Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snazilka pul roku píše:
@Carla7 meli jsme pust tyden… tak prave doufam ze to vyslo…rikas pauzu 3-4 dny?? to budu muset ale spat v aute…
A to jsi tak chtivá ty, manžel a nebo oba. Ty jo denně sex, to je mazec. to už dávno nedávám. tak 2× týdně u nás.
@Carla7 prave ze oba…
pro to pisi ze budu muset spat v aute ja nebo on…
ale snad to vyslo ted…psala jsi je dobra pauza…tak jsme ji meli tyden a myslim ze jsme se trefili i do plodnyc
h dnu…
Ahojky holky, koukám, co je nového
Kdo teď bude v nejbližší době testit?
![]()
@Efulka to netuším, já a Jane testujeme za 14 dní
a já jsem objednaná příští středu na gyndu kvůli těm opakovaným kvasinkám, tak jsem zvědavá
Já teda ač se budem snažit příští měsíc, tak tenhle sem dva dny špinila uprostřed cyklu, což se mi nikdy nestává, tak stejněěěě i když je to nemožný, protože je přítel mistr v přerušovaný souloži, mě svitla naděje
nikdy se mi to nestalo a to mám krámy od 12ti let, ovulka to taky nebyla, měřim si teplotu, takže vim, kdy byla
myslim, že člověk z toho může i zblbnout
@Zuzik86 tak to by byla bomba
to by tady těhotněly hlavně ty, u kterých je to nemožné
já se zas bojím že u nás je to nemožné kvůli těm kvasinkám, takže se nechám přeléčit a v lednu hupky na to ![]()
@romča36 já sem takhle těhotná každej měsíc
ty ne?
může to bejt i tim, takže pak to určo půjde ![]()
@Zuzik86 no uvidíme, a samozřejmě se cítím těhotná každý měsíc, to my tady všechny ![]()
A co se na to dává? Já jsem vyfasovala minulé těhotenství od bývalýho gyndr. Rosalgin nebo co to je - a dostala jsem to na mírný výtok.. pak jsem se dočetla, že je to u těhotenství naprosto normální, že je výtok
blbec, si za to určitě nahrabal, že mi to předepsal a já naivka si to běžela koupit. Použila jsem to jen jednou
teď mi to tu leží.. tak kdyby některá z vás zatoužila po vnitřní očistě, tak neváhejte říci ![]()
@Efulka netuším, co se na to dává, páč na to normálně netrpí, ale v srpnu jsem byla na operaci se zubem a vyfásla silná antibiotika, která zničila úplně všechny bakterie v těle a já se od té doby těch kvasinek nemůžu zbavit, vrací se mi co druhý cyklus… teď se cítím fajn, ale začal si stěžovat manžel… takže to musím řešit, kdo ví, co tam je ![]()
Holky kdy si mam udelat testik??? reknete.. dnes jsem 27 dc a mela bych to dostat asi 33 dc vzdy jsme to mela okolo 30 dc ale minuly mesic se mi to zpozdilo tak ted vubec nevim… myslite ze by b
ylo neco videt???
@snazilka pul roku píše:
Holky kdy si mam udelat testik??? reknete.. dnes jsem 27 dc a mela bych to dostat asi 33 dc vzdy jsme to mela okolo 30 dc ale minuly mesic se mi to zpozdilo tak ted vubec nevim… myslite ze by bylo neco videt???
ono záleží kdy byla ovulka, některé holky mají ducha 9 dpo
což je i týden před MS
@Carla7 meli jsme pust tyden… tak prave doufam ze to vyslo…
rikas pauzu 3-4 dny?? to budu muset ale spat v aute…