Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
snazilka pul roku
18.12.12 19:46

@romča36I ja jsem doufala nemysli si :,( taky mi z toho neni nejlip.. :,( ale hlavu vzhuru Romco my to dame a v Lednu se na nas usmejou // uvidis… uzivej svatky a poradne se snazilkujte… uvidis dame to.. :pankac: nezoufej :hug:

• Citovat
  • Upravit
792
18.12.12 20:14
@romča36 píše:
Fakt jsem doufala, že pod stromečkem budeme mít v bříšku fazolku a nesu to hůř než jsem si myslela :-(

Romčo, poradne si pres svatky odpocin, uzij si volna i cukrovi a uvidis, ze se ani nenadejes a fazolka na Tebe vykoukne. Aspon se muzete s pritelem pres svatky pekne snazit:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.12.12 11:51

Holky, všem moc díky - pokles hormonů je sviňa, to hned člověk vidí všechno černě :-) za pár dní mrcha skončí a jedeme na novo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
19.12.12 13:35

@romča36 tak presne a jedem na novo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3643
19.12.12 14:04
@snazilka pul roku píše:
@romča36 tak presne a jedem na novo :mrgreen:

sem sice jenom 6dc, ale pojedu už od dneška, aby si přítel nemyslel, že ho potřebuju jenom v době ovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
19.12.12 14:14

@Zuzik86 presne :mrgreen: jsi 6 den po ovu nebo 6 den cyklu?

• Citovat
  • Upravit
3643
19.12.12 14:22
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 presne :mrgreen: jsi 6 den po ovu nebo 6 den cyklu?

6den cyklu :) tak budu dělat, že sem chtivá celej měsíc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.12.12 15:25

@Zuzik86 já jsem chtivá celý měsíc ale manžel je chtivý jen v době ovu - prý mu to mám hlásit, my už jsme ve stavu, kdy je jindy unavený a asi se nechce namáhat zbytečně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
19.12.12 15:38
@Zuzik86 píše:
sem sice jenom 6dc, ale pojedu už od dneška, aby si přítel nemyslel, že ho potřebuju jenom v době ovu :lol:

To je hezky napsany:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
19.12.12 15:45

@Zuzik86 to musis tento mesic je jen nas… :D

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
19.12.12 15:46

@romča36 to nevadi hlavne ze je chtivej pri ovu.. :palec:.

• Citovat
  • Upravit
4387
19.12.12 15:53
@snazilka pul roku píše:
@romča36 to nevadi hlavne ze je chtivej pri ovu.. :palec:.

ano raději mlčím aby nezačal být unavený celý měsíc :-D jinak je šíleně zajímavé, co ty hormony s tou psychikou dělají, teď je mi miminko celkem ukradené, mám fůru práce, malý je nemocný a ještě před dvěma dny jsem byla jak hromádka neštěstí… a za 14 dní už zas nebudu myslet na nic jiného, jestli to náhodou nevyšlo a kdy bych se mohla nejdřív testovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
19.12.12 15:56

@romča36 no tak mam asi tak stejny stav jako ty… zklamani pak na to nemyslim a rikam si az prijde mimi tak prijde no a pak je v ocekavani MS a to je muj konec… :zed:

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
19.12.12 15:57

@romča36 takze asi by bylo fajn byt v nasazeni pracovnim nebo jinem cely mesic a mimi prijde… protoze psychika dela divy…

• Citovat
  • Upravit
4387
19.12.12 16:00
@snazilka pul roku píše:
@romča36 takze asi by bylo fajn byt v nasazeni pracovnim nebo jinem cely mesic a mimi prijde… protoze psychika dela divy…

u mě to nefunguje to pracovní nasazení, jenom první půlku měsíce, pak mi na pozadí furt jede, jestli náhodou nejsem těhotná bla bla bla - třeba čtu malému pohádku, nebo něco dělám, nemyslím si, že mám čas na to myslet a stejně to je ta druhá věc, která jede i když dělám něco jiného, kdybych byla chlap, tak by to bylo lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí