Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@uf-ounek tě uklidnim já neměla stejnou tlustici snad ani jednou a jestli jo tak tak 10 dní po ms jinak jsem na ni koukala a byla slabší pokaždé neboj
![]()
@Verčule já jsmew dneska 8 dní po očekávané ms, čekala jsem dálnici. v pondělí ještě testnu - mám poslední test. A v útrerý jsem objednaná k doktorce
Holky už je to tu zase, jsem zoufala, nejraši bych se někam zahrabala, ale jsem v práci a musím fungovat. nechala jsem se nabrat a hcg je jen 14. Měla bych být 5+2 podle ms
@uf-ounek píše:
Holky už je to tu zase, jsem zoufala, nejraši bych se někam zahrabala, ale jsem v práci a musím fungovat. nechala jsem se nabrat a hcg je jen 14. Měla bych být 5+2 podle ms
Ufounku a víš, kdy byla ovulace???
Ty už máš test pozitivní asi týden, že?
@uf-ounek
a kdy sis tu krev nechala nabrat dneska? já bejt tebou nepoddávám se tomu a stále maličkému věřim
![]()
@kofola3 jj test pozitivní týden. Ovulaci přesně nevím, ale mívám jí pře polovinou cyklu. Prostě je všechno špatně - zase. nevím co dál ![]()
@uf-ounek píše:
@kofola3 jj test pozitivní týden. Ovulaci přesně nevím, ale mívám jí pře polovinou cyklu. Prostě je všechno špatně - zase. nevím co dál
hmmmm, pozitivní test týden by hcg mělo růst a být asi výš.
ale nevzdávej to, zkus si nechat znova nabrat hcg v pondělí a uvidíš ![]()
A čárka na testu se chová jak??je stejná nebo sílí? Slábne??
@kofola3 myslím, že už toho moc neuvidím. V úterý jsem objednaná na gyn.
@kofola3 test jsem dělala be čtvrtek a tobyla výrazná, a v sobotu o něco slabší - už je mi jasný, že zase potratím ![]()
@uf-ounek hlavně se netrap dokud nevíš
já také plašila lokof by mohla vyprávět že
budu držet palce
![]()
Vyplašená jsem a dost. nevím, proč zrovna já. Když už jsem potratila, proč se to musí státá znovu