Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Efulka píše:Stejně zajímavé, s přítelem se snažíte jak dlouho a pak tam vlítne ještě milenec a mimi je na světě
A to se dají udělat DNA testy i když je mimi v bříšku? To by byla „prdel“, kdyby to bylo milencovo? Řekla bys to snoubenci?
Tak přemýšlím, co bych dělala já ve tvé kůži
Samozrejme rekla, jj testy se daji udelat i pred narozenim
A pomohl ti Nosifol? Mě dala Dr. Duphaston, páč mám dlouhý cyklus. Tak že bych k tomu zkusila i toto? ![]()
@Efulka píše:
@eeelliiiA pomohl ti Nosifol? Mě dala Dr. Duphaston, páč mám dlouhý cyklus. Tak že bych k tomu zkusila i toto?
No rekla bych ze pomohl!!
Eelii, je to tam… gratuluji, konečně ses dočkala… i když je to paradox, že zrovna tento měsíc, kdy se stalo co se stalo… ale to jsou ty zákony schválnosti…
ted záleží na tobě, zda si prostě řekneš, že je to přítelovo a basta anebo zda to budeš chtít řešit a mít jistotu… a potom je otázka, zda jsi připravená na možnost, co bude, když zjistíš, že je to přítelovo…
ale s tím zjištěním před porodem si nejsem jistá, mám dojem, že to jde, ale že ti musí odebrat vzorky z plodovky nebo tak něco, že je to rizikovější… ale nechci kecat, nevím to jistě…
ale doktor ti určitě přesný datum oplodnění neřekne, může přibližně, ale to ti nepomůže, jelikož to máš v rozmezí pěti dnů a to je málo… ![]()
@Schnapi píše:
Eelii, je to tam… gratuluji, konečně ses dočkala… i když je to paradox, že zrovna tento měsíc, kdy se stalo co se stalo… ale to jsou ty zákony schválnosti…
ted záleží na tobě, zda si prostě řekneš, že je to přítelovo a basta anebo zda to budeš chtít řešit a mít jistotu… a potom je otázka, zda jsi připravená na možnost, co bude, když zjistíš, že je to přítelovo…
ale s tím zjištěním před porodem si nejsem jistá, mám dojem, že to jde, ale že ti musí odebrat vzorky z plodovky nebo tak něco, že je to rizikovější… ale nechci kecat, nevím to jistě…
ale doktor ti určitě přesný datum oplodnění neřekne, může přibližně, ale to ti nepomůže, jelikož to máš v rozmezí pěti dnů a to je málo…
No prave… Asi to nezjistim… Ale po narozeni bych to rada vedela… Vim, ze to muze ublizit, ale chci to vedet… A myslim, ze i podle podoby, kdyz budu hledat, tak najdu zdkladni rysy.
Hele podoba…kamarad neveril ze je prcek jeho sel i na testy absolutne nic z neho nema. zjistilo se ze jeho je ale partnerka mu to nemuze odpustit
.rozhodne bych to resila driv.ne treba s partnerem ale s tim milencem.at ho vylouci :-
@Verčule píše:
Hele podoba…kamarad neveril ze je prcek jeho sel i na testy absolutne nic z neho nema. zjistilo se ze jeho je ale partnerka mu to nemuze odpustit.rozhodne bych to resila driv.ne treba s partnerem ale s tim milencem.at ho vylouci :-
No prave to jsem myslela veru… Vyloucit milence, nebo potvrdit… Jen ten by se ho nevzdal… Ale to budu resit az po porodu.. Do ktereho je daleko a muze se stat cokoli
@eeelliii no hodne stesti
stejnak.je to krasnej pocit najit //
Jen at carka sili ![]()
eeellliii tak já tam tu druhou taky vidím, tak přeju hodně štestíčka
Z dnešního rána…ukázala se hned.. ![]()
já mám stejnš takovou radost!!
@Jane29 píše:
eeellliii tak já tam tu druhou taky vidím, tak přeju hodně štestíčka
Děkuju Jane, přítel ještě nic neví, přiletí zítra, nebo pozítří…
Ahoj holky, tak se k vám taky přidávám, už se znažíme asi půl roku a to po ZT. Zatím se nedaří a nedaří, mentruaci mám dostat 4.12. tak doufám, že to snad už vyjde. ![]()
@eeelliii
a ty mu to řekneš? víš čeho bych se báa? že se bude radovat připravovat na mimi a pak…
špatná situace ale krásnej výsledek
ale i dle čárky si myslim že je přítelovo bejt to toho 10 tak už je tlustice
jenže jde o to jak dlouho vydržej spermoni no těžko říct.
@eeelliii píše:
Z dnešního rána…ukázala se hned..já mám stejnš takovou radost!!
tyjo to je už hotová dálnice
tak to moooc gratuluju ![]()
@Verčule píše:Veru to nejde neříct zvlášť jestli má pravidelnou MS, tak to prostě neutají a kdyby náhodou něco, jako že ne, huž s tím, tak na to budou dva
@eeelliii![]()
![]()
a ty mu to řekneš? víš čeho bych se báa? že se bude radovat připravovat na mimi a pak…
![]()
špatná situace ale krásnej výsledek
ale i dle čárky si myslim že je přítelovo bejt to toho 10 tak už je tlustice
jenže jde o to jak dlouho vydržej spermoni no těžko říct.