Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@romča36 píše:
Fakt jsem doufala, že pod stromečkem budeme mít v bříšku fazolku a nesu to hůř než jsem si myslela
Romčo, poradne si pres svatky odpocin, uzij si volna i cukrovi a uvidis, ze se ani nenadejes a fazolka na Tebe vykoukne. Aspon se muzete s pritelem pres svatky pekne snazit:) ![]()
Holky, všem moc díky - pokles hormonů je sviňa, to hned člověk vidí všechno černě
za pár dní mrcha skončí a jedeme na novo ![]()
@snazilka pul roku píše:
@romča36 tak presne a jedem na novo
sem sice jenom 6dc, ale pojedu už od dneška, aby si přítel nemyslel, že ho potřebuju jenom v době ovu ![]()
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 presnejsi 6 den po ovu nebo 6 den cyklu?
6den cyklu
tak budu dělat, že sem chtivá celej měsíc ![]()
@Zuzik86 já jsem chtivá celý měsíc ale manžel je chtivý jen v době ovu - prý mu to mám hlásit, my už jsme ve stavu, kdy je jindy unavený a asi se nechce namáhat zbytečně ![]()
@Zuzik86 píše:
sem sice jenom 6dc, ale pojedu už od dneška, aby si přítel nemyslel, že ho potřebuju jenom v době ovu
To je hezky napsany:))
@snazilka pul roku píše:
@romča36 to nevadi hlavne ze je chtivej pri ovu...
ano raději mlčím aby nezačal být unavený celý měsíc
jinak je šíleně zajímavé, co ty hormony s tou psychikou dělají, teď je mi miminko celkem ukradené, mám fůru práce, malý je nemocný a ještě před dvěma dny jsem byla jak hromádka neštěstí… a za 14 dní už zas nebudu myslet na nic jiného, jestli to náhodou nevyšlo a kdy bych se mohla nejdřív testovat ![]()
@romča36 no tak mam asi tak stejny stav jako ty… zklamani pak na to nemyslim a rikam si az prijde mimi tak prijde no a pak je v ocekavani MS a to je muj konec… ![]()
@romča36 takze asi by bylo fajn byt v nasazeni pracovnim nebo jinem cely mesic a mimi prijde… protoze psychika dela divy…
@snazilka pul roku píše:
@romča36 takze asi by bylo fajn byt v nasazeni pracovnim nebo jinem cely mesic a mimi prijde… protoze psychika dela divy…
u mě to nefunguje to pracovní nasazení, jenom první půlku měsíce, pak mi na pozadí furt jede, jestli náhodou nejsem těhotná bla bla bla - třeba čtu malému pohádku, nebo něco dělám, nemyslím si, že mám čas na to myslet a stejně to je ta druhá věc, která jede i když dělám něco jiného, kdybych byla chlap, tak by to bylo lepší
@romča36I ja jsem doufala nemysli si
taky mi z toho neni nejlip..
ale hlavu vzhuru Romco my to dame a v Lednu se na nas usmejou // uvidis… uzivej svatky a poradne se snazilkujte… uvidis dame to..
nezoufej