Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
snazilka pul roku
7.12.12 12:26

No dobra mas pravdu..behem vikendu se testnu…;)

• Citovat
  • Upravit
354
7.12.12 12:59

Holky tak u nás proběhlo snažení ve středu a nakonec i včera, no… dnes se snad překonáme a vydržíme :)) ale už je s největší pravděpodobností po ovu (včera mě bolel podbřišek, to je znamení), tak už nemáme ani co pokazit, tak uvidíme. jinak v sobotu jedem konečně na lyže :)) doufám, že tím ničemu neuškodím :)

A ano, tady se netestuje jen při ms :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
7.12.12 14:49

Holky, dneska mám ale den, při vystupování z auta jsem si ani nestoupla a už jsem ležela a mám naraženou celou levou stranu těla od ramene až po kotník a v první chvíli jsem myslela, že jsem snad mrtvá, pak se mi něco pomíchalo v hlavě a místo do husky jsem šla vyzvednout objednaný batoh do hudy, tam na mě čučeli jak na debila a já si tak i připadala :-D bylo by dobré abych byla těhotná a měla to na co svést :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
7.12.12 15:27

Holky, tak testíky sem šup šup, ať se můžu nad něčím rozněžňovat. Já jdu ve čtvrtek na kontrolu a strašně se mi to vleče, tak ať mám nějaké povyražení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
7.12.12 15:34

@getdzitka strasně ráda bych rozněžnila hlavně sebe, ale jsem dnes teprve 3 DPO :-D a rozhodla jsem se, že nebudu testovat dřív, než příští pátek :-)a jsem strašně zvědavá, jestli mi to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
7.12.12 16:11

@romča36 musim rict ze jsi me rozesmala… ;))) neco podobneho se stalo moji mamce… mluvim na ni a ona mezi tim obchazela auto a najednou jsem slysela jak sebou svihla o zem a ztratila se za autem no ja myslela ze umru smichy :dance:

• Citovat
  • Upravit
12603
7.12.12 16:13

Holky, možná mám blbí dotaz, ale před 14 dny jsem prodělala SP a pořád mě bolí podbřišek a prsa. Přitom při posledních náběrech jsem měla hcg jen 3. nevíte čím to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
7.12.12 17:30

@uf-ounek

A nemohlo ti tam „něco“ zůstat? Nevím, jak dlouho trvá než „vyprchá“ hcg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
7.12.12 17:31

@romča36

:D :lol: Tak hlavně, že jsi nezapomněla cestu sem za nama na e-mimino :D Nějaký batoh, čert to vem :D Ale při představě, jak svištíš pod auto, se musím smát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
7.12.12 17:39

@getdzitka

Tak ti posílám moji sílící čárku :D Ta dole je dnešní :D Snad tě to na chvíli zabaví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
7.12.12 17:39

@Efulka nestraš, doufám, že ne. Doktorka mi utz nedělala, že prý se to vyčistí samo. Hcg podle mě už by bělo být na nule. tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
7.12.12 17:46

@uf-ounek

Neee, strašit tě určitě nechci. Nemám zkušenost, tak nevím :( Ale určitě to bude OK. Zkus si to testnou třeba za dva dny a bude snad už na nule :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
7.12.12 17:49

@Efulka snad to bude dobrý, máš pravdu, zkusím test a uvidím. Mám tu jeden doma tak uvidím, asi ho testnu hned ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
7.12.12 17:56

@Efulka paráda, děkuji. Já mám ty svoje taky schovaný a občas na ně koukám… teď jsem se bavila při hledání věciček a objevila jsem pani, která mi vyrobí celou kolekci a ještě mi ušije záclony z látek, který si u nich vyberu, takže jsem nadšená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
7.12.12 19:47

@uf-ounek mě bolelo pořád :( a pak na mě vykoul test s // :) jsem se taky bála nějaké infekce či co prsa au au a o břichu nemluvim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí