Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
27.11.12 15:00
@Schnapi píše:
Ufounku, strašně moc mě to mrzí, ale je fajn, že tě hned poslali na tu genetiku… třeba se zjistí nějaký menší problém, který se vyřeší a bude to pak už ok… :palec:

Eelii, já ti tu situaci nezávidím… a nebudu odsuzovat, i když bych si o tom, že jsi spala s milencem bez ochrany mohla myslet své, holt za blbost se platí a stalo se to, co se stává… já osobně bych asi taky nedokázala lhát a příteli tajit, že to dítě možná není jeho… ale zas vím, že by to znamenalo konec vztahu… je pravda, že ty tvoje výkyvy byly větší, jednu chvíli jsi nevěděla, zda chceš s přítelem být, ted jste zasnoubení a konečně čekáš vytoužené miminko… bohužel je tam ta pachuť, že nevíš s kým… ale jak říkám, nesoudím, jen přeji, at to dopadne co nejlíp a jsi štastná, rozhodnutí, zda se příteli přiznat či ne je už na tobě, nechat ho vychovávat kukačku sice asi není správný (já bych to asi nedokázala), ale je to rozhodnutí na každým… a pořád je velká šance, že je to přítele…
ale souhlasím s Koasi, píšeš to vše do veřejené diskuze, nikdy nevíš, jestli tě někdo nepozná (a nemusí to být jen přítel), na to bych dávala bacha… aby to nakonec nezjistil z diskuze nebo od někoho jinýho, to by bylo ještě horší… :( [/citac

no máte každá pravdu…já si to promyslím a uvidím…třeba se ještě něco pokazí a an to řešit nebudu, nebo naopak to vše dopadne dobře.
Podle doktora jsem měla mít ovu cca 16DC, nebo déle…s kamarádem jsme měli sexík 13DC a s přítelem 17DC.. ted chc hlavně být ještě chvíli v klidu…stdovat, pracovat a pk se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
27.11.12 15:03
@eeelliii píše:
@Schnapi píše:
Ufounku, strašně moc mě to mrzí, ale je fajn, že tě hned poslali na tu genetiku… třeba se zjistí nějaký menší problém, který se vyřeší a bude to pak už ok… :palec:

Eelii, já ti tu situaci nezávidím… a nebudu odsuzovat, i když bych si o tom, že jsi spala s milencem bez ochrany mohla myslet své, holt za blbost se platí a stalo se to, co se stává… já osobně bych asi taky nedokázala lhát a příteli tajit, že to dítě možná není jeho… ale zas vím, že by to znamenalo konec vztahu… je pravda, že ty tvoje výkyvy byly větší, jednu chvíli jsi nevěděla, zda chceš s přítelem být, ted jste zasnoubení a konečně čekáš vytoužené miminko… bohužel je tam ta pachuť, že nevíš s kým… ale jak říkám, nesoudím, jen přeji, at to dopadne co nejlíp a jsi štastná, rozhodnutí, zda se příteli přiznat či ne je už na tobě, nechat ho vychovávat kukačku sice asi není správný (já bych to asi nedokázala), ale je to rozhodnutí na každým… a pořád je velká šance, že je to přítele…
ale souhlasím s Koasi, píšeš to vše do veřejené diskuze, nikdy nevíš, jestli tě někdo nepozná (a nemusí to být jen přítel), na to bych dávala bacha… aby to nakonec nezjistil z diskuze nebo od někoho jinýho, to by bylo ještě horší… :( [/citac

no máte každá pravdu…já si to promyslím a uvidím…třeba se ještě něco pokazí a an to řešit nebudu, nebo naopak to vše dopadne dobře.
Podle doktora jsem měla mít ovu cca 16DC, nebo déle…s kamarádem jsme měli sexík 13DC a s přítelem 17DC.. ted chc hlavně být ještě chvíli v klidu…stdovat, pracovat a pk se uvidí

A teď jsi kolikátý DC? Podle toho by se teoreticky dalo vypočítat kolikátý den jsi mohla otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
27.11.12 15:06

@eeelliii a ještě sem chtěla říct, že snoubenec miminko chtěl. Neřeknu, kdyby se cukal, že nechce, tak už tu bylo hodně holek, který uvažovali o rozchodu a o kukačce atd, ale on se snažil a bohužel to nešlo. Nebylo by krásný, kdyby to bylo z lásky a bylo by jistý, že je jeho tatínek? takhle sice budeš mít mimčo a strejdu a peníze, ale furt to nebude úplný. Na testu máš dálnici jako blázen, takže jestli to nebudou dvojčata, tak to bohužel musí bejt starší než z ovu 17DC :,( ale všechno je možný, tak přeju jen to dobrý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.11.12 15:15
@micha.bello píše:
A teď jsi kolikátý DC? Podle toho by se teoreticky dalo vypočítat kolikátý den jsi mohla otěhotnět.

ted jsem 28DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
27.11.12 15:21

Je to těžký, celou dobu to s přítelem nešlo, jakmile je sex i s nikým jiným, je z toho těhu… což pořád přítele nevylučuje, ale je to fakt nejistota…
jak jsem psala, tuhle situaci nezávidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
27.11.12 15:54

Ahoj holky, gratuluji ke krásným //. Chtěla jsem se jen zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s pozdější ovulkou. Mám normální délku cyklu 28 dní. Před porodem dcery jsem ovu měla vždy 14 DC. Teď se mě posunula až na 20 DC. Myslíte že by to mohlo i tak vyjít? Když je tak krátká ta druhá polovila po OV? A kdy si vlastně mám udělat TT? Dnes byl negativní ale jsem 6 den po OV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.11.12 16:05
@uf-ounek píše:
Holky, tak jsem doma od doktorky a je to blbí, zase jsem potratila. Rovnou mi dala žádanku na genetiku…

to mě moc mrzí :hug: :hug: neboj doktoři už přijdou na to, proč se vám to furt děje a pomůžou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
27.11.12 16:13

@Schnapi souhlasím s tebou..ne nadarmo se prý drive neplodnost léčila návstevou souseda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.11.12 16:15

Ufonku takp řece. Pořád jsem tak nějak doufala.

• Citovat
  • Upravit
7022
27.11.12 16:19

Ufounku moc me to mrzí..veř doktorum urcite zádrhel najdou..nekdy je to jen maličkost…snad se brzo zadaří a vse bude dobré. Je dobře že s otehotnením nemáš problémy.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
27.11.12 16:27

@eeelliii elí at tak či tak fandím ti :-) když budes chtít mít jednou jasno není problém udelat genetiku..ted bys hlavne mela být štastná tvé prání se stalo skutečností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
27.11.12 16:36

Holky, člověk se na půl dne vytratí a nakecaly jste tři stránky :-D
Ufounku - budu ti držet pěsti, aby se přišlo na to, proč to nevychází
Eli-tobě pevné nervy a dobře se rozhodni, já když tak nad tím přemýšlím, já bych nevěděla co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
27.11.12 16:40

Ufounek já jsem před první dcerou takhle potratila celkem 5Krát a dcera byla 6. Zjistili na genetice že mám sice málo ale mám špatnou srážlivost krve. Tak hned jak byl pozit testít tak jsem zašla na hematologii a tam mě napsal Clexan na ředění krve. Od gyndařky jsem vyfasovala prášky Utrogestan na zavádění 6krát po 2 zavádět. Bylo mě sice špatně po těch prášcích ale pro mimi bych udělala všechno. Pichala jsem si Clexan až do 8 týdnů po porodu nohy samé jelito ale mimi je zdravé. Potom jsem přesně za rok a 3 měsíce otěhotněla ani nevím jak po druhé a taky, jsem si hned musela pichat a zavádět Utrogestan. Moc držím pěsti a´t už konečně se mimi udrží. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.11.12 16:41
@mater píše:
@eeelliii elí at tak či tak fandím ti :-) když budes chtít mít jednou jasno není problém udelat genetiku..ted bys hlavne mela být štastná tvé prání se stalo skutečností

Dekuji… Jsem happy… I kdyz zaskocena, ale stastna… Hlavne, aby byl prcek v Poradku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.11.12 16:43
@micha.bello píše:

Aspon teoreticky by to bylo super!! Ty vis jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí