Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eeelliii tak uvidíš až dle výpočtu dle ultrazvuku..5 dní rozdíl v sexu to už by bylo na velikosti na uz znát..tešíme se na fotečku testíku
Eli, gratuluju, to bude snoubence, protože jinak by jsi musela mít ovulku už 12… a jestli minule bylo 15 a teď jste 15 sexovali se snoubencem, tak to bude jeho - těším se na fotečky ![]()
@mater píše:
@eeelliii tak uvidíš až dle výpočtu dle ultrazvuku..5 dní rozdíl v sexu to už by bylo na velikosti na uz znát..tešíme se na fotečku testíku
no jenže každé dítko roste jinak.
Ač vém, kdy byla ovulace, dítě bylo větší a odpovídalo o pár dnu víc. Podlee toho bych se neorientovala.
@kofola3 to není až tak pravda do 12 týdne rostou temeř stejne ..jde urcit oplodnení s rozdílem trí dnu a samozrejmne i termín porodu jak jinak by maminkám které mají nepravidelnou Ms zmerili termín porodu atd??.....po dvanáctém týdnu je to jiz nepresné a nepocítá se to práve proto že už pak rostou jinak a rozdíl peti dnu musí být znát už jenom dle srdecní akce..já jsem minulý týden byla 13+0 ale dle velikosti dle Ultrazvuku 13+1 a takto plus minus jeden den mi to sedí od samého začátku dle výpoctu velikosti srdecní akce atd…
No tak vidíš, důležitý je, aby si byli podobný, aby mu pak kolegové neřikali a čí to dítě je, že se ti ani trochu nepodobá… pokud si budou podobný, tak je vše ok…moc bych se v tom nepatlala, čekáš pravděpodobně děťátko, který sis moc přála. Když bude zdravé tak budeš šťastná mamča a je jedno čí je…
@eeelliii jinak se také prikláním k tomu že pravdepodobnejsí je to toho 15.
@mater píše:
@kofola3 to není až tak pravda do 12 týdne rostou temeř stejne ..jde urcit oplodnení s rozdílem trí dnu a samozrejmne i termín porodu jak jinak by maminkám které mají nepravidelnou Ms zmerili termín porodu atd??.....po dvanáctém týdnu je to jiz nepresné a nepocítá se to práve proto že už pak rostou jinak a rozdíl peti dnu musí být znát už jenom dle srdecní akce..já jsem minulý týden byla 13+0 ale dle velikosti dle Ultrazvuku 13+1 a takto plus minus jeden den mi to sedí od samého začátku dle výpoctu velikosti srdecní akce atd…
protože je to odha.
U všech třech těhotenství vím ovulaci, ale podle utz neseděl plod ani jeden. u každého byl rozdíl na utz skoro o týden
Podle mě je to i logické. Nejsou všichni stejní, aby se dalo programově měřit a počítat a určovat stáří tip top.
Jedno je větší na začátku a pak muže později odpovídat.
JIné může být od počátku menší a pak to dohnat…
A někteří holt neodpovídají vůbec ![]()
Ostatně velmi málo miminek se narodí na den přesně na termín. Termín porodu neznamená 100% určení, kdy mimčo vzniklo.
A i ten utz je pořádj en stroj..stačí milimetr vedle a už to háže jiné týdny
@kofola3 já jsem si ovulaci nemerila nevím kdy jsem jí mela jen vím jak je vleké mé mimi a tudíž kdy zhruba jsem otehotnela si ted zpetne umím spočítet..a má sestra mimichodem otehotnela tri dny po MS. Takže jí termín dle Ms vychází jinak o týden než dle Ultrazvuku který je přesnejsí a i ona vedela že to bylo jen jednou naostro a jen tehdy tri dny po MS…a ovulku mela mít až o nekolik dní déle
Takže když sla na ultrazvuk v pátém týdnu dle Ms byla už dle Ultrazvuku v sestém týdnu plus neco..a videla rovnou ![]()
@kofola3 no o tom mi ani nemluv o malém furt tvrdili, že odpovídá týdnu a pak se narodil o pět týdnů dřív a měl 3120 g… až před porodem mi nějaký doktor šáhl na břicho a řekl, že vypadá že bude velký jako donošený a měl pravdu… takže já ultrazvukům nevěřím
@romča36 me vždy termíny dle Uz celkem sedeli zato dle pohybu a menstruace vubec práve ne
tos mela pořádný miminko na to že bylo tak dlouho dopředu ![]()
@eeelliii píše:
Z iphonu mi to nejde…zkusim to vecer z pc
Elli z Iphone to nejde kvůli omezením iOS, se nedostanou do složky s obrázkama