Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
20.11.12 13:56

@Verčule tak to máš dobrý, na vánoce si řekneš už jen jednou tolik a je venku :)) to už budeš vědět co to bude :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.11.12 14:51

Zdravím slečny:)
tak mě dnes začaly bolet prsa..jen doufám, že to přejde…opravdu se tento měsíc bojím, že najdu // …tak nějak si říkám, že by to musel být opravdu osud, když se s přítelem snažíme a nic a pak jeden úlet a bylo by to těhu…tak ještě 10 dní a uvidí se.

jinak včera se mě přítel zeptal, zda bych si ho vzala, kdyby mě požádal o ruku…takže cítím ve vzduchu zásnuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aff
1267
20.11.12 14:52

Ahojky, mohu se taky pridat? jsem po dvou potratech a ted cekam v nedeli ms. doufam ze nedorazi, s manzelem jsme se tento mesic dosti snazili:)boli me podbrisek, zada, trochu se mi zvetsili prsa a chodim porad curat.no uvidime, nechci se moc radovat ze by to mohlo vyjit abych nebyla zase zklamana.asi si dnes jeste udelam test;)i kdyz je to asi jeste brzy.jsem 9dpo..
budu rada kdyz me vezmete mezi sebe at se muzu vykecat:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
20.11.12 15:01

@eeelliii oooo, tak to vypadá dobře :-D budu ti tento měsíc držet pěsti, aby MS dorazila a pak zas aby nedorazila :-D jinak já to čekám, čekám, už aby ta mrcha přišla a mohli jsme se začít zase snažit a samozřejmě zatím nic… asi se mi prodloužil cyklus, pokud to do pátku nedostanu, tak se v pátek testnu (naštěstí nemám doma žádný test, všechny už jsem vyplácala :-D )
@Aff vítej, vykecání pomáhá, hlavně si člověk nepřipadá jako magor, když každý měsíc pociťuju všechny těhotenské příznaky a ono nic… teda tento měsíc se na nějaké příznaky bojím jenom pomyslet, ale bolení v podbřišku prostě nemůžu umazat, ale jinak prsa nebolí, všechno OK, jenom mám pocit, jako bych měla druhý den mrchu a trhaly se mi vnitřnosti, jenom za mě zatím nic neteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.11.12 15:02
@Aff píše:
Ahojky, mohu se taky pridat? jsem po dvou potratech a ted cekam v nedeli ms. doufam ze nedorazi, s manzelem jsme se tento mesic dosti snazili:)boli me podbrisek, zada, trochu se mi zvetsili prsa a chodim porad curat.no uvidime, nechci se moc radovat ze by to mohlo vyjit abych nebyla zase zklamana.asi si dnes jeste udelam test;)i kdyz je to asi jeste brzy.jsem 9dpo..
budu rada kdyz me vezmete mezi sebe at se muzu vykecat:)))

Ahoj Aff,
myslímže jsi na dobré cestě brzy najít //…je pravda, že příznaky si kždá z nás najde, i když těhu není, ale pokud se cítíš jinak, než jindy, tak doufám, že v neděli budu moci pogratulovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.11.12 15:10
@romča36 píše:
@eeelliii oooo, tak to vypadá dobře :-D budu ti tento měsíc držet pěsti, aby MS dorazila a pak zas aby nedorazila :-D jinak já to čekám, čekám, už aby ta mrcha přišla a mohli jsme se začít zase snažit a samozřejmě zatím nic… asi se mi prodloužil cyklus, pokud to do pátku nedostanu, tak se v pátek testnu (naštěstí nemám doma žádný test, všechny už jsem vyplácala :-D )
@Aff vítej, vykecání pomáhá, hlavně si člověk nepřipadá jako magor, když každý měsíc pociťuju všechny těhotenské příznaky a ono nic… teda tento měsíc se na nějaké příznaky bojím jenom pomyslet, ale bolení v podbřišku prostě nemůžu umazat, ale jinak prsa nebolí, všechno OK, jenom mám pocit, jako bych měla druhý den mrchu a trhaly se mi vnitřnosti, jenom za mě zatím nic neteče

no nejsem já magor :)…jediný štěstí, že doma nemáš žádný testík…už by byl jinak počůraný :lol: …taky to znám…i když ted budu čekat úplně do posledního dne a budu se jen modlit…
tento týden jsem si viděla s tím svým kamarádem, protože o mě nechce přijít a já o něj jako o kamaráda taky ne a nevím, jak jsme se k tomu dostali, ale on by už rád miminko…tak jsem si jen v duchu řekla, kdyby jsi tak věděl, že já se modlím za opak…
každopádně, kdybych byla těhu, tak ani nebudu asi vědět s kým, takže by se musely udělat testy…10. proběhl úlet a 15.,17. tulení s přítelem…zní to hrozně, ale je to tak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
20.11.12 15:12

@eeelliii asi bys nebyla první ani poslední kdo by to nevěděl, ale zatím nemaluj čerta na zeď :-D a magor nejsi, já jsem taky nemohla vydržet až do termínu MS, protože jsem prostě počítala s tím, že přijde, tak na co by mi ty testy byly, že? no a teď MS zatím nikde a testy vytestované… ach jo, čím jsem starší, tím jsem netrpělivější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.11.12 15:15
@romča36 píše:
@eeelliii asi bys nebyla první ani poslední kdo by to nevěděl, ale zatím nemaluj čerta na zeď :-D a magor nejsi, já jsem taky nemohla vydržet až do termínu MS, protože jsem prostě počítala s tím, že přijde, tak na co by mi ty testy byly, že? no a teď MS zatím nikde a testy vytestované… ach jo, čím jsem starší, tím jsem netrpělivější :-D
:lol: jsi taky blázínek…no jsem na nás zvědavá:)…ale je supre, že manžel dostal rozum a snažíte se!! :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
20.11.12 15:15

@eeelliii no a když to vidíš na ty zásnuby, tak můžeš začít potajmu vybírat svatební šaty a prstýnky na internetu a než se naděješ, tak se na pár měsíců zabavíš tak, že ani nebudeš vědět, že jsi konečně těhotná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
20.11.12 15:16

@eeelliii no nevím, jestli dostal rozum, ale těch pár sexíků v době ovulace je :-D jenom teda nevím, jestli tento měsíc byla ovulka, nějak jsem ji necítila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.11.12 15:30
@romča36 píše:
@eeelliii no a když to vidíš na ty zásnuby, tak můžeš začít potajmu vybírat svatební šaty a prstýnky na internetu a než se naděješ, tak se na pár měsíců zabavíš tak, že ani nebudeš vědět, že jsi konečně těhotná :-D
:) to je pravda, jen já se svatbou chci ještě počkat…tak ty 3 roky, než dokončím školu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
20.11.12 15:35

@eeelliii můj se změnou zaměstnání taky čekal až dokončí školu a už půl roku zařezává jinde a školu dodělá tak za rok, dva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.11.12 18:37
@romča36 píše:
@eeelliii můj se změnou zaměstnání taky čekal až dokončí školu a už půl roku zařezává jinde a školu dodělá tak za r
@romča36 píše:
@eeelliii můj se změnou zaměstnání taky čekal až dokončí školu a už půl roku zařezává jinde a školu dodělá tak za rok, dva :-D

no tak ted mě přítel informoval, že se mám zítra večer hezky obléknout, že mě na 7 vyzvedne řidič …tak doufám, že se pletu :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
20.11.12 19:17

@eeelliii jo tak řidič, no tak to se určitě nepleteš - to bude romantika jako prase, trochu závidím i když ono nezáleží na tom kde a jak, ale že ti to navrhne někdo, koho fakt miluješ :-D a nezapomeň, že svatba by pak měla být do roka a do dne - já bych to na tvém místě udělala co nejdřív, ať se pak nevdáváš s bříškem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.11.12 19:26
@romča36 píše:
@eeelliii jo tak řidič, no tak to se určitě nepleteš - to bude romantika jako prase, trochu závidím i když ono nezáleží na tom kde a jak, ale že ti to navrhne někdo, koho fakt miluješ :-D a nezapomeň, že svatba by pak měla být do roka a do dne - já bych to na tvém místě udělala co nejdřív, ať se pak nevdáváš s bříškem :-D

už ted jsem z toho nervozní…kor když nevím, jak vše koncem měsíce bude…taky s tím mohl počkat :D …jsem z toho všeho nějaká trohu pod stresem…ve škole samý projekt, v prái rušno, do toho ješt tohle :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí