Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7022
26.11.12 13:12

@eeelliii tak uvidíš až dle výpočtu dle ultrazvuku..5 dní rozdíl v sexu to už by bylo na velikosti na uz znát..tešíme se na fotečku testíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.11.12 13:18

Eli, gratuluju, to bude snoubence, protože jinak by jsi musela mít ovulku už 12… a jestli minule bylo 15 a teď jste 15 sexovali se snoubencem, tak to bude jeho - těším se na fotečky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.11.12 13:19
@mater píše:
@eeelliii tak uvidíš až dle výpočtu dle ultrazvuku..5 dní rozdíl v sexu to už by bylo na velikosti na uz znát..tešíme se na fotečku testíku

no jenže každé dítko roste jinak.
Ač vém, kdy byla ovulace, dítě bylo větší a odpovídalo o pár dnu víc. Podlee toho bych se neorientovala.

• Citovat
  • Upravit
7022
26.11.12 13:26

@kofola3 to není až tak pravda do 12 týdne rostou temeř stejne ..jde urcit oplodnení s rozdílem trí dnu a samozrejmne i termín porodu jak jinak by maminkám které mají nepravidelnou Ms zmerili termín porodu atd??.....po dvanáctém týdnu je to jiz nepresné a nepocítá se to práve proto že už pak rostou jinak a rozdíl peti dnu musí být znát už jenom dle srdecní akce..já jsem minulý týden byla 13+0 ale dle velikosti dle Ultrazvuku 13+1 a takto plus minus jeden den mi to sedí od samého začátku dle výpoctu velikosti srdecní akce atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
26.11.12 13:28

No tak vidíš, důležitý je, aby si byli podobný, aby mu pak kolegové neřikali a čí to dítě je, že se ti ani trochu nepodobá… pokud si budou podobný, tak je vše ok…moc bych se v tom nepatlala, čekáš pravděpodobně děťátko, který sis moc přála. Když bude zdravé tak budeš šťastná mamča a je jedno čí je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
26.11.12 13:28

@eeelliii jinak se také prikláním k tomu že pravdepodobnejsí je to toho 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.11.12 13:31
@mater píše:
@kofola3 to není až tak pravda do 12 týdne rostou temeř stejne ..jde urcit oplodnení s rozdílem trí dnu a samozrejmne i termín porodu jak jinak by maminkám které mají nepravidelnou Ms zmerili termín porodu atd??.....po dvanáctém týdnu je to jiz nepresné a nepocítá se to práve proto že už pak rostou jinak a rozdíl peti dnu musí být znát už jenom dle srdecní akce..já jsem minulý týden byla 13+0 ale dle velikosti dle Ultrazvuku 13+1 a takto plus minus jeden den mi to sedí od samého začátku dle výpoctu velikosti srdecní akce atd…

protože je to odha.
U všech třech těhotenství vím ovulaci, ale podle utz neseděl plod ani jeden. u každého byl rozdíl na utz skoro o týden

• Citovat
  • Upravit
4387
26.11.12 13:33

@kofola3 fakt? to je dost teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.11.12 13:34
@romča36 píše:
@kofola3 fakt? to je dost teda…

první byl mladší o týden, holky byly obě podle utz starší

• Citovat
  • Upravit
kofola3
26.11.12 13:35

Podle mě je to i logické. Nejsou všichni stejní, aby se dalo programově měřit a počítat a určovat stáří tip top.

Jedno je větší na začátku a pak muže později odpovídat.

JIné může být od počátku menší a pak to dohnat…
A někteří holt neodpovídají vůbec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
26.11.12 13:36

Ostatně velmi málo miminek se narodí na den přesně na termín. Termín porodu neznamená 100% určení, kdy mimčo vzniklo.

A i ten utz je pořádj en stroj..stačí milimetr vedle a už to háže jiné týdny

• Citovat
  • Upravit
7022
26.11.12 13:38

@kofola3 já jsem si ovulaci nemerila nevím kdy jsem jí mela jen vím jak je vleké mé mimi a tudíž kdy zhruba jsem otehotnela si ted zpetne umím spočítet..a má sestra mimichodem otehotnela tri dny po MS. Takže jí termín dle Ms vychází jinak o týden než dle Ultrazvuku který je přesnejsí a i ona vedela že to bylo jen jednou naostro a jen tehdy tri dny po MS…a ovulku mela mít až o nekolik dní déle :-)Takže když sla na ultrazvuk v pátém týdnu dle Ms byla už dle Ultrazvuku v sestém týdnu plus neco..a videla rovnou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.11.12 13:39

@kofola3 no o tom mi ani nemluv o malém furt tvrdili, že odpovídá týdnu a pak se narodil o pět týdnů dřív a měl 3120 g… až před porodem mi nějaký doktor šáhl na břicho a řekl, že vypadá že bude velký jako donošený a měl pravdu… takže já ultrazvukům nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
26.11.12 13:41

@romča36 me vždy termíny dle Uz celkem sedeli zato dle pohybu a menstruace vubec práve ne :-)tos mela pořádný miminko na to že bylo tak dlouho dopředu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
26.11.12 13:48
@eeelliii píše:
Z iphonu mi to nejde…zkusim to vecer z pc

Elli z Iphone to nejde kvůli omezením iOS, se nedostanou do složky s obrázkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek