Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
25.11.12 10:17
@uf-ounek píše:
Vyplašená jsem a dost. nevím, proč zrovna já. Když už jsem potratila, proč se to musí státá znovu

Ufonku já jsem byla těhotná šestkrát a mám tři děti…někdo si holt musí projít trnitější cestu za mimikem.

Spíš pokud by to nevyšlo, pak popros doktorku o utrogestan nebo duphaston nap odporu žlutého tělíska

• Citovat
  • Upravit
7199
25.11.12 10:18

@uf-ounek já na tom byla stejně jeden den test super pak slabší druhej den jsem málem omdlela smířená se všim a koukni na metřík :) neřid se jen podle testů počkej na tu krev a kdyby se děl nejhorší scénář porad se s mudr o nějakých vitamínech nebo imunologii… prostě na to musíte přijít :hug: :hug: ale já věřim že budeš mít jen dobré zprávy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
25.11.12 11:32

Zdravim zeny..po delsi pauzicce a navsteve v Cr jsem zpet :mavam: vsem co objevily // gratulace a to samozrejme i zasnoubene eeelliii :palec:

Byla jsem se tak trochu poradit s mym dlouholetym doktorem v Cr a ejhle..vypada to, ze nemam ovulaci..sice jsem tam byla 23DC, ale rikal mi, ze by na utz videl zlute telisko, kdyby probehla, ci co :think: a taky mel veeeeliky problem najit muj pravy vajecnik.. Nabrali mi krev na progesteron a ted cekam na vysledky. Takze momentalne nervni jako sanky v lete :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
25.11.12 11:34

Mmch. Jane, mohla by jsi mne pls soupnout v tabulce..necekam 13.12. (metrik je o 2 dny blbe, nejak mi to nejde zmenit :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
25.11.12 11:41
@Ge píše:
Zdravim zeny..po delsi pauzicce a navsteve v Cr jsem zpet :mavam: vsem co objevily // gratulace a to samozrejme i zasnoubene eeelliii :palec:Byla jsem se tak trochu poradit s mym dlouholetym doktorem v Cr a ejhle..vypada to, ze nemam ovulaci..sice jsem tam byla 23DC, ale rikal mi, ze by na utz videl zlute telisko, kdyby probehla, ci co :think: a taky mel veeeeliky problem najit muj pravy vajecnik.. Nabrali mi krev na progesteron a ted cekam na vysledky. Takze momentalne nervni jako sanky v lete :roll:

Ahoj Ge, tak to mas uplne strjny jako ja… Mne rekl doktor to samy a jeste do toho ten zanet… Takze probiha kecebna kura..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
25.11.12 15:52
@uf-ounek píše:
Vyplašená jsem a dost. nevím, proč zrovna já. Když už jsem potratila, proč se to musí státá znovu

Ufounku, jeste neblazni… Pokus se uklidnit a dej prckovi jeste sanci a nemysli hned na to nejhorsi… Drzim palecky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
25.11.12 15:57

Ufounku, taky na tebe myslím i na tebe Eli, aby nebyly dvě čárky - tento měsíc samozřejmě :-) jinak dneska neděle na prd… celý den je tu tchýně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
25.11.12 16:01

Děvčata…prsa povyrostly a bolí…přítel se mě ptal, co za pilulky jsem si přes noc vzala :)…doktor říkal, že 3 měsíce je těhoteství téměř vyloučené, kvůli tomu zánětu atd…ale něj nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
25.11.12 16:21
@eeelliii píše:
Ufounku, jeste neblazni… Pokus se uklidnit a dej prckovi jeste sanci a nemysli hned na to nejhorsi… Drzim palecky!!

Romči, já ti nevím, ale prsa bolí, povyostly…i přítel si toho všiml a 3.den mám pocit jako na MS a to mám ještě 5 dní a při sexíku přítel říkal, že ještě ms necítí…vždy mi řekne, kdy to dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
25.11.12 16:49

@eeelliii ježkovy zraky, snad je to jenom nějaký silnější pms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
25.11.12 16:55
@romča36 píše:
@eeelliii ježkovy zraky, snad je to jenom nějaký silnější pms

Romčo, nemyslím si…v noci se budím nočními můrami, přítel mi nemůže šáhnout ani a tělo…prsou si všiml hned a podbřišek si dělá co chce…jsem úplně ko a nejraději bych jen spala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
25.11.12 17:25

Eeelii, hlavně se nestresuj… prsa se můžou zvětšit i před MS… já je občas mívala i hodně žilnatý, což má být příznak těhu, ale u mě nebyl…
a minule jsi taky psala, že přítel necítí, že MS jde a pak přišla…
Myslím, že jsi začala stresovat a spoustu příznaků ted můžeš mít i vsugerovaných… samozřejmě nebudu lhát, může to být i opak, ale příznaky jednoznačně nic nedokazují… ze stresu se ti MS může i zpozdit, takže si pak možná radši udělej test, at víš, na čem jsi… přeju at je negativní a těhu nejsi… snad bude mít doktor pravdu…

Ufounku, mrzí mě to, ale jak píšou holky, dokud ti naději nikdo nevzal, tak tomu bobkovi věř, třebas měla zrovna jen jinou koncentraci moči a HCG přesto poroste… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
26.11.12 08:51

Ahoj holky,
tak tabulka upravena, snad jsem na nikoho nezapomněla :mrgreen: Kdyby přece jen tak pisněte
Ufounku moc mě to mrzí, ale ještě se nevzdávej naděje, ta přeci umírá poslední. Věř tomu bobkovi, co máš v sobě, v úterý na tebe budu myslet, aby kontrola u doktorky proběhla nejlíp, jak jen jde :hug: :hug:
Elli Hele ty prsa a tak to můžou být klidně příznaky těhu, ale taky ne, mě se už kolikrát taky prsa zvětšily, podbřišek bolel a tak, ale nikdy jsem těhu nebyla a u tebe určitě tento měsíc hraje velké prim přeci jen psychika, takže zkus na to chvilku nemyslet a nebo testuj testuj a testuj a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.11.12 09:02

Ahoj holky :-)
Ufounku, moc na tebe myslím a dej vědět, jak jsi dopadla u doktorky
Eli zkus se testnout, jestli máš tyhle příznaky, tak by na testu už taky mělo být něco vidět, jinak by nebyly příznaky, ne?
Schnapi a jak je tobě? a co Verča, už jsi byla u doktorky a už bylo vidět srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.11.12 10:03
@romča36 píše:
Ahoj holky :-)
Ufounku, moc na tebe myslím a dej vědět, jak jsi dopadla u doktorky
Eli zkus se testnout, jestli máš tyhle příznaky, tak by na testu už taky mělo být něco vidět, jinak by nebyly příznaky, ne?
Schnapi a jak je tobě? a co Verča, už jsi byla u doktorky a už bylo vidět srdíčko?

Myslis, ze mam uz odpolko zkusit test? Nebo zitra rano?

Ufounku, jak budes neco vedet, hned pis, drzim palecky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí