Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3643
2.1.13 10:52

@romča36 no tak to je slušný :-D to je jako kroketa :-D no tak to už jedině poslat muže a první mimčo se vám povedlo za jak dlouho? nekouří chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.1.13 10:54

@Zuzik86 první mimčo bylo právě na první pokus :-) nee chlap nekouří ani nepije kafe ani nechodí do hospody :-) a papal macu, tak snad mu to trochu ty spermie zlepšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.1.13 10:56

@Zuzik86 uvidíme příští týden, já mám i strach, jestli nemám zvětšenou štítnou žlázu, doktorce se nelíbila, tak mě poslala na ultrazvuk, jdu příští úterý, tak doufám, že mám jenom velký krk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
2.1.13 11:08

@romča36 jo to ho budeš mít asi jenom svalnatej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.1.13 11:45
@Zuzik86 píše:
@eeelliii moc děkujíííííí :) a co ty? jak to jde, snad je všechno v pořádku :)

Zuzi za hodku mam kontrolu, tak dam po tom vedet:) ale snad bude vse ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
2.1.13 12:26

@Zuzik86 vidim jupíííí gratuluju jen at sílí jak má :) raduj se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
2.1.13 13:12

@Zuzik86 kolikaty den cyklu jsi se testla???

• Citovat
  • Upravit
3643
2.1.13 13:50

@Verčule děkujiiiiiiiii ještě se pak testnu a řeknu jestli bude sílit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
2.1.13 13:51
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 kolikaty den cyklu jsi se testla???

já sem 20 dc, ale 10 dní po ovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
2.1.13 14:02

@Zuzik86 ja jsem taky 20 dc… :) a po ovu nevim.. ale jak jsem ti psala predtim Da se mi ze jsem ji mela taky brzy… tak ja nevim kdy testovat zkusim o vikendu…

• Citovat
  • Upravit
3643
2.1.13 14:04
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 ja jsem taky 20 dc… :) a po ovu nevim.. ale jak jsem ti psala predtim Da se mi ze jsem ji mela taky brzy… tak ja nevim kdy testovat zkusim o vikendu…

podle toho jak dlouhou máš tu druhou fázi :) já jí mám 12 dní, takže sem věděla, že bych to měla dostat v sobotu, ale myslim, že když nevíš a uděláš v sobotu, tak tim nic nezkazíš a určitě by tam už mělo bejt něco vidět, je blbý, že v UK nemáte mamatesty, ten predictor early jak si dělala Ge má 12,5 jednotek, tak se zkus v lekárně po něm poptat, mamatest má 10 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
2.1.13 14:17

Ahoj holky, tak se čítám opět k vám nečekatelkám… Dnes mám termín MS… Podle grafiku byla ovulka 17DC (docela pozdě), dnes jsem 25DC a měla by nedorazit MS… BT ráno klesla na 36,6 a objevila se bolest v kříži jako na MS… Tak uvidíme zítra.. Jestli BT opět stoupne a je to zavrtávání mimíska nebo jestli je to přicházející MS.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.1.13 14:40

Ahoj holky,
Tak jsem byla na kontrole a vse zatim v poradku a rosteme:)
Prosim Vas, nemate nektera z Vas zkusenosti s litanim v tehotenstvi? Koncem ledna mam zaplacenou dovolenou a dpktorovi se moc nelibi, ze bych mela do letadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
2.1.13 14:47

@eeelliii nejsem si jista, ale od urciteho mesice myslim potrebujes potvrzeni doktora. Jinak pokud se nepletu tak letani se nedoporucuje prave z duvodu vyrovnavani tlaku v letadle, ale jsou holky, ktere normalne letaly na zacatku tehotenstvi. Nevim ja bych radej dovolenou s cestou letadlem vynechala i kdybych to uz mela zaplaceno, nez si pak vycitat, kdyby se neco stalo. No ale rozhodnout se musis sama a doktor ti rekl proc se mu to nelibi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
2.1.13 14:52

@eeelliii treba ti toto pomuze se rozhodnot Neco o letani v tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie