Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eeelliii bejt tebou nedelam si z toho hlavu. Dite bude toho komu to reknes. Bud pokazis vztah mezi tebou a snoubencem a odriznes vsechno co je a budes happy s milencem a miminem. A nebo to nechas tak jak to je, prestanes patrat budes mit radost ze se povedlo atd… At to bude jak to bude vis kolik tzv. kukaccich deti beha po svete? Vcera mi nakoukl pritel pres rameno a precetl si tvuj trabl. Tak rikal, kdyby se stalo neco podobnyho me, ze by to nechtel vedet. Takle je stastnej ze bude mimco a zjistit, ze je neci jiny tak by ho to slozilo. Prej lepsi nevedet. nazor chlapa ![]()
A taky bych si dala pozor co kam po internetech pises, mozna je to jenom paranoja, ale vsechno se da vyguglit kort takle otevreny diskuze. Abys pak nelitovala ![]()
@uf-ounek tyjo, to mi je lito.. Budu drzet palce aby bylo vse v poradku. Co se tyce genetiky tak se priprav doktori jsou trochu blazni
a tahaj informace opravdu hodne hluboko do minulosti. Drzim palec at je vse vporadku ![]()
@koasi píše:
@eeelliii bejt tebou nedelam si z toho hlavu. Dite bude toho komu to reknes. Bud pokazis vztah mezi tebou a snoubencem a odriznes vsechno co je a budes happy s milencem a miminem. A nebo to nechas tak jak to je, prestanes patrat budes mit radost ze se povedlo atd… At to bude jak to bude vis kolik tzv. kukaccich deti beha po svete? Vcera mi nakoukl pritel pres rameno a precetl si tvuj trabl. Tak rikal, kdyby se stalo neco podobnyho me, ze by to nechtel vedet. Takle je stastnej ze bude mimco a zjistit, ze je neci jiny tak by ho to slozilo. Prej lepsi nevedet. nazor chlapaA taky bych si dala pozor co kam po internetech pises, mozna je to jenom paranoja, ale vsechno se da vyguglit kort takle otevreny diskuze. Abys pak nelitovala
přítel není takový detektiv a vím, že máš pravdu…jen já mám prostě výčtky a nevím, zda to dokážu jen tak hodit za hlavu, čí ten prcek je…možná časem…každopádně moc dkuju za přítelův názor…je to rozumný…ale víš, co děají hrmony v těhotenství
![]()
@eeelliii viiiim vcera jsem oplakala dokument o surikatach ![]()
no drzim palce at to vsecko zmaknes, je to vnitrni boj, kterej ti vubec nezavidim, ale to zmaknes, uz jen protoze jsi zena. Ty maji na to vybavu od boha ![]()
@koasi u nás nemají co vytáhnout. V naší rodině nikdy nebyl problém s těhotenstvím. A my sami se snažíme o mimi jen krátce. Nevím, co by mohli chtítí vědět
@koasi píše:
@eeelliii viiiim vcera jsem oplakala dokument o surikatachno drzim palce at to vsecko zmaknes, je to vnitrni boj, kterej ti vubec nezavidim, ale to zmaknes, uz jen protoze jsi zena. Ty maji na to vybavu od boha
to je fakt…abych se ještě nakonec nenaštvala a nezůstala svobodno matkou maximálně s nějakou chůvou:)
@uf-ounek no po me chteli vedet, kdo a kdy naco zemrel vlastne az po moje praprarodice. Chteli vedet zdravtni stav sourozencu kdo co se naco leci. A treba pritel mel v rodine 3× umrti na mrtvici a uz nas oba hnali na odbery na trombofilii. Voni maji takovy ty knizky plny housenek (genovych provazcu) a vedi co se po jaky linii dedi co zpusobuje SP a tak, no uvidis sama ja nato koukala jak zjara.))
@eeelliii píše:
Ja detatko moc chci, tak me obcas prepadne myslenka, ze si ho poridim jinde ( mam ve sve blizkosti 2 muze, kteri by o to stali a nic by mi s nimi nechybelo… Myslim, ze i ten cit se da casem vybudovat..), nebo se o to detatko pak postaram sama a bude mit jen strycky…
Ahoj Eli, blahopřeju k //, máš přesně to, co jsi chtěla, mimi za každou cenu, ať už to bude se strejdou, nebo s přítelem, se kterým jsi se chtěla do Vánoc rozejít, kdyby se do té doby nepovedlo mimino, protože se ti nechtělo čekat na další ovulaci v jeho přítomnosti ![]()
Příspěvek upraven 27.11.12 v 14:24
Uf-ounek to je mi moc líto. Budu ti přát, ať se na důvod přijde co nejdřív.
Koasi - dokument o surikatách -
to je krásný!
