Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7199
7.12.12 19:49

@Efulka krásně sílí :mrgreen: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
7.12.12 20:29

@Verčule prosim tě za jak dlouho se to ukázali //?já to mám dostat v pondělí dnes jsem si dělála test, ale né z ranní moče a nic jen bílo. každou chvilku cítim jak mě pobolívá v podbříšku a divný tlak v prsou tak myslim, že to dostanu.tedy jsem si tim snad i jistá :lol: bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
7.12.12 20:36

@prcek3
Já měla slaboulikného ducha 9 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
7.12.12 20:40

@Efulka Já si to taky myslim že kdybych těhotná byla tak je na testu aspoň něco vidět. tak až to dostanu jedem nové kolo. Holky já vám povim to je fatk na palici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
7.12.12 21:18

@prcek3

Ale neklesej na mysli, někomu roste HCG pomaleji, tak třeba ještě můžeš // objevit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
8.12.12 09:09

@Verčule tak to jsem ráda, že si to taky měla. Řekla bych, že je to dneska s těma prsama lepší, tak snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
8.12.12 13:03

@Efulka máš krásný testy :kytka: když sem byla těhotná prvně, tak sem si udělala jeden test a stačilo, nechodila sem na net, takže sem nevěděla, že by mohlo bejt něco špatně, sem se ochudila o testování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
8.12.12 13:17

Ahojda zeny :) Efulko mas krasny testiky, zavidim :oops:

Doktor v Cr zatim mamine nic neposlal a dokonce mi bylo jednim dobrym clovekem receno, ze je trestne posilat leciva do zahranici..takze ted vazne nevim, co bude.. Zkousela jsem se objednat k doktorce tady, bylo to velice, povzbuzujici'. Neprijemna recepcni mi sdelila, ze do Vanoc maji plno a na terminy po Vanocich neobjednavaji, pred 2ma tydny to byla pro zmenu doktorky dovolena a take meli plno. Ja sakra nevim, jak to mam udelat! :pocitac: :,(

Zkousela jsem pohledat v diskusich, ale vesmes nic extra jsem nenasla. V CR se to vse resi pres doktory a dodavanim hormonu. Nevite nekdo, jestli se hladina progesteronu muze upravit sama od sebe nebo tomu pomoct nejakou, prirodni' cestou (myslim jako, ze bych neco zkusila sama)???

Jinak me vcera celou noc priserne bolely prsa, az me to budilo, takze me osobne prijde, ze telo funguje, ikdyz je to jen pitomy PMS, ale za to preci taky zodpovidaji hormony, ne? Omlouvam se za svou dlouhou uvahu, ale jinak uz by mi asi hrablo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
8.12.12 13:17

@Zuzik86

Děkuji :) No, já u Olivera také udělala dva testy a tím to haslo :D Mám je také schovaný :D To jen teď jsem takový testovací maniak :D Nechápu to..
Jsem si myslela, že u toho druhého to budu brát jako rutinu a prd :D Jsem horší než u prvního :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
8.12.12 13:26

@Ge a kde bydlíš, jestli se můžu zeptat? v UK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
8.12.12 13:30

@Zuzik86

Jj ziju v UK, uz' 3tim rokem a zdravotni pece je asi jedina vec, co mi tady vadi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
9.12.12 10:02

Holky tak jsem vcera testovala a nic… a ms stale nikde tal v tydnu pokud ms neprijde otestuju znovu nadeje jeste nejaka je…

• Citovat
  • Upravit
4387
9.12.12 10:36

Ahoj holky, Efulko - krásné testíky a nic si z toho testování nedělej, já si u prvního taky dělala jeden test a ve snu by mě nenapadlo, že až se začnem snažit o druhé, že mi hrábne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
9.12.12 10:40

@romča36 Tak mě takhle hráblo až při snaze o třetí :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
9.12.12 12:19

@prcek3 může mi někdo vysvětlit proč? místo toho abych byla spokojená, že už jedno dítě mám a těšila se z toho, tak jsem úplně na nervy, že se nám nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí