Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verčule tak to máš dobrý, na vánoce si řekneš už jen jednou tolik a je venku
to už budeš vědět co to bude ![]()
Zdravím slečny:)
tak mě dnes začaly bolet prsa..jen doufám, že to přejde…opravdu se tento měsíc bojím, že najdu // …tak nějak si říkám, že by to musel být opravdu osud, když se s přítelem snažíme a nic a pak jeden úlet a bylo by to těhu…tak ještě 10 dní a uvidí se.
jinak včera se mě přítel zeptal, zda bych si ho vzala, kdyby mě požádal o ruku…takže cítím ve vzduchu zásnuby…
Ahojky, mohu se taky pridat? jsem po dvou potratech a ted cekam v nedeli ms. doufam ze nedorazi, s manzelem jsme se tento mesic dosti snazili:)boli me podbrisek, zada, trochu se mi zvetsili prsa a chodim porad curat.no uvidime, nechci se moc radovat ze by to mohlo vyjit abych nebyla zase zklamana.asi si dnes jeste udelam test;)i kdyz je to asi jeste brzy.jsem 9dpo..
budu rada kdyz me vezmete mezi sebe at se muzu vykecat:)))
@eeelliii oooo, tak to vypadá dobře
budu ti tento měsíc držet pěsti, aby MS dorazila a pak zas aby nedorazila
jinak já to čekám, čekám, už aby ta mrcha přišla a mohli jsme se začít zase snažit a samozřejmě zatím nic… asi se mi prodloužil cyklus, pokud to do pátku nedostanu, tak se v pátek testnu (naštěstí nemám doma žádný test, všechny už jsem vyplácala
)
@Aff vítej, vykecání pomáhá, hlavně si člověk nepřipadá jako magor, když každý měsíc pociťuju všechny těhotenské příznaky a ono nic… teda tento měsíc se na nějaké příznaky bojím jenom pomyslet, ale bolení v podbřišku prostě nemůžu umazat, ale jinak prsa nebolí, všechno OK, jenom mám pocit, jako bych měla druhý den mrchu a trhaly se mi vnitřnosti, jenom za mě zatím nic neteče
@Aff píše:
Ahojky, mohu se taky pridat? jsem po dvou potratech a ted cekam v nedeli ms. doufam ze nedorazi, s manzelem jsme se tento mesic dosti snazili:)boli me podbrisek, zada, trochu se mi zvetsili prsa a chodim porad curat.no uvidime, nechci se moc radovat ze by to mohlo vyjit abych nebyla zase zklamana.asi si dnes jeste udelam test;)i kdyz je to asi jeste brzy.jsem 9dpo..
budu rada kdyz me vezmete mezi sebe at se muzu vykecat:)))
Ahoj Aff,
myslímže jsi na dobré cestě brzy najít //…je pravda, že příznaky si kždá z nás najde, i když těhu není, ale pokud se cítíš jinak, než jindy, tak doufám, že v neděli budu moci pogratulovat ![]()
@romča36 píše:
@eeelliii oooo, tak to vypadá dobřebudu ti tento měsíc držet pěsti, aby MS dorazila a pak zas aby nedorazila
jinak já to čekám, čekám, už aby ta mrcha přišla a mohli jsme se začít zase snažit a samozřejmě zatím nic… asi se mi prodloužil cyklus, pokud to do pátku nedostanu, tak se v pátek testnu (naštěstí nemám doma žádný test, všechny už jsem vyplácala
)
@Aff vítej, vykecání pomáhá, hlavně si člověk nepřipadá jako magor, když každý měsíc pociťuju všechny těhotenské příznaky a ono nic… teda tento měsíc se na nějaké příznaky bojím jenom pomyslet, ale bolení v podbřišku prostě nemůžu umazat, ale jinak prsa nebolí, všechno OK, jenom mám pocit, jako bych měla druhý den mrchu a trhaly se mi vnitřnosti, jenom za mě zatím nic neteče
no nejsem já magor
…jediný štěstí, že doma nemáš žádný testík…už by byl jinak počůraný
…taky to znám…i když ted budu čekat úplně do posledního dne a budu se jen modlit…
tento týden jsem si viděla s tím svým kamarádem, protože o mě nechce přijít a já o něj jako o kamaráda taky ne a nevím, jak jsme se k tomu dostali, ale on by už rád miminko…tak jsem si jen v duchu řekla, kdyby jsi tak věděl, že já se modlím za opak…
každopádně, kdybych byla těhu, tak ani nebudu asi vědět s kým, takže by se musely udělat testy…10. proběhl úlet a 15.,17. tulení s přítelem…zní to hrozně, ale je to tak ![]()
@eeelliii asi bys nebyla první ani poslední kdo by to nevěděl, ale zatím nemaluj čerta na zeď
a magor nejsi, já jsem taky nemohla vydržet až do termínu MS, protože jsem prostě počítala s tím, že přijde, tak na co by mi ty testy byly, že? no a teď MS zatím nikde a testy vytestované… ach jo, čím jsem starší, tím jsem netrpělivější ![]()
@romča36 píše:
@eeelliii asi bys nebyla první ani poslední kdo by to nevěděl, ale zatím nemaluj čerta na zeďa magor nejsi, já jsem taky nemohla vydržet až do termínu MS, protože jsem prostě počítala s tím, že přijde, tak na co by mi ty testy byly, že? no a teď MS zatím nikde a testy vytestované… ach jo, čím jsem starší, tím jsem netrpělivější
@eeelliii no a když to vidíš na ty zásnuby, tak můžeš začít potajmu vybírat svatební šaty a prstýnky na internetu a než se naděješ, tak se na pár měsíců zabavíš tak, že ani nebudeš vědět, že jsi konečně těhotná ![]()
@eeelliii no nevím, jestli dostal rozum, ale těch pár sexíků v době ovulace je
jenom teda nevím, jestli tento měsíc byla ovulka, nějak jsem ji necítila ![]()
@romča36 píše:
@eeelliii no a když to vidíš na ty zásnuby, tak můžeš začít potajmu vybírat svatební šaty a prstýnky na internetu a než se naděješ, tak se na pár měsíců zabavíš tak, že ani nebudeš vědět, že jsi konečně těhotná
@eeelliii můj se změnou zaměstnání taky čekal až dokončí školu a už půl roku zařezává jinde a školu dodělá tak za rok, dva ![]()
@romča36 píše:
@eeelliii můj se změnou zaměstnání taky čekal až dokončí školu a už půl roku zařezává jinde a školu dodělá tak za r@romča36 píše:
@eeelliii můj se změnou zaměstnání taky čekal až dokončí školu a už půl roku zařezává jinde a školu dodělá tak za rok, dvano tak ted mě přítel informoval, že se mám zítra večer hezky obléknout, že mě na 7 vyzvedne řidič …tak doufám, že se pletu
@eeelliii jo tak řidič, no tak to se určitě nepleteš - to bude romantika jako prase, trochu závidím i když ono nezáleží na tom kde a jak, ale že ti to navrhne někdo, koho fakt miluješ
a nezapomeň, že svatba by pak měla být do roka a do dne - já bych to na tvém místě udělala co nejdřív, ať se pak nevdáváš s bříškem ![]()
@romča36 píše:
@eeelliii jo tak řidič, no tak to se určitě nepleteš - to bude romantika jako prase, trochu závidím i když ono nezáleží na tom kde a jak, ale že ti to navrhne někdo, koho fakt miluješa nezapomeň, že svatba by pak měla být do roka a do dne - já bych to na tvém místě udělala co nejdřív, ať se pak nevdáváš s bříškem
už ted jsem z toho nervozní…kor když nevím, jak vše koncem měsíce bude…taky s tím mohl počkat
…jsem z toho všeho nějaká trohu pod stresem…ve škole samý projekt, v prái rušno, do toho ješt tohle ![]()