Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslíte, že mi doktor je schopný říci přesý datum oplodnění…já jsem na jednu stranu štastná, ale na druhou to bude ještě sranda:)
Navíc mám ještě 4 dny do MS…nemám s krví počkat až po termínu MS?
@eeelliii každopádně to prtě za to nemůže takže se vesel já bych proskočila radostí stropem
no doktor ti to řekne ale ty to máš krátce od sebe jak z 10 mohla nějaká mrška přežít tak i nemusela
těžko říct bude to boj to ti nenalhávám
já bych na krev šla třeba v den mrchy ![]()
@eeelliii píše:
Myslíte, že mi doktor je schopný říci přesý datum oplodnění…já jsem na jednu stranu štastná, ale na druhou to bude ještě sranda:)
no to nejspíš není.
Proto je plus mínus 14 dnu kolem termínu porodu bráno jako ok. Protože nikdy nevíš, kdy je ovulace
@kofola3 píše:
no to nejspíš není.
Proto je plus mínus 14 dnu kolem termínu porodu bráno jako ok. Protože nikdy nevíš, kdy je ovulace
to je v prd…
…tak holt kamarád půjde na krev a hotovo:)
@Verčule píše:
@eeelliii každopádně to prtě za to nemůže takže se vesel já bych proskočila radostí stropemno doktor ti to řekne ale ty to máš krátce od sebe jak z 10 mohla nějaká mrška přežít tak i nemusela
![]()
těžko říct bude to boj to ti nenalhávám
![]()
já bych na krev šla třeba v den mrchy
verčulko, jsem štastná…jen chci vědět, kdo je otec:)
Ty joo, pěkný dušík
Takže gratulace ![]()
Jinak ale průšvih je také ten, že spermie vydrží „provozuschopné“ až 3 - 4 - někdy i 5 a více dní.. takže vlastně tvoje vajíčka měla na výběr, když se oplodňovalo ![]()
Vím, trocha blbá sranda, ale aspoň se to musí odlehčit. ![]()
Holky, ale stejně je to zajímavé, jak doktor tvrdil, že to tři měsíce nepůjde a vida ![]()
@romča36 píše:
Holky, ale stejně je to zajímavé, jak doktor tvrdil, že to tři měsíce nepůjde a vida
Asi toho doktora uskrtim:):)
@romča36 píše:
Holky, ale stejně je to zajímavé, jak doktor tvrdil, že to tři měsíce nepůjde a vida
Asi toho doktora uskrtim:):)
@Efulka píše:
@eeelliiiTy joo, pěkný dušík
Jinak ale průšvih je také ten, že spermie vydrží „provozuschopné“ až 3 - 4 - někdy i 5 a více dní.. takže vlastně tvoje vajíčka měla na výběr, když se oplodňovaloTakže gratulace
Vím, trocha blbá sranda, ale aspoň se to musí odlehčit.
Ono nezbyva nez si z toho delat srandu… A jinak dekuji… No hlavne, ze to neni spermobanka, tam by texh moznosti bylo vice:):)
Stejně zajímavé, s přítelem se snažíte jak dlouho a pak tam vlítne ještě milenec a mimi je na světě ![]()
A to se dají udělat DNA testy i když je mimi v bříšku? To by byla „prdel“, kdyby to bylo milencovo? Řekla bys to snoubenci?
Tak přemýšlím, co bych dělala já ve tvé kůži ![]()
Kolikátý den jsi po ovulaci, že se ti ukázal dušík? Já pořád trapně doufám, že by se mohlo zadařit, ale asi nic
Fňuuuuk ![]()
@Efulka píše:
@eeelliiiKolikátý den jsi po ovulaci, že se ti ukázal dušík? Já pořád trapně doufám, že by se mohlo zadařit, ale asi nicFňuuuuk
Efulko, ovu by mela byt 15… Podle toho, co mi rikal doktor minuly mesic… Pila jsem ale NOsifol na srovnani cyklu, tk nevim, zda ovu nebyla driv ![]()