Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vítám nově příchozí
jinak k těm doktorům, já zajdu k doktorce už po půl roce, jsem stará
není na co čekat
Já teda při MS už nebrečím, ale rozněžňuje mě každé miminko i v televizi
hormony jsou sviňa a člověk s tím nic nenadělá, tento měsíc je mi to kupodivu jedno, říkala jsem si včera, že když nebude sex, tak se nic nestane, na druhou stranu samozřejmě nemůžu přestat myslet na to, co kdyby, to prostě nejde, jenom si říkám, že v lednu zajdu k té doktorce, nechám si předepsat mojžíšovku a to by bylo aby to nebylo ![]()
A co na to partner? a co to dělat třeba ob dva dny celej měsíc
mě by teda asi kleplo, protože už asi nejsem tak chtivá jako kdysi, ale určo bych to vyzkoušela ![]()
@Zuzik86 partner v pohode rekl ze zajdem k doktorovi kdyz to nepujde do toho roka…on je zlaty v tomhle…
ob den???
to u nas nehrozi to uz musime byt hodne utahany…
ale jinak kazdy den… ![]()
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 partner v pohode rekl ze zajdem k doktorovi kdyz to nepujde do toho roka…on je zlaty v tomhle…ob den???
ale jinak kazdy den…
jak jste spolu dlouho? já už jsem spokojená i s dvakrát za měsíc ![]()
@romča36 ja taly nebrecim pri ms jen mi to je vzdy hrozne lito… a nadavam na vsechno mozny… ale uz to zacinam nejak neresit a uz se na to neupinam nebo uz by mi vazne hrablo…tak u nas je sex kazdy den…
mame to tak uz dlouuuhooo… a kdyz neni kazdy den urcite obden… dele jak den pauzu nemame… ![]()
@romča36 5 let
asi jsme se hledali az jsme se nasli… jsme furt stastny…a doufam ze nam to vydrzi…
@snazilka pul roku píše:
@romča36 5 letasi jsme se hledali az jsme se nasli… jsme furt stastny…a doufam ze nam to vydrzi…
jó tak před pěti lety jsme měli sex taky denně, pak přišlo první mímo, problémy v práci a najednou bylo po sexu… teď chceme druhé mimi tak se musíme snažit aspoň v plodné dny, ale manžel většinou přijde z práce, dáme spát malého a usne… a když nespí, tak zas není příležitost, říkal, že ho většinou přepadne chuť na sex v práci ![]()
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 partner v pohode rekl ze zajdem k doktorovi kdyz to nepujde do toho roka…on je zlaty v tomhle…ob den???
ale jinak kazdy den…
jako že denně sexujete jo?
to by ale taky mohlo bejt naškodu, oni musej v tom pytlíku dozrát, takže jestli je denně vytřásá, tak nemusej bejt zralý
@Zuzik86 no to máš pravdu pravdoucí, říkají, že obden je to akorát na dozrání, že ony stejně těch 48 hodin v děloze vydrží čekat
moje kámoška to tak taky měli, prostě se nemohli jeden druhého nabažit a dítě nikde, pak odjela na týden k mamince, vrátila se v den ovulace a teď čekají dvojčata - jo a snažili se rok a půl ![]()
věděla, že musí abstinovat, ale nedokázali to, tak si naplánovala odluku a vida…
@romča36 přesně tak
když sme dělali dceru, tak sme zrovna měli nějakou sexuální pauzu, takže byli fakt výživný, smrdělo to jako mokrej hadr a vydrželi mi tam asi 4 dny ![]()
My jsme tento mesic meli taky tyden od sebe volno tak prave doufam ze nam to pomohlo k tem sptavne vyzraatyymm…
no ja nevim vsude pisou neco jineho…ja ted nedavno cetla na netu ze delali nejaky pruzkum z 45 muzi a ze u 40 muzu se prokazalo ze maji sperma kvalitni kdyz maji sex denne a pak testovali po tydenni pauze a tam melo kvalitni sperma jen 15 muzu… vsude pisou neco jineho…
Tak uvidime holky… kazdopadne tento mesic necekam na ms… nekupuji tampony a jen tehu testy ![]()
@snazilka pul roku píše:
@romča36 5 letasi jsme se hledali az jsme se nasli… jsme furt stastny…a doufam ze nam to vydrzi…
jééé holka, dejde si 3 dny pauzu a budeš těhule. Nemají šanci uzrát. Když se chodí na spermiogram, tak také říkají 3 -4 dny pust…
![]()
@Zuzik86 jsem a zacinam propadat panice…ale tento mesic uz na to tolik nemyslim jen me to obcas chytne… ;( ale musime to zvladnout… furt si rikam ze musime.. ;(
Upraveno administrátorem 6.12. 11:36 - vulgarismy