Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
27.11.12 11:08
@Verčule píše:
@eeelliii :potlesk: :potlesk: :potlesk: a ty mu to řekneš? víš čeho bych se báa? že se bude radovat připravovat na mimi a pak… :nevim: :nevim: špatná situace ale krásnej výsledek :) ale i dle čárky si myslim že je přítelovo bejt to toho 10 tak už je tlustice :) jenže jde o to jak dlouho vydržej spermoni no těžko říct.

No prave Veru, on ceka, zda to zitra dostanu… A kdyz ne, tak ma oripraveny test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.11.12 11:10
@Jane29 píše:
Veru to nejde neříct zvlášť jestli má pravidelnou MS, tak to prostě neutají a kdyby náhodou něco, jako že ne, huž s tím, tak na to budou dva

Prijde mi, ze ta carka je docela silna, na to ze mam pred MS… Takze si nemyslim, ze nastanou nejsky vaznejsi komplikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.11.12 11:11
@eeelliii píše:
Prijde mi, ze ta carka je docela silna, na to ze mam pred MS… Takze si nemyslim, ze nastanou nejsky vaznejsi komplikace

No tak komplikace můžou přijít za celých 40 týdnu.
Ale je hezlý, jak to prožívá a čeká na ms nebo test.

• Citovat
  • Upravit
792
27.11.12 11:18

Taky premyslim nad tim, ze kdyz mam ten kvasinkovy zanet, tak v nem spermijky nepreziji dlouho… Spis vubec, takze bych se musela trefit primi do ovu, aby vydrzely.. Takze podle toho by melo byt pritele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.11.12 11:20
@kofola3 píše:
No tak komplikace můžou přijít za celých 40 týdnu.
Ale je hezlý, jak to prožívá a čeká na ms nebo test.

To je jasne, ale stredovat se tim ted je zbytecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.11.12 11:30
@eeelliii píše:
Taky premyslim nad tim, ze kdyz mam ten kvasinkovy zanet, tak v nem spermijky nepreziji dlouho… Spis vubec, takze bych se musela trefit primi do ovu, aby vydrzely.. Takze podle toho by melo byt pritele

zánět nezánět, si příroda dělá co chcew.

• Citovat
  • Upravit
792
27.11.12 11:50
@kofola3 píše:
zánět nezánět, si příroda dělá co chcew.

Jj uplne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.11.12 11:53

Jo příroda si to vždy zařídí po svém :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19019
27.11.12 12:59

Eelii, tak to už je jasná čárka, na to, že máš před MS pěkně silná… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.11.12 13:03
@Schnapi píše:
Eelii, tak to už je jasná čárka, na to, že máš před MS pěkně silná… :potlesk:

no…právě…takže to spíš napovídá dřívějšímu otěhotnění…je možné otěhotnět i před ms…pak dostat ms zjistit to až před druhou ms, že //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.11.12 13:05
@eeelliii píše:
no…právě…takže to spíš napovídá dřívějšímu otěhotnění…je možné otěhotnět i před ms…pak dostat ms zjistit to až před druhou ms, že //?

No to sice je, ale pokud by to bylo takhle dlouho, ta čárka by vypadla zase ještě jinak.

• Citovat
  • Upravit
19019
27.11.12 13:08
@eeelliii píše:
no…právě…takže to spíš napovídá dřívějšímu otěhotnění…je možné otěhotnět i před ms…pak dostat ms zjistit to až před druhou ms, že //?

To je těžko říct, každý může HCG vylučovat jinak rychle, takže z toho to asi taky nemůžeš poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
27.11.12 13:17

Holky, tak jsem doma od doktorky a je to blbí, zase jsem potratila. Rovnou mi dala žádanku na genetiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.11.12 13:22
@uf-ounek píše:
Holky, tak jsem doma od doktorky a je to blbí, zase jsem potratila. Rovnou mi dala žádanku na genetiku…

Ufounku, to me moc mrzi… Ale neztracej nadeji, povede se to, jen musis vydrzet.
A nejsi sama… Jsme tu s Tebou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
27.11.12 13:29

@eeelliii věřím v to. Musí to někdy vyjít. Už jsme se objednala ne 11.12. na tu genetiku, tak snad pak budu vědět víc. Děkuju za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí