Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jináč jsem tu delší dobu nebyla, protože minulý den po 3 dnech zpoždění přišla mrcha, a já byla z toho fakt na dně… no, takže nic a nečekám to 30, pěkně pod stromeček
to by byla paráda! ![]()
@Jane1990 Jane, nic si z toho nedělej, já měla tento měsíc taky tři dny zpoždění a dnes mě dojalo, že se bude u nás na vesnici rozsvěcet vánoční strom, tož úplný magor, ale užívám nějaké bylinné kapky na zmírnění premenstruačního syndromu, tak uvidím
jestli mi nepomůže toto, tak už snad jenom antidepresiva ![]()
Holkýý, večera jsem dobrala Duphaston, takže cca do tří dnů by se měla/neměla objevit mrcha. Samozřejmě jsem ženská nedočkavá, tak jsem vyhrabala test a zkusila teď testnout a objevil se neviditelný duch
Nevím, jestli mám halucinace a chci ho tak moc vidět a vidím ho tam nebo tam fakt je
Bohužel ani nemůžu vyfotit, páč je fakt neviditelný ![]()
Ale je to 25kový test, tak jak půjdu odpo s malým ven, tak vlítnu do lékárny pro 10kový test - ten je přesnější a ráno testnu a hned dám vědět ![]()
Mooc, mooc prosím, aby tam byl zítra viditelný duch ![]()
Podbřišek mě pobolívá několik dní. Ale to nemůžu brát jako směrodatný, páč mě bolívá i u MS.
Do zítra asi zvědavostí zešedivím ![]()
@Efulka Moc ti přeju aby to vyšlo!!! Já bych se nedočkavostí zbláznila ![]()
Děkuji
No, já jen doufám, že fakt nemám halucinace, jinak zítra při / testu umřu ![]()
@Efulka
neumřeš, každý test je jiný, tak si další denuděláš další a další, dokud tam nebude dálnice ![]()
Efulko, jestli jsi měla odpoledne ducha na pětadvacítkovém testu, tak to na desítkovém by měl být vidět víc, budu ti moc moc držet pěsti a asi se zblázním závistí
Třeba nebude příležitost se zbláznit závistí
Na obale je totiž napsané, že může být pozitivní test i kolem menstruace
Takže uvidíme, noooo
Kurňa, to jsou stresy
![]()
Ještě, že to můžu napsat vám tady
Manžel by ze mě lezl po zdi, kdybych mu takto hysterčila doma
![]()
@Efulka no budu na tebe myslet aby to bylo, to bude tento měsíc těhulek ![]()
Je to jeden a ten samej. Ale nevím, jestli uvidíte nebo ne
Já na něj pořád čučím
Pošuk.. fakt ![]()
@Efulka vidim
ale neni to náhodou no name značka já si nevzpomenu ale měla jsem taky takovej širokej a dělal falešné duchy
ale to nebude tvůj případ hupsni pro mmamatest a testni jestli je toto 25 tak budem určo slavit ![]()