Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
26.11.12 20:02
@Efulka píše: :) Stejně zajímavé, s přítelem se snažíte jak dlouho a pak tam vlítne ještě milenec a mimi je na světě :)
A to se dají udělat DNA testy i když je mimi v bříšku? To by byla „prdel“, kdyby to bylo milencovo? Řekla bys to snoubenci?
Tak přemýšlím, co bych dělala já ve tvé kůži :think:

Samozrejme rekla, jj testy se daji udelat i pred narozenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
26.11.12 20:16

@eeelliii

A pomohl ti Nosifol? Mě dala Dr. Duphaston, páč mám dlouhý cyklus. Tak že bych k tomu zkusila i toto? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.11.12 20:41
@Efulka píše:
@eeelliiiA pomohl ti Nosifol? Mě dala Dr. Duphaston, páč mám dlouhý cyklus. Tak že bych k tomu zkusila i toto? :think:

No rekla bych ze pomohl!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
26.11.12 21:18

Eelii, je to tam… gratuluji, konečně ses dočkala… i když je to paradox, že zrovna tento měsíc, kdy se stalo co se stalo… ale to jsou ty zákony schválnosti…
ted záleží na tobě, zda si prostě řekneš, že je to přítelovo a basta anebo zda to budeš chtít řešit a mít jistotu… a potom je otázka, zda jsi připravená na možnost, co bude, když zjistíš, že je to přítelovo…
ale s tím zjištěním před porodem si nejsem jistá, mám dojem, že to jde, ale že ti musí odebrat vzorky z plodovky nebo tak něco, že je to rizikovější… ale nechci kecat, nevím to jistě…
ale doktor ti určitě přesný datum oplodnění neřekne, může přibližně, ale to ti nepomůže, jelikož to máš v rozmezí pěti dnů a to je málo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.11.12 22:03
@Schnapi píše:
Eelii, je to tam… gratuluji, konečně ses dočkala… i když je to paradox, že zrovna tento měsíc, kdy se stalo co se stalo… ale to jsou ty zákony schválnosti…
ted záleží na tobě, zda si prostě řekneš, že je to přítelovo a basta anebo zda to budeš chtít řešit a mít jistotu… a potom je otázka, zda jsi připravená na možnost, co bude, když zjistíš, že je to přítelovo…
ale s tím zjištěním před porodem si nejsem jistá, mám dojem, že to jde, ale že ti musí odebrat vzorky z plodovky nebo tak něco, že je to rizikovější… ale nechci kecat, nevím to jistě…
ale doktor ti určitě přesný datum oplodnění neřekne, může přibližně, ale to ti nepomůže, jelikož to máš v rozmezí pěti dnů a to je málo… :-(

No prave… Asi to nezjistim… Ale po narozeni bych to rada vedela… Vim, ze to muze ublizit, ale chci to vedet… A myslim, ze i podle podoby, kdyz budu hledat, tak najdu zdkladni rysy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
26.11.12 22:29

Hele podoba…kamarad neveril ze je prcek jeho sel i na testy absolutne nic z neho nema. zjistilo se ze jeho je ale partnerka mu to nemuze odpustit :(.rozhodne bych to resila driv.ne treba s partnerem ale s tim milencem.at ho vylouci :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.11.12 23:20
@Verčule píše:
Hele podoba…kamarad neveril ze je prcek jeho sel i na testy absolutne nic z neho nema. zjistilo se ze jeho je ale partnerka mu to nemuze odpustit :(.rozhodne bych to resila driv.ne treba s partnerem ale s tim milencem.at ho vylouci :-

No prave to jsem myslela veru… Vyloucit milence, nebo potvrdit… Jen ten by se ho nevzdal… Ale to budu resit az po porodu.. Do ktereho je daleko a muze se stat cokoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
26.11.12 23:29

@eeelliii no hodne stesti :) stejnak.je to krasnej pocit najit // :) Jen at carka sili :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.11.12 09:48

eeellliii tak já tam tu druhou taky vidím, tak přeju hodně štestíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.11.12 10:27

Z dnešního rána…ukázala se hned.. :hug:

já mám stejnš takovou radost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.11.12 10:29
@Jane29 píše:
eeellliii tak já tam tu druhou taky vidím, tak přeju hodně štestíčka

Děkuju Jane, přítel ještě nic neví, přiletí zítra, nebo pozítří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.11.12 10:44

Ahoj holky, tak se k vám taky přidávám, už se znažíme asi půl roku a to po ZT. Zatím se nedaří a nedaří, mentruaci mám dostat 4.12. tak doufám, že to snad už vyjde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
27.11.12 10:45

@eeelliii :potlesk: :potlesk: :potlesk: a ty mu to řekneš? víš čeho bych se báa? že se bude radovat připravovat na mimi a pak… :nevim: :nevim: špatná situace ale krásnej výsledek :) ale i dle čárky si myslim že je přítelovo bejt to toho 10 tak už je tlustice :) jenže jde o to jak dlouho vydržej spermoni no těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.11.12 10:50
@eeelliii píše:
Z dnešního rána…ukázala se hned.. :hug:já mám stejnš takovou radost!!

tyjo to je už hotová dálnice 8o tak to moooc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.11.12 10:51
@Verčule píše:
@eeelliii :potlesk: :potlesk: :potlesk: a ty mu to řekneš? víš čeho bych se báa? že se bude radovat připravovat na mimi a pak… :nevim: :nevim: špatná situace ale krásnej výsledek :) ale i dle čárky si myslim že je přítelovo bejt to toho 10 tak už je tlustice :) jenže jde o to jak dlouho vydržej spermoni no těžko říct.
Veru to nejde neříct zvlášť jestli má pravidelnou MS, tak to prostě neutají a kdyby náhodou něco, jako že ne, huž s tím, tak na to budou dva
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí