Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@uf-ounek
moc mě to mrzí ale neboj se nic genetika je důležitá hele vezmou vám krev atd a zjistí kde je problém todle měla jedna holčina a pak se zjistilo že nějak k sobě s oartnerem nepasujou, doktorka mi říkala že čověk nemá už ten přirozenej vjem vybrat si správné partnery prý je to danné antikoncepcí atd… dostala nějaké tabletky a po roce maj holčičku ![]()
Volal mi doktor a rekl mi at pocitam s tim, ze obu u me probehla tak 15., takze by dite melo vyt na 89% pritelovo:)
@eeelliii píše:
Volal mi doktor a rekl mi at pocitam s tim, ze obu u me probehla tak 15., takze by dite melo vyt na 89% pritelovo:)
a to zpětně pozná jak prosim tě. Jeslti si nechodila na folikulometrii, tak jak jen tak řekne, kdy byla ovulace?
@eeelliii souhas s lokof hele mě se šoupala co měsíc o dva dny… měla jsem to pod dohledem.
Jo holka já bych to v sobě držet nemohla. Bych se asi užrala a zbláznila.
@eeelliii mylsím že to také takto po telefonu už nejde zjistit…asi te chce uklidnit a to je od nej hezké ![]()
Nechci bejt nějak hnusná ale já mám v takové situaci před očima ten film jak tam hrál Bartoška měl tu autonehodu a dcera potřebovala ledvinu tam zjistil že neni její otec
to je odstrašující… toho bych se strašně bála já osobně. ale Eliiii si to určo pořeší hlavně že je těhulka
![]()
@Verčule píše:
@eeelliii souhas s lokof hele mě se šoupala co měsíc o dva dny… měla jsem to pod dohledem.
Přesně tak, doktor to může odhadnout, ale kdy přesně folík praskne ti neřekne, pokud tě nebude pořád hlídat…
@Verčule píše:
Nechci bejt nějak hnusná ale já mám v takové situaci před očima ten film jak tam hrál Bartoška měl tu autonehodu a dcera potřebovala ledvinu tam zjistil že neni její otecto je odstrašující… toho bych se strašně bála já osobně. ale Eliiii si to určo pořeší hlavně že je těhulka
![]()
![]()
Já to sice neviděla, ale taky mě to napadlo… že třeba to bude celé roky v pohodě, pak se nedejbože něco stane, dítě onemocní a začnou se testovat rodiče, zda můžou něco věnovat a tak se zjistí, že třeba otec není biologický… jak píšu, je to zapeklitá situace… nechtěla bych v ní být… já bych to na sebe asi práskla, i když bych pak zůstala sama, ale žít ve lži bych asi nedokázala…
je to fakt těžký a nezávidím…
Zjistoval mi to podle ultrazvuku, kdy mi praskl folikul…je fakt, ze my se s pritelem tulili vzdy kolem 9.,10. A to doktor rikal, ze je moc brzy… Ted to bylo 15.,17.,18., tak treba…
Uz to nebudeme rozebirat, je to zbytecny.
Na mimi se tesim a s pritelem si ho uzijeme:)
@eeelliii a to je slovo do pranice
pokud se ti podaří přesvědčit samu sebe, že přítel je otec, tak není co řešit
a užívej si to, závidím
Nevěš hlavu
moje kamarádka také dvakrát potratila v začátku těhu a jak šli na genetiku, tak jí brali krev, aby začali zjišťovat co a jak a hle.. zjistili, že je těhotná
a už překonala ten úplný začátek, takže do třetice se jim to povedlo. Tak snad to bude u vás také tak. ![]()
Také bych to dále nepitvala, stejně se s tím budeš muset poprat a vypořádat sama, my jsme jen takové našeptávačky a potvrzovačky nějakého mínění
![]()
Zdravim holky, Gratuluji eeelliii ke // at uz je to jak chce ![]()
uf-ounku, moc me mrzi, co se Ti deje, ale asi to tak melo byt a do tretice to bude krasny miminko!
![]()
Ja jsem dnes dostala email od doktora z Cr..jedna veta a zazdilo me to na celej den..nemam progesteron, takze neovuluju
psal, ze se pokusi mi poslat klomifen na podporu. Ja jen doufam, ze to nebude nic horsiho, jelikoz tady s doktorama nemam nejlepsi zkusenosti, nic je nezajima a moje prakticka ma dovolenou snad kazdy druhy tyden..neskutecny.. je mi nanic
Jane, ja ti rikala, ze tu zustanu s Tebou ![]()