Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak u nás proběhlo snažení ve středu a nakonec i včera, no… dnes se snad překonáme a vydržíme
ale už je s největší pravděpodobností po ovu (včera mě bolel podbřišek, to je znamení), tak už nemáme ani co pokazit, tak uvidíme. jinak v sobotu jedem konečně na lyže
doufám, že tím ničemu neuškodím ![]()
A ano, tady se netestuje jen při ms ![]()
Holky, dneska mám ale den, při vystupování z auta jsem si ani nestoupla a už jsem ležela a mám naraženou celou levou stranu těla od ramene až po kotník a v první chvíli jsem myslela, že jsem snad mrtvá, pak se mi něco pomíchalo v hlavě a místo do husky jsem šla vyzvednout objednaný batoh do hudy, tam na mě čučeli jak na debila a já si tak i připadala
bylo by dobré abych byla těhotná a měla to na co svést ![]()
Holky, tak testíky sem šup šup, ať se můžu nad něčím rozněžňovat. Já jdu ve čtvrtek na kontrolu a strašně se mi to vleče, tak ať mám nějaké povyražení…
@getdzitka strasně ráda bych rozněžnila hlavně sebe, ale jsem dnes teprve 3 DPO
a rozhodla jsem se, že nebudu testovat dřív, než příští pátek
a jsem strašně zvědavá, jestli mi to vydrží
@romča36 musim rict ze jsi me rozesmala…
neco podobneho se stalo moji mamce… mluvim na ni a ona mezi tim obchazela auto a najednou jsem slysela jak sebou svihla o zem a ztratila se za autem no ja myslela ze umru smichy ![]()
Holky, možná mám blbí dotaz, ale před 14 dny jsem prodělala SP a pořád mě bolí podbřišek a prsa. Přitom při posledních náběrech jsem měla hcg jen 3. nevíte čím to je
A nemohlo ti tam „něco“ zůstat? Nevím, jak dlouho trvá než „vyprchá“ hcg ![]()
Tak hlavně, že jsi nezapomněla cestu sem za nama na e-mimino
Nějaký batoh, čert to vem
Ale při představě, jak svištíš pod auto, se musím smát ![]()
Tak ti posílám moji sílící čárku
Ta dole je dnešní
Snad tě to na chvíli zabaví ![]()
@Efulka nestraš, doufám, že ne. Doktorka mi utz nedělala, že prý se to vyčistí samo. Hcg podle mě už by bělo být na nule. tak nevím
Neee, strašit tě určitě nechci. Nemám zkušenost, tak nevím
Ale určitě to bude OK. Zkus si to testnou třeba za dva dny a bude snad už na nule ![]()
@Efulka snad to bude dobrý, máš pravdu, zkusím test a uvidím. Mám tu jeden doma tak uvidím, asi ho testnu hned ráno
@Efulka paráda, děkuji. Já mám ty svoje taky schovaný a občas na ně koukám… teď jsem se bavila při hledání věciček a objevila jsem pani, která mi vyrobí celou kolekci a ještě mi ušije záclony z látek, který si u nich vyberu, takže jsem nadšená…
@uf-ounek mě bolelo pořád
a pak na mě vykoul test s //
jsem se taky bála nějaké infekce či co prsa au au a o břichu nemluvim
No dobra mas pravdu..behem vikendu se testnu…;)