Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verčule píše:
@eeelliii![]()
![]()
a ty mu to řekneš? víš čeho bych se báa? že se bude radovat připravovat na mimi a pak…
![]()
špatná situace ale krásnej výsledek
ale i dle čárky si myslim že je přítelovo bejt to toho 10 tak už je tlustice
jenže jde o to jak dlouho vydržej spermoni no těžko říct.
No prave Veru, on ceka, zda to zitra dostanu… A kdyz ne, tak ma oripraveny test…
@Jane29 píše:
Veru to nejde neříct zvlášť jestli má pravidelnou MS, tak to prostě neutají a kdyby náhodou něco, jako že ne, huž s tím, tak na to budou dva
Prijde mi, ze ta carka je docela silna, na to ze mam pred MS… Takze si nemyslim, ze nastanou nejsky vaznejsi komplikace
@eeelliii píše:
Prijde mi, ze ta carka je docela silna, na to ze mam pred MS… Takze si nemyslim, ze nastanou nejsky vaznejsi komplikace
No tak komplikace můžou přijít za celých 40 týdnu.
Ale je hezlý, jak to prožívá a čeká na ms nebo test.
Taky premyslim nad tim, ze kdyz mam ten kvasinkovy zanet, tak v nem spermijky nepreziji dlouho… Spis vubec, takze bych se musela trefit primi do ovu, aby vydrzely.. Takze podle toho by melo byt pritele
@kofola3 píše:
No tak komplikace můžou přijít za celých 40 týdnu.
Ale je hezlý, jak to prožívá a čeká na ms nebo test.
To je jasne, ale stredovat se tim ted je zbytecne
@eeelliii píše:
Taky premyslim nad tim, ze kdyz mam ten kvasinkovy zanet, tak v nem spermijky nepreziji dlouho… Spis vubec, takze bych se musela trefit primi do ovu, aby vydrzely.. Takze podle toho by melo byt pritele
zánět nezánět, si příroda dělá co chcew.
@kofola3 píše:
zánět nezánět, si příroda dělá co chcew.
Jj uplne:)
Eelii, tak to už je jasná čárka, na to, že máš před MS pěkně silná… ![]()
@Schnapi píše:
Eelii, tak to už je jasná čárka, na to, že máš před MS pěkně silná…
no…právě…takže to spíš napovídá dřívějšímu otěhotnění…je možné otěhotnět i před ms…pak dostat ms zjistit to až před druhou ms, že //?
@eeelliii píše:
no…právě…takže to spíš napovídá dřívějšímu otěhotnění…je možné otěhotnět i před ms…pak dostat ms zjistit to až před druhou ms, že //?
No to sice je, ale pokud by to bylo takhle dlouho, ta čárka by vypadla zase ještě jinak.
@eeelliii píše:
To je těžko říct, každý může HCG vylučovat jinak rychle, takže z toho to asi taky nemůžeš poznat…
Holky, tak jsem doma od doktorky a je to blbí, zase jsem potratila. Rovnou mi dala žádanku na genetiku…
@uf-ounek píše:
Holky, tak jsem doma od doktorky a je to blbí, zase jsem potratila. Rovnou mi dala žádanku na genetiku…
Ufounku, to me moc mrzi… Ale neztracej nadeji, povede se to, jen musis vydrzet.
A nejsi sama… Jsme tu s Tebou!!
@eeelliii věřím v to. Musí to někdy vyjít. Už jsme se objednala ne 11.12. na tu genetiku, tak snad pak budu vědět víc. Děkuju za podporu