředky, který mi můj bývalý doktor pořád radil, at si koupím… beztak to k ničemu nebylo… pak jsem si zvykla, že holt je budu mít, ale že jsou neškodné… jen když to pálí nebo svědí, tak je nutné to přeléčit…
Tolik mé odborné okénko z mých zkušeností
![]()
Já při PMS bejvám taková otrávená a utahaná a co je nejhorší, tak se mi poslední půl rok před MS dělá blbě
nebliju, ale dobře mi neni, tak kdo to pak má poznat ![]()