@peluche píše:
Ahoj Eli, blahopřeju k //, máš přesně to, co jsi chtěla, mimi za každou cenu, ať už to bude se strejdou, nebo s přítelem, se kterým jsi se chtěla do Vánoc rozejít, kdyby se do té doby nepovedlo mimino, protože se ti nechtělo čekat na další ovulaci v jeho přítomnosti
Na jednu stranu máš pravdu, na druhou moc ne.To,že jsem měla slabou chvíli kvůli tomu, že přítel tu nebyl a // nikde, tak to prostě tak bylo. Mimiko jsem si s ním mo přála a možná, kdyby jsi zažila vztah na dálku a to, že jsi sama jako jsem byla já, tak by jsi se na to taky dívala jinak. Mám štěstí, že oba muži jsou super a nelitovala bych zůstat ani s jedním z nich. Oba jsou na úrovni, hodní, inteligentní a mužu se na ně spolehnout. O tom, že by oba dokázali zajistit mě i dítě více než nadstandardně, o tom snad ani mluvit nemusím…no a když se rozhodnu jinak, tak si nechám dítě jen pro sebe… dokážu ho zabezpečit sama a strejdů má v okolí dost.
na mimi se těším at už to bude s chlapama jakkoli ![]()
@koasi no ty bláho, tak to bude pěkná zpověď. Už se začánám děsit, ale hlavně aby to k ničemu bylo
@eeelliii vztah na dálku za sebou mám, trval 4 roky, z toho 2 na dálku. Vím, jaké to je. Ale to bych do toho netahala. Jen reaguji na tvoje příspěvky typu „to by byl průšvih“ a podobně. Vždyť jsi to takhle sama chtěla, tak proč ten tyjátr kolem ![]()
Ahoj holky, teď jsem sem nepsala, protože nebylo proč na MS sem vždycky čekala, protože nebylo z čeho bejt těhotná, ale přítel se umoudřil a od příštího měsíce se začneme snažit, takže se v něm asi taky něco hnulo jak říkala Romča
tak sem koukám, abych byla v obraze až se za měsíc připojim..každopádně ač tonejni moc věc, tak jsem docela překvapená co se tu událo..Elii co si pamatuju, tak si psala, že si byla s kamarádem 13DC a to že ti doktor řekne, že by ovu měla být 15 DC je jen orientační. Záleží na rozpoložení a na přírodě, takže bych se ani nedivila, kdyby se vajíčko uvolnilo dřív. S přítelem ti to nešlo a najednou seš těhotná, to mi je takový zvláštní. Možná fakt zafungoval zákon schválnosti a sex 15DC se soubencem už nebyl k ničemu, protože už si mohla bejt těhotná. Ale samozřejmě všechno je viz major. Snoubenec tě miluje, určitě by tě nežádal o ruku jen tak a já osobně bych nemohla žít s vědomím, že to je buď jeho nebo není. Ultrazvuk ti v ničem nepomůže, protože je ten rozptyl dnů je docela velikej. Já třeba měla rodit 22.června a malá se naroidla až 1.7. a to že měla 4 kg datum neposunulo
zřejmě si tak toužila po miminku, že seš te´d ráda, ale až budeš sama s chůvou, tak budeš mít čas na přemýšlení a určitě to nebude moc příjemný. Stalo se mi něco podobnýho, když sem byla mladá nebo mladááá spíš o 8 let mladší než sem te´d. S přítelem sme se na 14 dní rozešli a já se debil opila a vyspala se s kamarádem a samozřejmě sem otěhotněla. Všechno sem to řekla přítelovi a mimčo sem dala pryč. Bojovala sem, abych si ho nechala, ale kamarád byl razantně proti a já si nedokázala představit, že budu bez přítele. Sice sme se rozešli, ale já ho furt tak milovala, že sem se nechala odvíst na potrat a s přítelem sme spolu do teď a i když přemejšlim jak by to všechno bylo, tak sem se rozhodla 100% správně, tak ti přeju, aby ses taky rozhodla správně a aby to všechno dopadlo podle tvých představ. Jenom bych to určitě řekla snoubenci, má právo to vědět a kamarád taktéž ![]()
Ufounku, strašně moc mě to mrzí, ale je fajn, že tě hned poslali na tu genetiku… třeba se zjistí nějaký menší problém, který se vyřeší a bude to pak už ok… ![]()
Eelii, já ti tu situaci nezávidím… a nebudu odsuzovat, i když bych si o tom, že jsi spala s milencem bez ochrany mohla myslet své, holt za blbost se platí a stalo se to, co se stává… já osobně bych asi taky nedokázala lhát a příteli tajit, že to dítě možná není jeho… ale zas vím, že by to znamenalo konec vztahu… je pravda, že ty tvoje výkyvy byly větší, jednu chvíli jsi nevěděla, zda chceš s přítelem být, ted jste zasnoubení a konečně čekáš vytoužené miminko… bohužel je tam ta pachuť, že nevíš s kým… ale jak říkám, nesoudím, jen přeji, at to dopadne co nejlíp a jsi štastná, rozhodnutí, zda se příteli přiznat či ne je už na tobě, nechat ho vychovávat kukačku sice asi není správný (já bych to asi nedokázala), ale je to rozhodnutí na každým… a pořád je velká šance, že je to přítele…
ale souhlasím s Koasi, píšeš to vše do veřejené diskuze, nikdy nevíš, jestli tě někdo nepozná (a nemusí to být jen přítel), na to bych dávala bacha… aby to nakonec nezjistil z diskuze nebo od někoho jinýho, to by bylo ještě horší… ![]()
@eeelliii píše:
Ufounku, to me moc mrzi… Ale neztracej nadeji, povede se to, jen musis vydrzet.
A nejsi sama… Jsme tu s Tebou!!
Mohla bych se zeptat, kolikátý jsi DC? Četla jsem něco o tom, že jsi 1o. den cyklu měla úlet s kamarádem a 15 DC jste se snažili s přítelem, je to tak? Kolik dnů máš do MS, nebo kdy se má dostavit MS?