Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
11.12.12 14:40
@snazilka pul roku píše:
@romča36 tak at ti vse dobre dopadne vsechna ta vysetreni… ja pockam jeste par mesicu a pak to budu take resit pres doktory ale zatim to zkousime samy.. tak uvidime… :)

holky, mě je 36, tohle je šestý cyklus, není na co čekat si říkám. Já jsem si tento měsíc naordinovala mastodynon, to je na pms a snižuje prolaktin (poslední cyklus anovulační a mléko v prsou a prsa bolely) a magnezium a vinamin b6 na ty deprese (a oboje doporučují i jako vitamíny na otěhotnění), minulý měsíc jsem brala mateří kašičku a pyl perga, ale teď mám 30denní pauzu. jo a abych nezapomněla, tak po ovulaci jsem baštila ananas i s tím vnitřkem kvůli bromelainu, který prý má pomoct k nárůstu sliznice pro zavrtání vajíčka :-D
to je, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
11.12.12 15:08

@romča36 ty jo, tak tohle musíííí klapnout, ještě je super vitamín E já ho brala s pupalkou a krásně mi to srovnalo cyklus :) já se teď dočetla, že ten test co mám já dělá někomu falešnýho ducha, tak ho asi rozkoušu vzteky a sežeru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
11.12.12 15:15

@Zuzik86 vydrž, to tam bude, uvidíš, kup mamatest 10 a testni znovu :-)
a víš že je mi jedno, jestli to tento měsíc vyšlo nebo ne? já jsem strašně šťastná, že už nemám takové výkyvy nálad (musím to zaklepat), deprese a bolesti prsou, naplánovala jsem si fůru aktivit, tak kdyby nic, tak pro to dělám maximum :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
11.12.12 15:18

@Zuzik86 když si vzpomenu, jaký uzlíček nervů jsem byla v srpnu, tak to je u mě pokrok, pořád se ta psychika zlepšuje a to je asi důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
11.12.12 15:18

@romča36 hlavně jak dlouho to tvůj chlap odkládal? určitě na tom má poloviční zásluhu ;) vyjde tooooooo uvidíš :) no mamatest si nekoupim, to bych zas musela do prahy, těch testů tady mám 10 kusů, to je radši každej den namočim do kalíšku :)nikam se mi nechce, je tam tma už teď ve 3 :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
11.12.12 15:20

@romča36 teda to je silenstvi :) z tebe bude asi lekarka ;) ja piji jen kontryhel prvnich 14 dni cyklu a zobu listovku… jinak zadne jine vitaminy… tak snad se ti brzy postesti… :palec:

• Citovat
  • Upravit
4387
11.12.12 15:21

@Zuzik86 poloviční, ten za to může za celé - ještě pořád jsem na něho naštvaná, že to došlo tak daleko a tak
a co to máš za testy? no to já už bych je měla vytestované :D já jsem si říkala, že si udělám test nejdřív v pátek, ale nakonec jsem se přesvědčila, že jeden udělám zítra, než půjdu na tu gyndu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
11.12.12 15:22

@Zuzik86 no tak to bych ho asi vzteky rozkousala i ja… ale nehazej flintu do zita…

• Citovat
  • Upravit
3643
11.12.12 15:30
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 no tak to bych ho asi vzteky rozkousala i ja… ale nehazej flintu do zita…

akorát sem řikala, že tu mám ještě 9 kusů, to bych asi měla místo oběda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
11.12.12 15:33

@Zuzik86 jenom pěkně testuj, v žaludku by mohly tlačit :-D zítra čekám na lepšího ducha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
11.12.12 15:35
  • Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
11.12.12 15:37

Ja uz nevim co delat…

• Citovat
  • Upravit
4387
11.12.12 15:39
@snazilka pul roku píše:
Ja uz nevim co delat…

taky testuj, jinak se zblázníš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
11.12.12 15:43
@snazilka pul roku píše:
Ja uz nevim co delat…

zejtra ráno se testni, je to už dlouhá doba, akorát oddaluješ něco, co stejně jednou musí přijít ;) neboj bude to vpohodě, myslim, že vám to tenhle měsíc klaplo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
11.12.12 15:43

@romča36 tak ja si myslim ze jsem zrala na cvokarnu uz ted… ja jsem si myslela jak vysadim HA a za dva mesice budem cekat mimiska a ono to je uz 7 mesicu a stale nic… ja vim neni dlouha dova ale me to prijde vecnost…jsem si myslela jak je to jednoduchy pocit mimiska..ale to asi si mysleli vsichni co…nebo jen ja???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex