Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@uf-ounek Ale mrcha ještě nepřišla, tak třeba už ani nepřijde a těstík bude pozitivní až později ![]()
Holky dekuju, mrcha jeste nedorazila, tak budu doufat. Minule uz byl testik pozitivni pred ms, tak jsem byla zklamana…
@uf-ounek A cítíš se nějak jinak? Už máš možnost porovnávat s tím předchozím těhu. Já teda neměla příznaky vůbec žádný. Akorát mě teda bolela prsa, ale ty mě bolí před ms vždycky a test jsem dělala až za 4 dny kdy ms nedošla ![]()
@Verča2512 mam uz pres dva tydny pocit ze jsem tehu. Prsa boli, poboliva v podbrisku, ale jinak nez na ms. Vcera mi nebylo dobre pri jizde v tramvaji, ale pricitala jsem to spis rychle veceri. Dneska jdu do kramu, tak si koupim jeste testik
@uf-ounek Tak budu moc držet palce at to vyjde a je tam aspon slaboučký proužek
![]()
@uf-ounek píše:
Holky, mám druhou slabou čárku
No vidíš
tak hezky potichounku, ty víš co
At to nazakřiknu ![]()
@Schnapi píše:
A jak se dívám do tabulky, tak mě Jane může smazat, že nečekám, já doufám, že mrchy už se dlouho nedočkám
A můžu tě hodit na disko k holkám? Že byste si trsly spolu
![]()
@Jane29 jj jen potichounku, to víš, mám od minule pěkný strach. Ví to jen přítel a nikomu jinému než vám se chlubit nebudu ![]()
@romča36 čekala jsem to v pátek, ale vlastně jsem moc nevěděla. Minulý měsíc jsem potratila, tak jsem nevěděla jak to bude…
@uf-ounek Ja ti to rikala uz jak jsi psala, ze citis prsa a ze to je nejak brzo ![]()
tak at to dopadne.))
Držim palce, ať je vše ok a potichounku polehounku gratuluju…