Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
26.11.12 18:07

Myslíte, že mi doktor je schopný říci přesý datum oplodnění…já jsem na jednu stranu štastná, ale na druhou to bude ještě sranda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.11.12 18:09

Navíc mám ještě 4 dny do MS…nemám s krví počkat až po termínu MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
26.11.12 18:32

@eeelliii každopádně to prtě za to nemůže takže se vesel já bych proskočila radostí stropem :) no doktor ti to řekne ale ty to máš krátce od sebe jak z 10 mohla nějaká mrška přežít tak i nemusela :nevim: :nevim: těžko říct bude to boj to ti nenalhávám :,( :,( já bych na krev šla třeba v den mrchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.11.12 18:34
@eeelliii píše:
Myslíte, že mi doktor je schopný říci přesý datum oplodnění…já jsem na jednu stranu štastná, ale na druhou to bude ještě sranda:)

no to nejspíš není.
Proto je plus mínus 14 dnu kolem termínu porodu bráno jako ok. Protože nikdy nevíš, kdy je ovulace

• Citovat
  • Upravit
792
26.11.12 18:40
@kofola3 píše:
no to nejspíš není.
Proto je plus mínus 14 dnu kolem termínu porodu bráno jako ok. Protože nikdy nevíš, kdy je ovulace

to je v prd… :P …tak holt kamarád půjde na krev a hotovo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.11.12 18:46
@Verčule píše:
@eeelliii každopádně to prtě za to nemůže takže se vesel já bych proskočila radostí stropem :) no doktor ti to řekne ale ty to máš krátce od sebe jak z 10 mohla nějaká mrška přežít tak i nemusela :nevim: :nevim: těžko říct bude to boj to ti nenalhávám :,( :,( já bych na krev šla třeba v den mrchy :mrgreen:

verčulko, jsem štastná…jen chci vědět, kdo je otec:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
26.11.12 19:11

Otec je ten, kdo se o něj postará a kdo ho vychová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
26.11.12 19:12

@eeelliii

Ty joo, pěkný dušík :) Takže gratulace :pankac:

Jinak ale průšvih je také ten, že spermie vydrží „provozuschopné“ až 3 - 4 - někdy i 5 a více dní.. takže vlastně tvoje vajíčka měla na výběr, když se oplodňovalo :D
Vím, trocha blbá sranda, ale aspoň se to musí odlehčit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.11.12 19:15

Holky, ale stejně je to zajímavé, jak doktor tvrdil, že to tři měsíce nepůjde a vida :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.11.12 19:36
@romča36 píše:
Holky, ale stejně je to zajímavé, jak doktor tvrdil, že to tři měsíce nepůjde a vida :-D

Asi toho doktora uskrtim:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.11.12 19:36
@romča36 píše:
Holky, ale stejně je to zajímavé, jak doktor tvrdil, že to tři měsíce nepůjde a vida :-D

Asi toho doktora uskrtim:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.11.12 19:37
@Efulka píše:
@eeelliii

Ty joo, pěkný dušík :) Takže gratulace :pankac:

Jinak ale průšvih je také ten, že spermie vydrží „provozuschopné“ až 3 - 4 - někdy i 5 a více dní.. takže vlastně tvoje vajíčka měla na výběr, když se oplodňovalo :D
Vím, trocha blbá sranda, ale aspoň se to musí odlehčit. :hug:

Ono nezbyva nez si z toho delat srandu… A jinak dekuji… No hlavne, ze to neni spermobanka, tam by texh moznosti bylo vice:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
26.11.12 19:38

:) Stejně zajímavé, s přítelem se snažíte jak dlouho a pak tam vlítne ještě milenec a mimi je na světě :)
A to se dají udělat DNA testy i když je mimi v bříšku? To by byla „prdel“, kdyby to bylo milencovo? Řekla bys to snoubenci?
Tak přemýšlím, co bych dělala já ve tvé kůži :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
26.11.12 19:40

@eeelliii

Kolikátý den jsi po ovulaci, že se ti ukázal dušík? Já pořád trapně doufám, že by se mohlo zadařit, ale asi nic :( Fňuuuuk :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.11.12 20:01
@Efulka píše:
@eeelliiiKolikátý den jsi po ovulaci, že se ti ukázal dušík? Já pořád trapně doufám, že by se mohlo zadařit, ale asi nic :( Fňuuuuk :evil:

Efulko, ovu by mela byt 15… Podle toho, co mi rikal doktor minuly mesic… Pila jsem ale NOsifol na srovnani cyklu, tk nevim, zda ovu nebyla driv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí