Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky holky, máme z toho velkou radost. Ani jsem nechtěla test dělat, ale měla jsem 4 den zpoždění a můj chlap řekl, že ho teda mám zkusit. No a tak jsem v první moment ani tu druhou čárku nepostřehla. A to holky za celý říjen jen 1× proběhlo tulení a ani jsem nedělala žádný krkolomný pozice. Takže je to asi fakt o náhodě ![]()
A Eli, vůbec si z toho úletu nic nedělej, mám taky jeden takový za sebou a i když můj drahý ví, není hloupý že, tak se o tom nebavíme a víme, že tak jak je to, je to v pořádku. ![]()
@Verča2512 píše:
@Schnapi Takže jsi ani nevěděla že jsi těhu???
Neblázni, věděla.. .to je plánované a vydřené
jsem po IVF…
@peluche píše:
@Efulka Měla jsem Utrogestan - taky progesteron. Zafungoval, měla jsem po něm cca 28-29 dní. Ale vzhledem k tomu, že u mě přirozeně dochází k ovulaci až kolem 30 dne, to vlastně nemělo žádný jiný efekt, než to zpravidelnění cyklu. Ovulaci mi to neupravilo (takže úplně na nic a skoro bych i řekla, že k ní vlastně ani nemohlo dojít, ale to už jsou jen moje závěry založené na samostudiu funkcí hormonů).
No, já mívala ovulaci také cca ten 30 DC, ale začala jsem brát gynex a teď jsem si dělala ovu test a mám tam slabou čárku a na UTZ dnes také byly vajíčka vidět, že dozrávají, takže předpokládám, že zítra nebo pozítří by měla být ovulace. Takže mi to gynex posunul o 10 dnů. Jakmile bude ovulace, tak potom začnu brát ty prášky.
Tak snad to bude mít nějaký výsledek.. ty 43 denní cykly byly na zabití ![]()
@Schnapi
Jo tak to jo, jsem si právě říkala, že by to muselo být překvápko jako prase, když by ti to doktor řekl. Tak to moc gratuluju ![]()
Shnapi super mám z tebe radost největší
![]()
verčo
tak to má být gratulace užívej si to ![]()
Ahoj holky,
Ráda bych se k vám pridala
Dnes je muj stastny den a ja nasla na testiku vyouzene //. Snazime se prvni mesic a hned to vyslo. Zitra mazu na krev, ted uz se jen modlim at je vse v poradku. Testik je po jednom dni meskani MS a odpoledni ![]()
Takze ja uz na MS doufam cekat nemusim ![]()
@Thereska22 Teri gratuluju
Já měla zpoždění 4 dny a testila jsem včera. A ve středu už k doktorovi. Už se nemůžu dočkat.
At je všechno v pořádku a holky, víc at Vás tu je do Vánoc ![]()
@Verča2512 Dekuju Veru, ja mazu zitra na krev tak snad mi to Mudr. potvrdi… tesim se ale zaroven mam strach, tak snad to opravdu mimi ![]()
Ahoj holky, tak já dneska (ne)očekávám ms, tak uvidíme. dyštak tetsnu zítra. Večer máme jít na ples, tak abych něco nepokazila
Dobré ráno holky. Řekněte mi, vy které jste těhu nebo už s těhu máte zkušenosti, jestli vás pobolívával podbřišek a občas v něm píchlo, když jste byly zkraje jako jsem ted já? Někdy mám pocit jako před ms, ale dá se to bez problému přejít, jen mi to vrtá v hlavě. Spíš bych se obešla bez bolesti prsou, ty jsou hrozný, nemůžu ležet ani na břiše ![]()
@Verča2512 bud v klidu já to mám do ted
a prvních 6 tejdnů jsem se chodila pořád kontrolovat na záchod jestli jsem to nedostala
![]()
@Verčule Takže nejsem praštěná
A prsa tě už bolet přestala? Ty mě bolí děsně a docela mě to omezuje.
![]()
I mě pořád bolí podbřišek, prý je to tím jak se tam mimino usazuje a začíná se roztahovat…
@Verča2512 kdepak nepřestale neni to tak strašný ale jsou citlivá ale na začátku bych je nejraději měla ve škopku s ledovou vodou
@getdzitka ahojky jak si vedete s prckem
koukám vše v pořádku tak to je super ![]()