Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
26.11.12 13:49
@Jane29 píše:
Elli z Iphone to nejde kvůli omezením iOS, se nedostanou do složky s obrázkama
8o
  • Citovat
  • Upravit
12803
26.11.12 13:52

Elli taky se přikláním k příteli, když jste spolu spali 15 a ovulka by podle DR měla být 15. A první, co mě napadlo, bylo taky že nevím jestli můžu gratulovat, ale za mě jo, vždyť jsi si toho drobka přála :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
26.11.12 13:54
@kofola3 píše:
8o

Lok no iOS je docela uzavřený systém a je na něm několik omezení právě z důvodů bezpečnosti, ale podle mě to normálnímu uživateli nevadí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.11.12 13:56

@mater měla právě, odhad na váhu v termínu rozhodně přes čtyři kila :-D já měla cukrovku, tak proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.11.12 14:03
@Jane29 píše:
Lok no iOS je docela uzavřený systém a je na něm několik omezení právě z důvodů bezpečnosti, ale podle mě to normálnímu uživateli nevadí :pankac:

já vím…

• Citovat
  • Upravit
19018
26.11.12 15:57
@romča36 píše:
Ahoj holky :-)
Ufounku, moc na tebe myslím a dej vědět, jak jsi dopadla u doktorky
Eli zkus se testnout, jestli máš tyhle příznaky, tak by na testu už taky mělo být něco vidět, jinak by nebyly příznaky, ne?
Schnapi a jak je tobě? a co Verča, už jsi byla u doktorky a už bylo vidět srdíčko?

Ahoj, mně je dobře… nevolnost mě postihla naštěstí zatím jen 2×… jinak fajn… akorát mám pořád hlad :-( a za chvíli asi nezapnu kalhoty… už ted jsem si o víkendu chtěla vzít staré rifle, o kterých jsem si byla jistá, že se do nich vlezu (předtím mi padaly) a nezapla jsem je :-( takže mám ted tak dvoje, co ještě zapnu, ale kdoví jak dlouho… řekla bych, že břicho už se mi nafouklo a je vidět (i když to jsou převážně špeky, ale z toho jak furt jím, tak je nafouklý :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19018
26.11.12 16:02

Eeelii, no to ja zajímavá situace, moc ti to nezávidím… konečně je tu mimi, co jsi chtěla, ale je to tu ale… bohužel dle mýho to může být jak přítele, tak milence… i když větší pravděpodobnost je asi přítel (pokud je jistá ta ovu 15DC)… ono stačí, když by byla třeba o den dřív a je to úplně jinak… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.11.12 16:10

Eli, mimi je určitě přítelovo. Neboj a nestresuj se. Miminko jsi chtěla, tak bud štastná :hug: Chápu, že to musí být náročné, mít pocit co by kdyby, ale pokud tě výpočty neklamou, tak je to jasné. :)
Ufounku, bude to dobré, uvidíš. Dej prckovi svoji sílu a určitě to společně zvládnete. Jen neházej flintu do žita, že je všechno ztracené :hug:

Holky, nevíte náhodou, jak je to s pracovní dobou v těhotenství? Dělam 12 krátký dlouhý a nechce se mi přecházet na 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
26.11.12 16:55

@Verča2512 ja delala taky tak, ale nabidli mi 8cky za polovicni plat (samozrejme bez priplatku smenny, riziko, atd) takze jsem se dohodla na PN. vychazi mi to jeste o tisicovku vic nez kdybych pracovala ty osmicky a jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.11.12 17:09

@koasi Já bych finančně na to byla stejně jako při 12. Ale nechce se mi na ně kvůli tomu, že bych musela být v práci každý den. Hospodský týden mi max. vyhovuje. Jenže někdo říká, že od průkazky nesmíš 12 dělat a někdo zase říká, že je to o domluvě. Tak nevím no. Práci nemám náročnou ani náhodou, takže si myslím, že se to tu dá bez problémů zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.11.12 17:39

Tak co myslíte..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
26.11.12 17:44

@Verča2512 ja si myslim, ze pokud se domluvis, ze zvladas pracovat tak, tak proc by ti to nekdo zakazoval. I me doktorka rikala, ze 3-4 tejdne zvladnu, no uvidis jak budes unavena…

@eeelliii gratuluju… :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.11.12 17:47

@eeelliii noo je tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.11.12 17:49
@Schnapi píše:
Eeelii, no to ja zajímavá situace, moc ti to nezávidím… konečně je tu mimi, co jsi chtěla, ale je to tu ale… bohužel dle mýho to může být jak přítele, tak milence… i když větší pravděpodobnost je asi přítel (pokud je jistá ta ovu 15DC)… ono stačí, když by byla třeba o den dřív a je to úplně jinak… :-(

když ono to fakt muže být tak i tak.
A ve finálě je jedno, kdy ta ovuilace je. Protože ty holčičí vytrvalé spermie už jsou téměř u cíle a pak sexem doplní další, ale ty klučičí rychlé už je třeba nemusí dohonit.

Každopádně je to uplně jedno, miminko je zázrak, ty ses na něj těšila a přála si ho, tak si to užívej

• Citovat
  • Upravit
7199
26.11.12 17:52

@eeelliii je to tam :) hele a bejt tebou skáknu na krev :) at víš :) a neboj myslim že je přítelovo :) i když náhoda je blbec :) bejt tebou zatim mlčim a až podle doktora a prvního ultrazvuku začnu bud plašit nebo se radovat :) jo holky ale tenhle zázrak si musíš užívat a ne se nervit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí