Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@romča36 píše:
@eeelliii náádhera tak to má být, na úlet zapomeň a užívej si přítomnosti a plánuj svatbu, škoda že ten můj není takový romantik, ten i kdyby na to měl ty finance, tak by nic takového nebyl schopný vymysletale i tak ho miluju
Romčis neblbni, já taky neměla žádost s hudebníkama a kuchařema a řidičema - skoro bych řekla, že to byl pravý opak tohohle - a bylo to přesně podle mýho gusta
Prostě každej to má jinak, podle toho, jak má nastavený vztah.
@peluche ale dyť jo, ale sem tam tu romantiku chce každá a já se za to nestydím ![]()
@romča36 taky mám ráda romantiku a nestydim se za to. Jen jsem chtěla říct, že romantika mění svý podoby podle toho, co kdo považuje za romantický ![]()
@peluche no víš, my jsme spolu deset let
to už není na nějakou velkou romantiku… já už jsem vděčná za cokoli
a svatba a žádost o ruku byla tak dávno… už by to chtělo opáčko ![]()
Taky mám ráda romantiku…přítel je romantik a a je hrozně aktivní, takže pořád něo vymýšlí a pokaždý je samý překvapení. Miluje organizování překvapení, akcí ,atd…je jako robot…jeho bývalá žena mi říkala, že i po 8 letech se s ním cítila jako by spolu byli týden…že pořád něco vymýšlí, atd…a měla pravdu..stíhá věci, co by nestihlo ani 50lidí dokupy a pořád je plný energie..nechápu to.
@mater píše:
Já dnes byla na screaninku mimi odpovídá 13+1 vše ok
gratuluji:)!!!
@mater píše:
Já dnes byla na screaninku mimi odpovídá 13+1 vše ok
Holky dekují mela jsem uplne nervy v klíne
ted už se budeme opravdu tešit a jeste pan doktor rekl vetu která me pohladila u
a to tu že se priklání k devčátku
tak snad se neplete
Dobré ránko holky, tak já jsem to včera dostala - Jane, nečekám 18. prosince, takže skoro pod stromeček, ale rozhodla jsem se po vzoru Verči dát si tento měsíc pauzičku a tak to neřešit
tak doufám, jestli to dodržím…
@eeelliii píše:
No Jane, ja nejsem moc ten typ, co se chce vdavat takto brzy… Radeji bych s tim pockala… Ale je fakt, ze jestli se nam povede mimi, tak uz asi neni na co:)
To teda není
tak si to užívej, naplánuj a ať máš hezký fotky s malým bříškem ![]()
Dobré ráno…tak jsem zaspala jak jednání, tak i školu…vůbec se nemůžu dostat z postele…všechno mě bolí…od prsou až po hlavu a celé tělo…v noci se mi zdálo, že jsem to dostala a přitom mám ještě minimálně týden do MS a vždy se mi tohle zdá den před MS…
přítel už chudák neví, co se mnou ![]()
@romča36 píše:
Dobré ránko holky, tak já jsem to včera dostala - Jane, nečekám 18. prosince, takže skoro pod stromeček, ale rozhodla jsem se po vzoru Verči dát si tento měsíc pauzičku a tak to neřešittak doufám, jestli to dodržím…
Romi, je to zkus…užívej naplno Vánoce a nad mimískem přemýšlet až po novým roce…ono to opravdu pomůže se na to až tak neupínat..navíc před Vánocemi je tolik stresu se vším, že na to stejně ani nebde moc čas…a uvidíš, že když si od tý myšlenky odpočineš, tak mimí přijde samo:)
jinak..děvčata co kupujete přítelům a manželům pod stromeček?
@eeelliii píše:
Dobré ráno…tak jsem zaspala jak jednání, tak i školu…vůbec se nemůžu dostat z postele…všechno mě bolí…od prsou až po hlavu a celé tělo…v noci se mi zdálo, že jsem to dostala a přitom mám ještě minimálně týden do MS a vždy se mi tohle zdá den před MS…přítel už chudák neví, co se mnou
Néé že bych tě chtěla nějak to, ale brzo bys mohla zkusit testík…