Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5673
6.12.12 16:25

Ahoj holky, mám dotaz :) Je možné, aby se vajíčko zahnizďovalo 10,nebo 11DPO? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
6.12.12 16:27

Jo tak ovu si myslim ze byla minuly tyden asi tak kolem stredy…prestala jsem uz merit a testovat tak nevim presne… jinak by mi z toho hrablo… no tak pockam jeste do vikendu to by bylo asi nejlepsi

:|
  • Citovat
  • Upravit
4387
6.12.12 16:33
@Kateřina77 jo možné to je - píšou 9-12 DPO
@snazilka pul roku píše:
Jo tak ovu si myslim ze byla minuly tyden asi tak kolem stredy…prestala jsem uz merit a testovat tak nevim presne… jinak by mi z toho hrablo… no tak pockam jeste do vikendu to by bylo asi nejlepsi:|

jo, to budeš mít nejjistější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
6.12.12 16:44

@romča36 tak snad to vyjde uz…

• Citovat
  • Upravit
3643
6.12.12 16:52

@Kateřina77 ono je to u každýho jiný, mě se zahnízdilo minule 5tej den od ovulky a píšou že je to od 5 snad do 12 dne maximálně..já to poznala, že sem měla takovou krvavou nitku, když se dcera povedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.12.12 16:59

@Zuzik86 tak to já u prvního nepoznala nic a ještě týden po vynechání jsem měla negativní testy :-( ale je pravda, že měsíc před tím to bylo chemické těhu a mohlo se to všechno posunout o to spoždění a čištění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
6.12.12 17:20
@snazilka pul roku píše:
Holky kdy si mam udelat testik??? reknete.. dnes jsem 27 dc a mela bych to dostat asi 33 dc vzdy jsme to mela okolo 30 dc ale minuly mesic se mi to zpozdilo tak ted vubec nevim… myslite ze by b :) ylo neco videt???

Já měla 9 DPO pidi ducha :) když pojedeš zpět v diskusi, tak tam najdeš obrázek :D
Takže pokud už jsi ten 9 DPO, tak bych to prubla :pankac: Ale tady se ptáš špatně na testování :D tady se testuje neustále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
6.12.12 17:22

Já nepoznala zahnizďování ani u jednoho. Ani u Oliver, ani teď.. :) Doufám, že už je vše uhnízděno a už se bude vše jen rozvíjet :D
Jen mě u obou bolel podbřišek jako před MS nebo u ovulky. Takže taková neurčitá indicie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.12.12 17:22

@Efulka tak tak, tady neplatí žádné poučky a zdravý rozum :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.12.12 17:24

@Efulka to mě bohužel bolí před každou MS, proto jsem si tento měsíc koupila jakési bylinné kapky na snížení PMS, tak jsem zvědavá, jestli to bude bez bolesti prsou, podbřišku a depresivních nálad
zatím se držím, ale PMS přijde tak do týdne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
6.12.12 17:48

@Efulka ahojky ja vim ze se tu testuje porad… ;))))no mam takovy povot ze u me taky doslo k uhnizdovani ale pocot muzu mit jaky chci coooo :lol:

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
6.12.12 17:49

A podbrisek me poboliva ale o vikendu a zacatkem tydne me bolel dost a i bradavky.. tak jaaa nevim… zase se bojim testnout abych nebyla zklamana… :(

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
6.12.12 17:52

@Efulka a gratuluji ti ze se vam zadarilo… :potlesk: bmohu se zeptat po jake dobe??

• Citovat
  • Upravit
19017
6.12.12 18:16

@Efulka na kvasinky se dávají antibiotika, myslím že čípky (ale můžou být myslím i tabletky na polykání)… rosalgin je na výplach, pokud máš třeba výtoky, ale ne kvasinkové… na kvasinky už musí být antibiotika… ale kvasinky bys poznala, to pak hrozně svědí i pálí, já kvůli tomu nemohla celou nos spát, jak jsem trpěla…

jinak na výtoky normálně trpím pořád, rosalgin už jsem měla a pak různé jiné prostředky, který mi můj bývalý doktor pořád radil, at si koupím… beztak to k ničemu nebylo… pak jsem si zvykla, že holt je budu mít, ale že jsou neškodné… jen když to pálí nebo svědí, tak je nutné to přeléčit…

Tolik mé odborné okénko z mých zkušeností :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
6.12.12 18:52

Já při PMS bejvám taková otrávená a utahaná a co je nejhorší, tak se mi poslední půl rok před MS dělá blbě :poblion: nebliju, ale dobře mi neni, tak kdo to pak má poznat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí