Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@romča36 no tak to je slušný
to je jako kroketa
no tak to už jedině poslat muže a první mimčo se vám povedlo za jak dlouho? nekouří chlap?
@Zuzik86 první mimčo bylo právě na první pokus
nee chlap nekouří ani nepije kafe ani nechodí do hospody
a papal macu, tak snad mu to trochu ty spermie zlepšilo
@Zuzik86 uvidíme příští týden, já mám i strach, jestli nemám zvětšenou štítnou žlázu, doktorce se nelíbila, tak mě poslala na ultrazvuk, jdu příští úterý, tak doufám, že mám jenom velký krk ![]()
@Zuzik86 píše:
@eeelliii moc děkujíííííía co ty? jak to jde, snad je všechno v pořádku
Zuzi za hodku mam kontrolu, tak dam po tom vedet:) ale snad bude vse ok…
@Verčule děkujiiiiiiiii ještě se pak testnu a řeknu jestli bude sílit ![]()
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 kolikaty den cyklu jsi se testla???
já sem 20 dc, ale 10 dní po ovu ![]()
@Zuzik86 ja jsem taky 20 dc…
a po ovu nevim.. ale jak jsem ti psala predtim Da se mi ze jsem ji mela taky brzy… tak ja nevim kdy testovat zkusim o vikendu…
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 ja jsem taky 20 dc…a po ovu nevim.. ale jak jsem ti psala predtim Da se mi ze jsem ji mela taky brzy… tak ja nevim kdy testovat zkusim o vikendu…
podle toho jak dlouhou máš tu druhou fázi
já jí mám 12 dní, takže sem věděla, že bych to měla dostat v sobotu, ale myslim, že když nevíš a uděláš v sobotu, tak tim nic nezkazíš a určitě by tam už mělo bejt něco vidět, je blbý, že v UK nemáte mamatesty, ten predictor early jak si dělala Ge má 12,5 jednotek, tak se zkus v lekárně po něm poptat, mamatest má 10 ![]()
Ahoj holky, tak se čítám opět k vám nečekatelkám… Dnes mám termín MS… Podle grafiku byla ovulka 17DC (docela pozdě), dnes jsem 25DC a měla by nedorazit MS… BT ráno klesla na 36,6 a objevila se bolest v kříži jako na MS… Tak uvidíme zítra.. Jestli BT opět stoupne a je to zavrtávání mimíska nebo jestli je to přicházející MS.. ![]()
Ahoj holky,
Tak jsem byla na kontrole a vse zatim v poradku a rosteme:)
Prosim Vas, nemate nektera z Vas zkusenosti s litanim v tehotenstvi? Koncem ledna mam zaplacenou dovolenou a dpktorovi se moc nelibi, ze bych mela do letadla…
@eeelliii nejsem si jista, ale od urciteho mesice myslim potrebujes potvrzeni doktora. Jinak pokud se nepletu tak letani se nedoporucuje prave z duvodu vyrovnavani tlaku v letadle, ale jsou holky, ktere normalne letaly na zacatku tehotenstvi. Nevim ja bych radej dovolenou s cestou letadlem vynechala i kdybych to uz mela zaplaceno, nez si pak vycitat, kdyby se neco stalo. No ale rozhodnout se musis sama a doktor ti rekl proc se mu to nelibi?
@eeelliii treba ti toto pomuze se rozhodnot Neco o letani v tehotenstvi