Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
29.11.12 10:57
@Verčule píše:
@eeelliii jo uz bude :) ja ho mela 6+4 :mrgreen:

Opravdu…:) uz aby to bylo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
29.11.12 10:57

@eeelliii to uz ho urcite uvidis :) Ja ho taky videla uz 5+6

Ja teda este si nabirala krev co dva dny abych videla jak krasne to stoupa, ale taky diky tomu, ze jsem mela dobrou moznost se nabrat sama a laborka mi to delala do dvou hodin a na pojistovnu :)

Uz jsi to oznamila priteli? Nebo cekas az co ti rekne doktor? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
29.11.12 10:58

Já měla srdíčko 6+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
29.11.12 11:16
@Jane29 píše:
dekuju :hug: snad se ti brzo podari otehotnet, ted kdyz ti posle ty leky na ovulku :hug: hlavni je ze se na to prislo, ted s tim muzete neco delat

A jak jsi na tom ty Jane, uz probiha nejaka vedectejsi cesta za miminkem? Ja jsem z toho porad nejaka divna.. Nejak se nemuzu presvedcit myslet pozitivne. Od 15ti do 19 jsem se lecila se stitnou zlazou, ta by ted mela byt v pohode, tedy podle poslednich testu, ale na klidu to neprida. Ja mam hlavne obavu z toho, ze tady mi nikdo moc nepomuze, doktori jsou tu na baterky a zavidim vsem, co tady meli tu kliku a narazili na ty schopnejsi z nich :nevim: Taky snad dorazi balicek s leky a ne protidrogova jednotka.. :mrgreen: to by bylo vzruso :P
Pritel se k tomu stavi uzasne. Hned jak jsem mu to rekla, jeho odpoved byla, ze tohle preci dnes resi spousta paru a neni to zadne stigma a ze se proste budem snazit a pokud se nebude darit, najdem jinou cestu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 11:22
@koasi píše:
@eeelliii to uz ho urcite uvidis :) Ja ho taky videla uz 5+6

Ja teda este si nabirala krev co dva dny abych videla jak krasne to stoupa, ale taky diky tomu, ze jsem mela dobrou moznost se nabrat sama a laborka mi to delala do dvou hodin a na pojistovnu :)

Uz jsi to oznamila priteli? Nebo cekas az co ti rekne doktor? :)
:)
Pritel se mnou dnes rano delal test a malem me rozmacknul radosti:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 11:24
@getdzitka píše:
Já měla srdíčko 6+2

Porad nevim, jak se to pocita:):)… Netusila jsem, ze srdicko je videt tak brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 11:29
@Ge píše:
A jak jsi na tom ty Jane, uz probiha nejaka vedectejsi cesta za miminkem? Ja jsem z toho porad nejaka divna.. Nejak se nemuzu presvedcit myslet pozitivne. Od 15ti do 19 jsem se lecila se stitnou zlazou, ta by ted mela byt v pohode, tedy podle poslednich testu, ale na klidu to neprida. Ja mam hlavne obavu z toho, ze tady mi nikdo moc nepomuze, doktori jsou tu na baterky a zavidim vsem, co tady meli tu kliku a narazili na ty schopnejsi z nich :nevim: Taky snad dorazi balicek s leky a ne protidrogova jednotka.. :mrgreen: to by bylo vzruso :P
Pritel se k tomu stavi uzasne. Hned jak jsem mu to rekla, jeho odpoved byla, ze tohle preci dnes resi spousta paru a neni to zadne stigma a ze se proste budem snazit a pokud se nebude darit, najdem jinou cestu :srdce:

Je skvele, ze k tomu pritel takto pristupuje… Ze na to nejsi sama… Dnesni medicina dokaze zazraky a priroda taky… Drzim palecky at se brzy vse srovna! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
29.11.12 11:30

@eeelliii v den zmeškané Ms jsi 4 týdny tehu dle lunárních výpoctu takž pokud pujdes 14 dní po zmeškané Ms budeš tehu 6 týdnu a melo by být videt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
29.11.12 11:33

@eeelliii zkus tohle ono to pocita samo a navic ti rekne co a jak se v jakym tydnu vyvyji :) a jeste si muzes udelat takovej ten stitek co ma vetsina v podpisu. Ja sama tomu moc neholduju, ale pocitani a co se v jakym tydnu deje nakukuju poctive :)

http://www.pregnology.com/due-date.php

Add pritel, toje super! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 11:44
@koasi píše:
@eeelliii zkus tohle ono to pocita samo a navic ti rekne co a jak se v jakym tydnu vyvyji :) a jeste si muzes udelat takovej ten stitek co ma vetsina v podpisu. Ja sama tomu moc neholduju, ale pocitani a co se v jakym tydnu deje nakukuju poctive :)

http://www.pregnology.com/due-date.php

Add pritel, toje super! :)

Dekuji za info:) jdu pocitat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
29.11.12 13:37
@Ge píše:
Pritel se k tomu stavi uzasne. Hned jak jsem mu to rekla, jeho odpoved byla, ze tohle preci dnes resi spousta paru a neni to zadne stigma a ze se proste budem snazit a pokud se nebude darit, najdem jinou cestu :srdce:

Tak trosku vědeckou cestu už podstupujeme, ale my to máme asi na trošku dýl. Hele a neboj ono za chvilku zase budeš myslet pozitivně, to je ten první šok, když ti řeknou, že je něco v nepořádku a že to jen tak lehce nepůjde. Taky jsem si to zažila.
Pak napiš jak vypadá zásah protidrogové jednotky, by mě to zajímalo a hlavně to vzrůšo a sousedi kolem, si to dokážu živě představit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lder
29.11.12 16:22

Ahoj do této diskuse jsem se nikdy moc nezapojovala, ale celkem dočítám.
Ellliii ty jo k těhu samozřejmě gratuluji. Otec je ten kdo ho vychová. Nicméně, mě by to tedy hlodalo šíleně. Neber to ve zlém, ale je to pěkná podlé. No ale stalo se. Hele a co řekneš kámaradovi, až uvidí, že Ti roste břicho…není blbej… :think:

• Citovat
  • Upravit
792
29.11.12 23:39
@lder píše:
Ahoj do této diskuse jsem se nikdy moc nezapojovala, ale celkem dočítám.
Ellliii ty jo k těhu samozřejmě gratuluji. Otec je ten kdo ho vychová. Nicméně, mě by to tedy hlodalo šíleně. Neber to ve zlém, ale je to pěkná podlé. No ale stalo se. Hele a co řekneš kámaradovi, až uvidí, že Ti roste břicho…není blbej… :think:

Jeste nevim… Musim to nejak vymyslet, ale premyslim, ze ro pritelovi reknu… Uvidim po ultrazvuku, zda to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.11.12 10:58
@mater
@Schnapi píše:
Upřímně, nechtěla jsem to tu psát, ale taky mně napadlo, jestli je to vše pravda… nejdřív pohádkové bydlení se sluhou, pak pochyby, zda přítele miluji a mám s ním být nebo radši jít jinam a hlavně mít dítě, jedno s kým, pak úlet s milencem, pak zásnuby s přítelem a do toho miminko… ale nechci podezírat, pravda to být může… když si udělám srandu, tak by to byl už i námět na nějakou telenovelu :mrgreen: ale tím se nechci Eelii dotknout, jen je fakt, že teda má pestrý život, každou chvilku něco novýho :D

Jo holky taky mi to už párkrát vrtalo hlavou, taková krásná romantika… :) někomu se holt poštěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.11.12 11:08

@eeelliii jinak ale samozřejmě gratuluju k dálnicím!! :)

Ufounku moc mě to mrzí, hodně síly, ať to zvládneš, dvakrát po sobě, to je děs :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí