Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Držím pěsti, aby ten puleček trefil kam má a bylo z toho mimi
![]()
My se takysnažili neděli a další bude až zítra, tak snad z toho taky něco bude
si pak povíme jak budeme testovat ![]()
Holky já taky stále čekám, ale u mě můžou být // nejdřív v lednu
@uf-ounek oni měli do ledna a vidíš, příroda to zařídila jinak, zánět nezánět, léčba neléčba… já bych tomu nechala volný průběh ![]()
i když mě vážně neber, já zrovna teď baštím ananas i s tím hnusným dřevitým vnitřkem, protože jsem někde četla, že to pomáhá uhnizďování ![]()
ale jinak dělám co můžu, abych na to nemyslela
a je pravda, že mi moc pomáhá, že přemýšlím co a komu ještě musím koupit pod stromeček, už jsem začala kupovat vánoční dárky, dnes dorazily dřevěné vláčky pro malého a už se těším, co na to řekne ![]()
@romča36 taky se zaměstnávám, peču, nakupuju, ono to do těch vánoc nějak uteče. A pak hurá do toho
@uf-ounek já mám jít v lednu na preventivku na gyndu, tak se chci s doktorkou poradit co a jak dál ![]()
Ahoj holky, mám jeden dotaz
Je normální, abych měla před neočekávanou MS výtok?
Dnes jsem 28DC a 9DPO
Nepřijde mi normální, abych měla výtok mezi ovu a MS
![]()
Ahoj všem,
přidávám se k Vám. Antikoncepci jsem brala 10 let, v září byla svatba a manžel už by miminko chtěl… tak jsem si v listopadu už prášek nevzala a jsem velmi zvědavá, jak si s tím moje tělo poradí ![]()
Všechny nově příchozí vítám,
Ufounku, dlouho se nesnažíme, ale v lednu už to bude šest cyklů a protože je mi přes 35, tak to musíme řešit dřív než bude pozdě ![]()
@Kateřina77 já mám poslední tři cykly výtok vždycky
ale některé holky podle toho poznaly těhu ![]()
Také zdravím nově příchozí ![]()
@Kateřina77 Zkus testík - já tam měla tento měsíc 9 DPO pidi-ducha
Tak třeba ho objevíš také ![]()
Naštěstí zatím trošičku sílí
ale nemůžu chtít po pár dnech zázraky ![]()
Jsem si říkala, že se objednám na příští čtvrtek na gyndu, aby na mě kukla, jestli tam tedy bude vůbec něco vidět
Aspoň váček by už mohl na mě koukat
![]()