Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4829
22.11.12 10:12
@romča36 píše:
@eeelliii náádhera tak to má být, na úlet zapomeň a užívej si přítomnosti a plánuj svatbu, škoda že ten můj není takový romantik, ten i kdyby na to měl ty finance, tak by nic takového nebyl schopný vymyslet :-D ale i tak ho miluju

Romčis neblbni, já taky neměla žádost s hudebníkama a kuchařema a řidičema - skoro bych řekla, že to byl pravý opak tohohle - a bylo to přesně podle mýho gusta :srdce: Prostě každej to má jinak, podle toho, jak má nastavený vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.11.12 10:23

@peluche ale dyť jo, ale sem tam tu romantiku chce každá a já se za to nestydím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
22.11.12 10:34

@romča36 taky mám ráda romantiku a nestydim se za to. Jen jsem chtěla říct, že romantika mění svý podoby podle toho, co kdo považuje za romantický ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.11.12 10:37

@peluche no víš, my jsme spolu deset let :-D to už není na nějakou velkou romantiku… já už jsem vděčná za cokoli :-D a svatba a žádost o ruku byla tak dávno… už by to chtělo opáčko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
22.11.12 14:35

Taky mám ráda romantiku…přítel je romantik a a je hrozně aktivní, takže pořád něo vymýšlí a pokaždý je samý překvapení. Miluje organizování překvapení, akcí ,atd…je jako robot…jeho bývalá žena mi říkala, že i po 8 letech se s ním cítila jako by spolu byli týden…že pořád něco vymýšlí, atd…a měla pravdu..stíhá věci, co by nestihlo ani 50lidí dokupy a pořád je plný energie..nechápu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
22.11.12 15:13

Já dnes byla na screaninku mimi odpovídá 13+1 vše ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.11.12 15:24

@mater gratulace největší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
22.11.12 16:24
@mater píše:
Já dnes byla na screaninku mimi odpovídá 13+1 vše ok :-)

gratuluji:)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
22.11.12 17:20
@mater píše:
Já dnes byla na screaninku mimi odpovídá 13+1 vše ok :-)
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
22.11.12 17:27

Holky dekují mela jsem uplne nervy v klíne :-) ted už se budeme opravdu tešit a jeste pan doktor rekl vetu která me pohladila u :srdce: a to tu že se priklání k devčátku :dance: tak snad se neplete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.11.12 08:22

Dobré ránko holky, tak já jsem to včera dostala - Jane, nečekám 18. prosince, takže skoro pod stromeček, ale rozhodla jsem se po vzoru Verči dát si tento měsíc pauzičku a tak to neřešit :-D tak doufám, jestli to dodržím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
23.11.12 11:56
@eeelliii píše:
No Jane, ja nejsem moc ten typ, co se chce vdavat takto brzy… Radeji bych s tim pockala… Ale je fakt, ze jestli se nam povede mimi, tak uz asi neni na co:)

To teda není :) tak si to užívej, naplánuj a ať máš hezký fotky s malým bříškem :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.11.12 12:07

Dobré ráno…tak jsem zaspala jak jednání, tak i školu…vůbec se nemůžu dostat z postele…všechno mě bolí…od prsou až po hlavu a celé tělo…v noci se mi zdálo, že jsem to dostala a přitom mám ještě minimálně týden do MS a vždy se mi tohle zdá den před MS…

přítel už chudák neví, co se mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.11.12 12:10
Rom
@romča36 píše:
Dobré ránko holky, tak já jsem to včera dostala - Jane, nečekám 18. prosince, takže skoro pod stromeček, ale rozhodla jsem se po vzoru Verči dát si tento měsíc pauzičku a tak to neřešit :-D tak doufám, jestli to dodržím…

Romi, je to zkus…užívej naplno Vánoce a nad mimískem přemýšlet až po novým roce…ono to opravdu pomůže se na to až tak neupínat..navíc před Vánocemi je tolik stresu se vším, že na to stejně ani nebde moc čas…a uvidíš, že když si od tý myšlenky odpočineš, tak mimí přijde samo:)

jinak..děvčata co kupujete přítelům a manželům pod stromeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
23.11.12 14:17
@eeelliii píše:
Dobré ráno…tak jsem zaspala jak jednání, tak i školu…vůbec se nemůžu dostat z postele…všechno mě bolí…od prsou až po hlavu a celé tělo…v noci se mi zdálo, že jsem to dostala a přitom mám ještě minimálně týden do MS a vždy se mi tohle zdá den před MS…přítel už chudák neví, co se mnou :)

Néé že bych tě chtěla nějak to, ale brzo bys mohla zkusit testík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí