Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky chtela sem se zeptat… mam 7 dni po ms a pred ms jsme se snazili o miminko
a jeste po ms chrozne me tlaci mocak jak kdybych tam neco mela a boli me zubi a mam takove citlivejsi prsa na dotek tak sem se chtela zeptat jestli bych mohla byt…:-):-) porad chodim curat a hrozne moc me to tlaci na ten mocak co myslite?,, ![]()
Holky děkuju, po to potratu mě dokrotka rovnou objednala na 27.11. tak snad mi to potvrdí. Nejspíš nemá cenu tam chodit dřív
Dřív určitě ne, abys taky už něco viděla. A pošleš nám fotečku, ať se můžeme pokochat?
@uf-ounek velká gratulace, tak tě tvá intuice a příznaky nezklamaly, to je super… držím pěsti, at je vše ok… ![]()
Jane, jo klidně mě přihod trsat na disko, já doufám, že bude vše ok a propařím to až k porodu
![]()
@uf-ounek no sláva sláva stjnej scénář jako u mě
a neboj ted už vše bude ok
@Schnapi jen pojd pojd na parketu je stále hodně místa
![]()
@getdzitka fotku vám bohuželo nepošlu, nemám doma foťák a mobil nefotí nic moc
@Schnapi ani jsme v to nedoufala, že intuice nezklame. pořád jsme si říkala, že je to rozhozený po tom potratu
@Verčule doufám, že to bude ok, stejně jako u tebe
@uf-ounek píše:
Holky, mám druhou slabou čárku
Tichá gratulace!
@uf-ounek Jéje, já mám radost
Potichu gratuluju a držím palce, at je všechno v pořádku
![]()
@uf-ounek píše:
@getdzitka fotku vám bohuželo nepošlu, nemám doma foťák a mobil nefotí nic moc@Schnapi ani jsme v to nedoufala, že intuice nezklame. pořád jsme si říkala, že je to rozhozený po tom potratu
@Verčule doufám, že to bude ok, stejně jako u tebe
Ufounku, mam z Tebe takovou radost!!! Uz se taky tesim na fotecku!!
Jujuuujuuuu, také zatím tichá gratulace
To je super, že to takto vyšlo
![]()
Holky, kdy je na ultrazvuku poprvé vidět srdíčko? Už ho uvidím zítra, cca v 6tt?
Bré jitro ženy, tož jsem neodolala, dnes 32DC (s utrogestanem mi mrcha přicházela 28, někdy 29), test prd.
@peluche zrovna jsem na tebe myslela, že to čekáš nějak jako já… já to mám dostat dnes, testovala jsem včera 14 DPO a na testu taky prd, takže čekám až se mrcha dostaví, do toho si léčím zase kvasinky - už mě to síří, protože jsem po deseti letech dostala antibiotika a od té doby mám kvasinky co druhý cyklus, takže potřetí… budu muset zavolat doktorce a zeptat se co s tím…