Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snazilka pul roku píše:
@romča36 tak at ti vse dobre dopadne vsechna ta vysetreni… ja pockam jeste par mesicu a pak to budu take resit pres doktory ale zatim to zkousime samy.. tak uvidime…
holky, mě je 36, tohle je šestý cyklus, není na co čekat si říkám. Já jsem si tento měsíc naordinovala mastodynon, to je na pms a snižuje prolaktin (poslední cyklus anovulační a mléko v prsou a prsa bolely) a magnezium a vinamin b6 na ty deprese (a oboje doporučují i jako vitamíny na otěhotnění), minulý měsíc jsem brala mateří kašičku a pyl perga, ale teď mám 30denní pauzu. jo a abych nezapomněla, tak po ovulaci jsem baštila ananas i s tím vnitřkem kvůli bromelainu, který prý má pomoct k nárůstu sliznice pro zavrtání vajíčka ![]()
to je, co?
@romča36 ty jo, tak tohle musíííí klapnout, ještě je super vitamín E já ho brala s pupalkou a krásně mi to srovnalo cyklus
já se teď dočetla, že ten test co mám já dělá někomu falešnýho ducha, tak ho asi rozkoušu vzteky a sežeru ![]()
@Zuzik86 vydrž, to tam bude, uvidíš, kup mamatest 10 a testni znovu ![]()
a víš že je mi jedno, jestli to tento měsíc vyšlo nebo ne? já jsem strašně šťastná, že už nemám takové výkyvy nálad (musím to zaklepat), deprese a bolesti prsou, naplánovala jsem si fůru aktivit, tak kdyby nic, tak pro to dělám maximum ![]()
@Zuzik86 když si vzpomenu, jaký uzlíček nervů jsem byla v srpnu, tak to je u mě pokrok, pořád se ta psychika zlepšuje a to je asi důležité
@romča36 hlavně jak dlouho to tvůj chlap odkládal? určitě na tom má poloviční zásluhu
vyjde tooooooo uvidíš
no mamatest si nekoupim, to bych zas musela do prahy, těch testů tady mám 10 kusů, to je radši každej den namočim do kalíšku
nikam se mi nechce, je tam tma už teď ve 3 :-/
@romča36 teda to je silenstvi
z tebe bude asi lekarka
ja piji jen kontryhel prvnich 14 dni cyklu a zobu listovku… jinak zadne jine vitaminy… tak snad se ti brzy postesti… ![]()
@Zuzik86 poloviční, ten za to může za celé - ještě pořád jsem na něho naštvaná, že to došlo tak daleko a tak
a co to máš za testy? no to já už bych je měla vytestované
já jsem si říkala, že si udělám test nejdřív v pátek, ale nakonec jsem se přesvědčila, že jeden udělám zítra, než půjdu na tu gyndu ![]()
@Zuzik86 no tak to bych ho asi vzteky rozkousala i ja… ale nehazej flintu do zita…
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 no tak to bych ho asi vzteky rozkousala i ja… ale nehazej flintu do zita…
akorát sem řikala, že tu mám ještě 9 kusů, to bych asi měla místo oběda ![]()
@Zuzik86 jenom pěkně testuj, v žaludku by mohly tlačit
zítra čekám na lepšího ducha ![]()
@snazilka pul roku píše:
Ja uz nevim co delat…
taky testuj, jinak se zblázníš
@snazilka pul roku píše:
Ja uz nevim co delat…
zejtra ráno se testni, je to už dlouhá doba, akorát oddaluješ něco, co stejně jednou musí přijít
neboj bude to vpohodě, myslim, že vám to tenhle měsíc klaplo ![]()
@romča36 tak ja si myslim ze jsem zrala na cvokarnu uz ted… ja jsem si myslela jak vysadim HA a za dva mesice budem cekat mimiska a ono to je uz 7 mesicu a stale nic… ja vim neni dlouha dova ale me to prijde vecnost…jsem si myslela jak je to jednoduchy pocit mimiska..ale to asi si mysleli vsichni co…nebo jen ja???