Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snazilka pul roku píše:
@romča36 vsechny se dockame… neboj…
já se nebojím, jenom spěchám ![]()
@romča36 no tak ja taky specham i presto ze jsem mlada..ale chtela bych uz chovat mimiska.. ![]()
@snazilka pul roku píše:
@romča36 no tak ja taky specham i presto ze jsem mlada..ale chtela bych uz chovat mimiska..
no jo no, tak snad o víkendu budeš vědět víc - mimochodem, kdy jsi měla poslední MS?
Ahoj holky co si o tom myslíte, moje dr. mě chce uschopnit teď 14.1.
to budu 17 dní od revize, není to nějak brzo, já nejsem vůbec připravená jít do práce.
@magda82 no já s tím nemám naštěstí zkušenost, ale selský rozum mi říká, že by tě mohla nechat doma aspoň těch 6 týdnů… a nedá se s doktorkou promluvit, vždyť jí to přece může být jedno, ne?
@magda82 ja s tim nastesti taky zlusenost nemam, ale jestli se necitis na to jit do prace tak si s ni o tom promluv narovinu, ze na to proste jeste psychicky nemas a jestli by jsi mohla jeste tyden zustat doma
urcite neodmitne
@romča36 vaham jestli testovat o vikendu…ale asi to vydrzim jestli prijde ms nebo ne…
@snazilka pul roku píše:
@romča36 vaham jestli testovat o vikendu…ale asi to vydrzim jestli prijde ms nebo ne…
já se testnu nejpozději v úterý, protože mám jít na vyšetření štítné žlázy a chci vědět na čem jsem
@romča36 i ja chci vedet na cem jsem…jen nechci zase to zklamani.
tak at tibdopadne dobre vysetreni… ![]()
@romča36 i ja chci vedet na cem jsem…jen nechci zase to zklamani.
tak at tibdopadne dobre vysetreni… ![]()
@snazilka pul roku píše:
@romča36 i ja chci vedet na cem jsem…jen nechci zase to zklamani.tak at tibdopadne dobre vysetreni…
já si nechci prodlužovat agonii, pokud nejsem těhotná, tak to zklamání stejně dřív nebo později přijde…