Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
snazilka pul roku
5.12.12 17:04

@Carla7 meli jsme pust tyden… tak prave doufam ze to vyslo… ;) rikas pauzu 3-4 dny?? to budu muset ale spat v aute… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Carla7
5.12.12 17:05
@snazilka pul roku píše:
@Carla7 meli jsme pust tyden… tak prave doufam ze to vyslo… ;) rikas pauzu 3-4 dny?? to budu muset ale spat v aute… :mrgreen:

A to jsi tak chtivá ty, manžel a nebo oba. Ty jo denně sex, to je mazec. to už dávno nedávám. tak 2× týdně u nás.

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
5.12.12 17:07

@Carla7 prave ze oba… ;))) pro to pisi ze budu muset spat v aute ja nebo on… :mrgreen: ale snad to vyslo ted…psala jsi je dobra pauza…tak jsme ji meli tyden a myslim ze jsme se trefili i do plodnyc ;) h dnu…

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
5.12.12 17:09

@Carla7 chtela bych nam ty // nadelit na Vanoce…

• Citovat
  • Upravit
4843
6.12.12 12:10

Ahojky holky, koukám, co je nového :) Kdo teď bude v nejbližší době testit? :pankac: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.12.12 12:50

@Efulka to netuším, já a Jane testujeme za 14 dní :-) a já jsem objednaná příští středu na gyndu kvůli těm opakovaným kvasinkám, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
6.12.12 13:26

@Efulka já budu testit až v lednu :mrgreen: nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
6.12.12 13:27

Já teda ač se budem snažit příští měsíc, tak tenhle sem dva dny špinila uprostřed cyklu, což se mi nikdy nestává, tak stejněěěě i když je to nemožný, protože je přítel mistr v přerušovaný souloži, mě svitla naděje :) nikdy se mi to nestalo a to mám krámy od 12ti let, ovulka to taky nebyla, měřim si teplotu, takže vim, kdy byla :) myslim, že člověk z toho může i zblbnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.12.12 13:35

@Zuzik86 tak to by byla bomba :-)to by tady těhotněly hlavně ty, u kterých je to nemožné :-) já se zas bojím že u nás je to nemožné kvůli těm kvasinkám, takže se nechám přeléčit a v lednu hupky na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
6.12.12 13:39

@romča36 já sem takhle těhotná každej měsíc :lol: ty ne? :lol: může to bejt i tim, takže pak to určo půjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.12.12 13:41

@Zuzik86 no uvidíme, a samozřejmě se cítím těhotná každý měsíc, to my tady všechny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
6.12.12 15:28

@romča36

A co se na to dává? Já jsem vyfasovala minulé těhotenství od bývalýho gyndr. Rosalgin nebo co to je - a dostala jsem to na mírný výtok.. pak jsem se dočetla, že je to u těhotenství naprosto normální, že je výtok :pocitac: blbec, si za to určitě nahrabal, že mi to předepsal a já naivka si to běžela koupit. Použila jsem to jen jednou :andel: teď mi to tu leží.. tak kdyby některá z vás zatoužila po vnitřní očistě, tak neváhejte říci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.12.12 15:56

@Efulka netuším, co se na to dává, páč na to normálně netrpí, ale v srpnu jsem byla na operaci se zubem a vyfásla silná antibiotika, která zničila úplně všechny bakterie v těle a já se od té doby těch kvasinek nemůžu zbavit, vrací se mi co druhý cyklus… teď se cítím fajn, ale začal si stěžovat manžel… takže to musím řešit, kdo ví, co tam je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
6.12.12 16:22

Holky kdy si mam udelat testik??? reknete.. dnes jsem 27 dc a mela bych to dostat asi 33 dc vzdy jsme to mela okolo 30 dc ale minuly mesic se mi to zpozdilo tak ted vubec nevim… myslite ze by b :) ylo neco videt???

• Citovat
  • Upravit
4387
6.12.12 16:24
@snazilka pul roku píše:
Holky kdy si mam udelat testik??? reknete.. dnes jsem 27 dc a mela bych to dostat asi 33 dc vzdy jsme to mela okolo 30 dc ale minuly mesic se mi to zpozdilo tak ted vubec nevim… myslite ze by b :) ylo neco videt???

ono záleží kdy byla ovulka, některé holky mají ducha 9 dpo :-)což je i týden před MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí