Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4843
22.12.12 16:54

Také vám holky přeji krásné a pohodové vánoce! A všem co by si přály //, tak ať se třeba ještě do konce roku 2012 objeví!! :hug:

My budeme mít poslední vánoce s Oliverem jako jedináčkem :D Jsem na ty další vánoce zvědavá :D I když tyto vánoce budou určitě super, Olí už vnímá a na vše nové reaguje s obdivem a úžasem :D tak jsem zvědavá, co bude dělat, až bude rozbalovat dárky :) To bude něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
22.12.12 20:40

Tak my taky jedem na novo a pevně věřím, že příští Vánoce budem ve třech…
nějaké typy, jak tomu jít naproti…mimo našeho :hug:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.12.12 00:52
@Pindulina85 píše:
Tak my taky jedem na novo a pevně věřím, že příští Vánoce budem ve třech…
nějaké typy, jak tomu jít naproti…mimo našeho :hug:???

Ahojky, ja zkusila ten Nosifol a do 2 mesicu byly //… Ale taky jsem zjistila, ze jsme se po vice jak pulroce trefili do ovu, kdyz jsem to
pocitala zpatecne:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
23.12.12 11:05

Holky mám dotaz i když tady nikdo asi před Vánocema nebude a je to takový blbý :) když to přítel házel vedle, tak sem měla super hlen snad už od 8 dc až do 12 dc, ale jak to te´d dává dovnitř, tak hlen nikde. Myslíte, že se tim mohlo změnit prostředí a něco je blbě? sem sice jenom 10 dc, ale dřív už normálně byl.To je nechuťárna :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
23.12.12 11:07

Zdravim holky :mavam: koukam pripravy finisuji a zitra hura na darecky ;)

Potrebuju uklidnit a poradit od tehulek..zitra jdu na krev, s doktorkou budu mluvit az 4.1. Mam dnes od rana hrozne divny pocit, neumim si pomoct, proste mi v hlave zni, ze je neco spatne a pritom nekrvacim, neni mi nijak zvlastne (az na motani hlavy a popichovani v podbrisku) myslite, ze to jsou jen nervy? V utery se to chystam oznamit priteli a mam strach. Hrozne spatne se to vysvetluje..nechci aby byl zklamany, kdyby neco. Je to mozna i tim, ze musim cekat jeste mesic a pul na utz a pred 10ti lety presne jsem mela ZT v 10+3.. Poradte jak nemit tak pitomy myslenky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
23.12.12 11:10

@Ge to bude dobrý uvidíš, taky sem měla takový stavy. Dokonce sem si udělala jenom jeden test a tim to končilo, máma řikala, že bych měla jít k doktorovi až když tam bude něco vidět, tak sem čekala a čekala a nakonec sem tam naklusala až ve 11 tt :-D a všechno bylo v pohodě, to by si poznala, kdyby bylo něco fakt špatně. Mohla by si třeba zakrvácet nebo tak. Buď ráda za motáky mimi se tim ozývá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
23.12.12 11:23

@Zuzik86 dekuju moc za reakci :hug: ja se snazim myslet pozitivne, nejak to dnes na me vybaflo. Jinak jsem celkem v pohode, vetsinou me je spatne pozdeji odpoledne a vecer, vcera jsem v praci vydychavala hodne (hlavne ty pachy z jidla..fuuuuj) a hlava se mi motala priserne. Kluci v kuchyni zacinaji neco pozorovat, porad se me ptaji jestli jsem v pohode, ze vypadam unavene atd Ale zname to asi vsechny, dokud nevidis utz nebo vysledky testu, tak se veri tezko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
23.12.12 11:27

@Ge jo jo taky mi bylo dost špatně k večeru a pak se to postupně přestěhovalo na ranní nevolnosti a pak celodenní, ale asi sem byla ojedinělej případ :) takže to povíš příteli na vánoce? to je krásnej dárek, já budu mít přesně na štědrej den plodný dny, tak budu myslet na Ježíška, snad mi nadělí mimi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
23.12.12 11:31

@Ge mě toho moc nebylo ani není a musim říct, že čekání na ultrazvuk a kontrolu je to nejdelší co existuje. Pořád jsem se bále, že když mi nic není, tak je něco špatně. Mysli jen a jen pozitivně, jinak se zblázníš.
@Zuzik86 tak určitě ti mohli ovlivnit spermie vnitřní prostředí. Nebo zkrátka se ti zpozdila ovulace, máš anovulační cyklus, nebo je taky možný, že to vůbec nic neznamená, že máš zkrátka tento měsíc sušeji než normálně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
23.12.12 11:33

Takze ty se snazis o druhy? To mi nejak uniklo, moc drzim pesti, at se Ti postesti! :)

jj, vydrzela jsem a reknu mu to az budem o samote po rozbalovani darecku. Mam pro nej nachystany pranicko, kde je napsano, ze jeden z jeho darecku bude dorucen nekdy v srpnu..no jsem zvedava..bude to sok, po tom co mi prislo od doktora, ze podle krve neovuluju.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
23.12.12 11:35

@getdzitka to mas naprostou pravdu, ja si taky myslim, ze mam takovy pitomy myslenky, protoze musim cekat tak dlouho a mam pocit, ze ty priznaky co mam jsou,,malo'' :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
23.12.12 11:35

@getdzitka néééé anovulační nemám nikdy, měřim si teplotu už přez rok, takže vim, že jí mám vždycky, ale pěkně mě to sere, když to potřebuju, tak kde nic tu nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
23.12.12 11:37

@Ge jůůůů to je krásnýýýý a dáš mu tam ten test? jo my se snažíme o druhý teď první měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
23.12.12 11:54

@Zuzik86 nic si z toho nedělej, na to abys otěhotněla nemusíš mít plodný hlen, já ho nemám skoro nikdy, jelikož mám často kvasinky, takže mát to prostředí celý narušený… a otěhotněla jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
23.12.12 12:07

@Zuzik86 tak já to mám tenhle cyklus uplně stejně jako ty, po ms krásný hlen a teď když mám podle výpočtu plodný dni tak nic. @getdzitka na kvasinky taky hodně trpin, ale zjistila jsem že u mě na to má velký vliv jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí