Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4843
28.11.12 20:43

Koukám, že je tu vzrůůůšo :) Jsem zvědavá, co na to řekne Elii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 09:50

Dobre rano,
Po ranu mi davate trochu zabrat:)… Pritel se pohybuje ve vice oblastech…property development, koupi dluznych objektu a firem, pronajmy prostor, vystavbou developerskych projektu, atd. Ve 3 firmach ma spolecnika.
Kamarad prevzal po otci business s casiny… Vlastni casina po Evrope, takze se taky nema spatne.
Jakmile jednou potkate uspesneho muze, pak se seznamite i s touto spolecnosti a najednou zjistite, ze tech lidi, co si mohou dovolit vsechfn ten komfort a luxus je dost. Jen obyc.lide nemaji moznost, kde se s nimi potkat. Jsou to spise uzavrene komunity a moc lidi mezi sebe nepusti. Pochazim z normalni rodiny, ale prichodem do Prahy, pokud se clovek neboji, umi komunikovat, vystupovat ve spolecnosti a nejen vzhledem, ale i inteligenci upouta muze, tak tu ma neomezene moznosti. Je tu spousta takovych muzu, kteri maji vse, jen nemohou najit tu spravnou divku. Kdyby jste si to chtely overit a chtely si treby jen zajit na veceri s muzem na urovni, ktery hleda drahou polovicku a dokaze ji dat vsechen ten luxus, tak znam par pritelovych a ted i mych kamaradu, kteri stale hledaji.
Je to jen o tom se nebat a verit si a pokud si clovek sam stavi limity, pak se sam o to vse pripravuje.

Samozrejme i vzhled hraje roli… Takze jen tak pro predstavu.. Mam 171cm, 52kg, delsi kastanove hnede vlasy, tmave oci, plet mam snedsi a k tomu dlouhe stihle nohy…ale jsem ceska…

Nikdy jsem moc nebyla pro to zit obycejne a uz v 17 jsem mela hodne bohateho a starsiho pritele… Mam rada adrenalin, zazitky, cestovani, spolecnost smart lidi a rada se v teto spolecnosti bavim. Neni to jen o tom luxusu, ale i o zivotnim stylu a me vzdy tito muzi pritahovali, protoze me motivuji jit dal a mohou mi
Predat spoustu zkusenosti.
Nikdy jsem si nedavala limity s vzdy jsem vedela, ze chci takto zit. Doprat si, co chci, zaletet si kam chci a nepremyslet, zda si muzu koupit to a to. Zivot je od toho, aby se uzil, aby si
lide plnili sny a ne se omezovali a narikali, ze neco nemuzou. Muzou vsichni, jen musi mit idvahu se do toho pustit. Rika se, ze kdo nic neriskuje, tak nic neztrati, ale taky neziska.
Ja nesnasim nudu a stereotyp a proto jsem si vybrala nenudny zivot a chci si ho uzit. To ze nekdo preferuje porad se bat o penize a o praci, tak je to jen jeho volba, js bych tak zit nemohla.

A kdyz se podivam kolem sebe, tak ja ani mi pratele nechapeme, jak lide tak mohou zit s jak je mozny, ze si nemohou dovolit, to co my… je to ale jen v tom se nebat a splnit si sve sny. A tim se ja ridim! A kdyz tohle jednou clovek pozna a nemusi premyslet, zda si koupi boty za 10 tisic, nebo za 20, tak uz se tezko bude chtit vratit zpet do zivota bez toho aniz by si ho uzil.

Robert Kyiosaki to krasne popisuje v knizce Chudy tata, bohaty tata… Doporucuji precist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
29.11.12 09:58

@eeelliii hmm ehm zajímavě napsané..já bych nechtela a neumela být v roli vyživované milenky nic proti. Zažila jsem jaké je to mít bohatšího přítele a me to nevyhovovalo..oni i ty výlety a luxus se časem přejí…jsem ráda že mám chlapa z obyčejné spodiny :-) a že se sice musíme občas uskromnit ale vše co máme nás teší protože je to vybojované a zasloužené a o to vetší radost mi to delá…Naše rodina žije skromne ale spatne se nemáme..uci to nás i deti že na vše se musí umet počkat a ne si ukázat prstem a vše mít..delá to z nich dobré lidi…Máme furu skvelých prátel a to je k nezapalcení. :mavam: O vetsine zbohatlých a jejich charakteru nemužu napsat bohužel to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 10:00

A co se tyka vzdelani, je to neco, co Vam v zivote nikdo nevezme a z ceho muzete cely zivot tezit. a kdyz uz mam stravit 5 let ve skole, tak je stravim tak, aby mi ta skola neco dala a pripravila me do zivota. Proto jsem si vybrala britskou univerzitu, protoze ten pristup je uplne jiny a nestuduju to, abych ztratila 5 let necim, co zapomenu, ale proto, aby me to neco naucilo. Chodi tu i lide, kteri si vzali pul milionu pujcku a maji plat treba 20.000 cisteho mesicne… Ale tomu rikam intelig. lide, protoze vedi, ze se jim to vrati a cas, ktery do toho vlozili je efektivne straveny cas a ne vyhozneny…
Pro me je cas posvatny, proto kdyz se rozhoduji, jak jo budu travit, nechci ho jen tak promrhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 10:00

A co se tyka vzdelani, je to neco, co Vam v zivote nikdo nevezme a z ceho muzete cely zivot tezit. a kdyz uz mam stravit 5 let ve skole, tak je stravim tak, aby mi ta skola neco dala a pripravila me do zivota. Proto jsem si vybrala britskou univerzitu, protoze ten pristup je uplne jiny a nestuduju to, abych ztratila 5 let necim, co zapomenu, ale proto, aby me to neco naucilo. Chodi tu i lide, kteri si vzali pul milionu pujcku a maji plat treba 20.000 cisteho mesicne… Ale tomu rikam intelig. lide, protoze vedi, ze se jim to vrati a cas, ktery do toho vlozili je efektivne straveny cas a ne vyhozneny…
Pro me je cas posvatny, proto kdyz se rozhoduji, jak jo budu travit, nechci ho jen tak promrhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
29.11.12 10:18

@eeelliii a co bys byla bez toho prítele??když pocházíš z normální rodiny??kdo by ti platil školu??víš ono to z toho předeslého příspevku vyznelo tak že je vlastne jedno kdo je otec miminka ale hlavne že je bohatý a že tobe neklesne životní uroven..a to se mi tedy opravdu příčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 10:30
@mater píše:
@eeelliii hmm ehm zajímavě napsané..já bych nechtela a neumela být v roli vyživované milenky nic proti. Zažila jsem jaké je to mít bohatšího přítele a me to nevyhovovalo..oni i ty výlety a luxus se časem přejí…jsem ráda že mám chlapa z obyčejné spodiny :-) a že se sice musíme občas uskromnit ale vše co máme nás teší protože je to vybojované a zasloužené a o to vetší radost mi to delá…Naše rodina žije skromne ale spatne se nemáme..uci to nás i deti že na vše se musí umet počkat a ne si ukázat prstem a vše mít..delá to z nich dobré lidi…Máme furu skvelých prátel a to je k nezapalcení. :mavam: O vetsine zbohatlých a jejich charakteru nemužu napsat bohužel to samé.

Urcite mas taky oravdu, jen kazdemu vyhovuje neco jineho… Vyzivovanou milenkou nejsem.. Praci mam super a to je i duvod pro si me pritel vybral. Protoze se o sebe umim postarat sama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 10:33
@mater píše:
@eeelliii a co bys byla bez toho prítele??když pocházíš z normální rodiny??kdo by ti platil školu??víš ono to z toho předeslého příspevku vyznelo tak že je vlastne jedno kdo je otec miminka ale hlavne že je bohatý a že tobe neklesne životní uroven..a to se mi tedy opravdu příčí…

Tak jsem to urcite nemyslela… Skolu si platim sama a za pritele jsem rada, ale zivit me nemusi… Bez pritele bych byla to samy, jen bez pritele:) nekdo se umi prosadit i sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
29.11.12 10:33

@eeelliii :palec: no comment :) co těhu? už je čárka stejná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 10:37
@Verčule píše:
@eeelliii :palec: no comment :) co těhu? už je čárka stejná?
:) asi tak.. Tahle diskuze neni na rozebirani Spolec. Pomeru… Veru, carka sili kazdym dnem.:):)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
29.11.12 10:42

@eeelliii no super a přítel ( skoro manžel) už to ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
29.11.12 10:43

@eeelliii Mas recht holka. Ja byla desne dlouho za karieristku u spolzacek jen kvulitomu, ze jsem se nestihla vdat, porodit prvni dite v jednadvaceti a meztim se nestihla aspon rozvest a pak resit kazdou korunu :)

a kdy jsi objednana k Dr na potvrzeni? cekas az na srdicko, nebo jdes driv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 10:45

Opravdu si myslim, ze je zbytecne se zpovidat z toho, co kdo ma… Od toho tady ta diskuze neni… Prisla jsem si popovidat i miminku, ne o tom, kdo kde zije atd… I kdyz to s tim souvisi.. A pokud to tu neni pro ty, co ziji jinak a maji jine hodnoty, tak me to trochu mrzi, protoze to snad neni ucelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.11.12 10:46
@koasi píše:
@eeelliii Mas recht holka. Ja byla desne dlouho za karieristku u spolzacek jen kvulitomu, ze jsem se nestihla vdat, porodit prvni dite v jednadvaceti a meztim se nestihla aspon rozvest a pak resit kazdou korunu :)a kdy jsi objednana k Dr na potvrzeni? cekas az na srdicko, nebo jdes driv?

Dekuji, aspon nekdo to chape:)… Jdu 14 na ultrazvuk… Takze to srdicko jeste asi nebude… Jen chci vedet, ze je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
29.11.12 10:53

@eeelliii jo uz bude :) ja ho mela 6+4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie