Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eeelliii to uz ho urcite uvidis
Ja ho taky videla uz 5+6
Ja teda este si nabirala krev co dva dny abych videla jak krasne to stoupa, ale taky diky tomu, ze jsem mela dobrou moznost se nabrat sama a laborka mi to delala do dvou hodin a na pojistovnu ![]()
Uz jsi to oznamila priteli? Nebo cekas az co ti rekne doktor? ![]()
@Jane29 píše:
dekujusnad se ti brzo podari otehotnet, ted kdyz ti posle ty leky na ovulku
hlavni je ze se na to prislo, ted s tim muzete neco delat
A jak jsi na tom ty Jane, uz probiha nejaka vedectejsi cesta za miminkem? Ja jsem z toho porad nejaka divna.. Nejak se nemuzu presvedcit myslet pozitivne. Od 15ti do 19 jsem se lecila se stitnou zlazou, ta by ted mela byt v pohode, tedy podle poslednich testu, ale na klidu to neprida. Ja mam hlavne obavu z toho, ze tady mi nikdo moc nepomuze, doktori jsou tu na baterky a zavidim vsem, co tady meli tu kliku a narazili na ty schopnejsi z nich
Taky snad dorazi balicek s leky a ne protidrogova jednotka..
to by bylo vzruso ![]()
Pritel se k tomu stavi uzasne. Hned jak jsem mu to rekla, jeho odpoved byla, ze tohle preci dnes resi spousta paru a neni to zadne stigma a ze se proste budem snazit a pokud se nebude darit, najdem jinou cestu ![]()
@koasi píše:
@eeelliii to uz ho urcite uvidisJa ho taky videla uz 5+6
Ja teda este si nabirala krev co dva dny abych videla jak krasne to stoupa, ale taky diky tomu, ze jsem mela dobrou moznost se nabrat sama a laborka mi to delala do dvou hodin a na pojistovnu
Uz jsi to oznamila priteli? Nebo cekas az co ti rekne doktor?
@getdzitka píše:
Já měla srdíčko 6+2
Porad nevim, jak se to pocita:):)… Netusila jsem, ze srdicko je videt tak brzy
@Ge píše:
A jak jsi na tom ty Jane, uz probiha nejaka vedectejsi cesta za miminkem? Ja jsem z toho porad nejaka divna.. Nejak se nemuzu presvedcit myslet pozitivne. Od 15ti do 19 jsem se lecila se stitnou zlazou, ta by ted mela byt v pohode, tedy podle poslednich testu, ale na klidu to neprida. Ja mam hlavne obavu z toho, ze tady mi nikdo moc nepomuze, doktori jsou tu na baterky a zavidim vsem, co tady meli tu kliku a narazili na ty schopnejsi z nichTaky snad dorazi balicek s leky a ne protidrogova jednotka..
to by bylo vzruso
Pritel se k tomu stavi uzasne. Hned jak jsem mu to rekla, jeho odpoved byla, ze tohle preci dnes resi spousta paru a neni to zadne stigma a ze se proste budem snazit a pokud se nebude darit, najdem jinou cestu
Je skvele, ze k tomu pritel takto pristupuje… Ze na to nejsi sama… Dnesni medicina dokaze zazraky a priroda taky… Drzim palecky at se brzy vse srovna! ![]()
@eeelliii v den zmeškané Ms jsi 4 týdny tehu dle lunárních výpoctu takž pokud pujdes 14 dní po zmeškané Ms budeš tehu 6 týdnu a melo by být videt ![]()
@eeelliii zkus tohle ono to pocita samo a navic ti rekne co a jak se v jakym tydnu vyvyji
a jeste si muzes udelat takovej ten stitek co ma vetsina v podpisu. Ja sama tomu moc neholduju, ale pocitani a co se v jakym tydnu deje nakukuju poctive ![]()
http://www.pregnology.com/due-date.php
Add pritel, toje super! ![]()
@koasi píše:
@eeelliii zkus tohle ono to pocita samo a navic ti rekne co a jak se v jakym tydnu vyvyjia jeste si muzes udelat takovej ten stitek co ma vetsina v podpisu. Ja sama tomu moc neholduju, ale pocitani a co se v jakym tydnu deje nakukuju poctive
![]()
http://www.pregnology.com/due-date.php
Add pritel, toje super!
Dekuji za info:) jdu pocitat!
@Ge píše:
A jak jsi na tom ty Jane, uz probiha nejaka vedectejsi cesta za miminkem? Ja jsem z toho porad nejaka divna.. Nejak se nemuzu presvedcit myslet pozitivne. Od 15ti do 19 jsem se lecila se stitnou zlazou, ta by ted mela byt v pohode, tedy podle poslednich testu, ale na klidu to neprida. Ja mam hlavne obavu z toho, ze tady mi nikdo moc nepomuze, doktori jsou tu na baterky a zavidim vsem, co tady meli tu kliku a narazili na ty schopnejsi z nichTaky snad dorazi balicek s leky a ne protidrogova jednotka..
to by bylo vzruso
Pritel se k tomu stavi uzasne. Hned jak jsem mu to rekla, jeho odpoved byla, ze tohle preci dnes resi spousta paru a neni to zadne stigma a ze se proste budem snazit a pokud se nebude darit, najdem jinou cestu
Tak trosku vědeckou cestu už podstupujeme, ale my to máme asi na trošku dýl. Hele a neboj ono za chvilku zase budeš myslet pozitivně, to je ten první šok, když ti řeknou, že je něco v nepořádku a že to jen tak lehce nepůjde. Taky jsem si to zažila.
Pak napiš jak vypadá zásah protidrogové jednotky, by mě to zajímalo a hlavně to vzrůšo a sousedi kolem, si to dokážu živě představit ![]()
Ahoj do této diskuse jsem se nikdy moc nezapojovala, ale celkem dočítám.
Ellliii ty jo k těhu samozřejmě gratuluji. Otec je ten kdo ho vychová. Nicméně, mě by to tedy hlodalo šíleně. Neber to ve zlém, ale je to pěkná podlé. No ale stalo se. Hele a co řekneš kámaradovi, až uvidí, že Ti roste břicho…není blbej… ![]()
@lder píše:
Ahoj do této diskuse jsem se nikdy moc nezapojovala, ale celkem dočítám.
Ellliii ty jo k těhu samozřejmě gratuluji. Otec je ten kdo ho vychová. Nicméně, mě by to tedy hlodalo šíleně. Neber to ve zlém, ale je to pěkná podlé. No ale stalo se. Hele a co řekneš kámaradovi, až uvidí, že Ti roste břicho…není blbej…
Jeste nevim… Musim to nejak vymyslet, ale premyslim, ze ro pritelovi reknu… Uvidim po ultrazvuku, zda to bude ok
@Schnapi píše:
Upřímně, nechtěla jsem to tu psát, ale taky mně napadlo, jestli je to vše pravda… nejdřív pohádkové bydlení se sluhou, pak pochyby, zda přítele miluji a mám s ním být nebo radši jít jinam a hlavně mít dítě, jedno s kým, pak úlet s milencem, pak zásnuby s přítelem a do toho miminko… ale nechci podezírat, pravda to být může… když si udělám srandu, tak by to byl už i námět na nějakou telenoveluale tím se nechci Eelii dotknout, jen je fakt, že teda má pestrý život, každou chvilku něco novýho
Jo holky taky mi to už párkrát vrtalo hlavou, taková krásná romantika…
někomu se holt poštěstí ![]()
@eeelliii jinak ale samozřejmě gratuluju k dálnicím!! ![]()
Ufounku moc mě to mrzí, hodně síly, ať to zvládneš, dvakrát po sobě, to je děs ![]()