Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
15.11.12 18:51

Díky holky, máme z toho velkou radost. Ani jsem nechtěla test dělat, ale měla jsem 4 den zpoždění a můj chlap řekl, že ho teda mám zkusit. No a tak jsem v první moment ani tu druhou čárku nepostřehla. A to holky za celý říjen jen 1× proběhlo tulení a ani jsem nedělala žádný krkolomný pozice. Takže je to asi fakt o náhodě :D
A Eli, vůbec si z toho úletu nic nedělej, mám taky jeden takový za sebou a i když můj drahý ví, není hloupý že, tak se o tom nebavíme a víme, že tak jak je to, je to v pořádku. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19019
15.11.12 19:08
@Verča2512 píše:
@Schnapi Takže jsi ani nevěděla že jsi těhu??? 8o

Neblázni, věděla.. .to je plánované a vydřené :D jsem po IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
15.11.12 19:10
@peluche píše:
@Efulka Měla jsem Utrogestan - taky progesteron. Zafungoval, měla jsem po něm cca 28-29 dní. Ale vzhledem k tomu, že u mě přirozeně dochází k ovulaci až kolem 30 dne, to vlastně nemělo žádný jiný efekt, než to zpravidelnění cyklu. Ovulaci mi to neupravilo (takže úplně na nic a skoro bych i řekla, že k ní vlastně ani nemohlo dojít, ale to už jsou jen moje závěry založené na samostudiu funkcí hormonů).

No, já mívala ovulaci také cca ten 30 DC, ale začala jsem brát gynex a teď jsem si dělala ovu test a mám tam slabou čárku a na UTZ dnes také byly vajíčka vidět, že dozrávají, takže předpokládám, že zítra nebo pozítří by měla být ovulace. Takže mi to gynex posunul o 10 dnů. Jakmile bude ovulace, tak potom začnu brát ty prášky.
Tak snad to bude mít nějaký výsledek.. ty 43 denní cykly byly na zabití :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.11.12 19:33

@Schnapi :D Jo tak to jo, jsem si právě říkala, že by to muselo být překvápko jako prase, když by ti to doktor řekl. Tak to moc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romca28
15.11.12 20:10

@Verča2512 gratuluju, konečně zas někdo

• Citovat
  • Upravit
7199
15.11.12 20:26

Shnapi super mám z tebe radost největší :hug: :hug:
verčo :potlesk: tak to má být gratulace užívej si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
15.11.12 20:47

Ahoj holky,

Ráda bych se k vám pridala :)Dnes je muj stastny den a ja nasla na testiku vyouzene //. Snazime se prvni mesic a hned to vyslo. Zitra mazu na krev, ted uz se jen modlim at je vse v poradku. Testik je po jednom dni meskani MS a odpoledni :mrgreen:

Takze ja uz na MS doufam cekat nemusim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.11.12 21:29

@Thereska22 Teri gratuluju :dance: Já měla zpoždění 4 dny a testila jsem včera. A ve středu už k doktorovi. Už se nemůžu dočkat. :dance: At je všechno v pořádku a holky, víc at Vás tu je do Vánoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
15.11.12 21:30

@Verča2512 Dekuju Veru, ja mazu zitra na krev tak snad mi to Mudr. potvrdi… tesim se ale zaroven mam strach, tak snad to opravdu mimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
16.11.12 08:43

Ahoj holky, tak já dneska (ne)očekávám ms, tak uvidíme. dyštak tetsnu zítra. Večer máme jít na ples, tak abych něco nepokazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
16.11.12 10:58

Dobré ráno holky. Řekněte mi, vy které jste těhu nebo už s těhu máte zkušenosti, jestli vás pobolívával podbřišek a občas v něm píchlo, když jste byly zkraje jako jsem ted já? Někdy mám pocit jako před ms, ale dá se to bez problému přejít, jen mi to vrtá v hlavě. Spíš bych se obešla bez bolesti prsou, ty jsou hrozný, nemůžu ležet ani na břiše :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
16.11.12 11:03

@Verča2512 bud v klidu já to mám do ted :) a prvních 6 tejdnů jsem se chodila pořád kontrolovat na záchod jestli jsem to nedostala :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
16.11.12 11:04

@Verčule Takže nejsem praštěná :lol: A prsa tě už bolet přestala? Ty mě bolí děsně a docela mě to omezuje.
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
16.11.12 11:05

I mě pořád bolí podbřišek, prý je to tím jak se tam mimino usazuje a začíná se roztahovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
16.11.12 11:07

@Verča2512 kdepak nepřestale neni to tak strašný ale jsou citlivá ale na začátku bych je nejraději měla ve škopku s ledovou vodou :) @getdzitka ahojky jak si vedete s prckem :) koukám vše v pořádku tak to je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí